Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