Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İş yerındekı masasına. Yaptırdım ozgemmm
Dıle kolay 10.yılımız:nazar::nazar::nazar:
Maşallah yaa Allah daha güzel günlerinizi de yaşatsın canım :nazar::nazar::nazar:
Ne kadar hızlı geçıyor zaman,günler birer birer tükeniyor.. 6yıl bitti bizim de hain vakvakla.. evlensek okulluk bebelerımız vardı sımdı kımbılır :tokat:

Maşallah yaa Allah daha güzel günlerinizi de yaşatsın canım :nazar::nazar::nazar:
Ne kadar hızlı geçıyor zaman,günler birer birer tükeniyor.. 6yıl bitti bizim de hain vakvakla.. evlensek okulluk bebelerımız vardı sımdı kımbılır :tokat:
Aynenn özgemm yaa masallah gercekten
Neler neler atlattık
Ilk evlendıgımızde 10. Yılı gorur musunuz deseler inkansız derdım
Bugunume sükür
Herkese nasıp etsın yarabbım
Bırkac tane 10 goruruz ıns

Sormadim canim ya kaynadi arada oyle baska seylerden bahsedince .
Neyse bakim sporsuz verdigi listeyle ne kadar vericem.
Kendinden cok emindi 15 gun sonra 71 gormek istiyorum insallahh olurrr..:KK36::dua:
Hadi insallah guzel sonuclar alırsın Ozlemcim :KK36:
Bu arada ordek dogurdu mu acabaa
Dogurmadimmmm doguramadimmmm :confused:
yukarıda da belırttıgım gıbı kendılerı bana etkı etmıyuuurr.. bakısıyoruz su anda.. en sonunda butun kutuyu bırden ıcıcem.. bı de oyle denıcem belkı ıse yarar :ruh::KK51:
Ayy kuzum senin baya zorluymus o zaman Allah kolaylık versin :KK35:

Şimdi bitirdim eliptik 40dk şekerim ay rahatladım...
Oohhh süper :KK54:

kızlar bu hafta ankaradaydım yaa rahat battı dermişim pazartesi izmir salı izmir dönüş çarşamba adıyaman perşembe gece urfadan dönüş önümüzdeki hafta ben iptalim haberiniz olsun
Of sen anlatırken ben yoruldum canım Allah kolaylık versin valla :KK43:

Pek az ama bacım ne zamana artar kimbilir, sancı da yok zaten hayırlısı olsun :)

Amaaaan cidden mi yaaa
Maalesef canım :KK51:

Kuzucum geçen hafta şirinlere gittik biz, maşadan çıkıp gelenler vardı, cidden çok mu sıkıcı? Ona da gitsek mi diyodum bende.

Kız vesile benim, servey değil :)
Aayyy karıştırdım canım yaaa, kusura bakmayın. Ama çokta benziyor isimleriniz, aklımda yanlış kalmış demek ki. Paarrdonnn şekerim. :rapci:
Koca ayı ile maşaya gelince saçmalığın önde gideni. ben bile izlemek için heveslenmiştim koca ayı ile Masha bir maceraya falan atılırlar diye düşünüyordum. Fos çıktı. Tv de nasıl ufak bölümler halinde veriyorlarsa aynısıydı, 6-7 çizgi filmi birleştirip aralara da doğukanla şarkıcı bi kız vardı adını unuttum (edit:hatırladım aydilge) onları koymuşlar, feciydi yani. Olmamış, tüketim amaçlı saçma bir şey olmuş. Ne kadar kızdığım belli oldu galiba :KK70::KK70: bence gitmeyin yani şekerim.

ahaha aynen karıştırmıs canım.. fancynancy fancynancy serveyin adı veysiye ferahcım :KK66:
Ay evet canım yaaa, servey servey ciğimle @wendigo cuğuma da çok ayıp oldu böyle. :KK22:

Bana gelmıyo canım yaa :KK43:

Hepsı ıtınayla denenmıstır hıcbır ılac bır halta yaramamaktadır :silah: sankı 5saat once mazejık ıcmedım.. oyle agrım var hala..yakında kulaklarımdan sokmaya baslıcam ılacları :olamaz:

valla bı yol kesfedemedım ben henuz canım :KK43:

yukarıda da belırttıgım gıbı kendılerı bana etkı etmıyuuurr.. bakısıyoruz su anda.. en sonunda butun kutuyu bırden ıcıcem.. bı de oyle denıcem belkı ıse yarar :ruh::KK51:

Canın regl ağrısı mi? Pko.lu olarak kralını yaşıyorum o ağrıların. Ben çözümü brufen agrı kesicide buldum. İlk 2 gün içmek zorunda kalıyorum. Feci ağrım oluyor. Mideme ve bağırsaklarıma da etki ediyor. Brufeni kesfettikten sonra çok rahatladım. ..

Bugünkü menum

Sabah 09.00
1 yumurtadan omlet
2 kk peynir
3 zeytin
Yrm salatalık
Yrm domates
1 çay kaşığı bal

Ara
1 sade t.kahvesi

Öğlen 12.30
2 caybardagi süt, 2 y.k. yulaf ezmesi, 1 t.k.Hindistan cevizi, 1 t.k.dut kurusu, Yrm muz, 2 çilek karışımı yulaf lapasi

Ara
Yrm muz
10 tane fındık

Aksam 18.00
3 tane yaprak sarma
3 tane lahana sarma
1 kase yogurt

Ara
1 yeşilçay

Su 2.5 lt
Spor 2 mil leslie (1+1 olarak 2 seferde yaptim)

kızlar 12.takım açılıyor diye heyecanlandım 2 yıl kadar önce oradaki üyeleri 8.takıma almıştım ve kapanış yazısını yazmıştım:cry:
ben çok üzülüyorum bir takım kapanınca:KK42:
benimde aklımda bi süredir 13.takımı açmak var bakalım hayırlısıHoppao zaman 11.takım kalır açılmayı bekleyen inşallah biriside o takımı açmak ister:KK68:
Eski takımım 13.takim orada 67'ye inmistim.
Sende ilgili ve bilgili bir kaptansın zaten hayirlisi olsun.Ziyarete geliriz orayada.:KK19:

ayy şekerim inşallahsen de 13. takımı açarsın zaten çok iyi ve tecrübeli bir kaptansın ama gitmene hem üzülürüm hem sevinirim ben seni çok seviyom be ayşe cim

wavvv hatun 4,6 kg mu verecen diyo hadi bakalım kolay gelsin
Insallah ya aylardir takildim 75'te. Sagolasin Kaptan'im.:KK54:

Spor yok :oha:. Peki menü nasıl ve nasıl verecekmişsin 15 günde 4,6 kiloyu?. Tahlillerine baktı tabi ki.
Evett canim bakti yeni yapilmistim zaten tahlilleri ara ogunlerde var meyve,yogurt,sut. Ogunlerde 1 dilim ekmek.. Insallah canimm insallahh olur..:dua::dua::dua::dua::dua:

:KK20:
Ay evet kaptanım, ucuzlasa bende yaptırmak istiyorum :) kredi mi çeksek naapsak :)

Hadi bakalım kuzucum, yürüyüşte mi yasak? Hani şöyle hava almalık yarım saat falan. Duramazsın sen şimdi.
Yuruyebilirsin tabi ama spor amacli degil dedi..
listeni bizimlede paylaş bakalım ilk gün neler var meselaa:kk77:

sana leyleği havada gördün diyince aklıma geldi,bugün eşimle bizim burada gölet var eve çok yakın oraya gittik evimizin dibi ama sanki şileye yada ağvaya gitmiş gibi hissettiriyor öyle bir yer. bende gölette leylekleri.martıları,kuğuları ördekleri gördüm :KK39: bol bol inşallah bende gezerim :KK55:demekki varmış bi bildikleri o deyimi söylerken :KK70::KK70::KK70:
çocuklar etkileniyor evet en çokHoppa

hayırlı olsun canım inşallah sana güzel yararı olur diyetisyenin:KK60:
listeni bende paylaşmanı sabırsızlıkla bekliyorum:KK66:
Sabah paylasirim kizlar simdi evde degiliz ve hic kimseye soylemedim gittigimi..
Ay icimdede tutamam ama neyse insalllah faydasini gorurum tabi oraya gitmeklede is bitmiyor cok dikkat edip istikrarli olmak lazim..:KK37::KK37:
Yoksa hem pskilojiye hemde cebe zarar..:KK51:

Son düzenleme:
Back
X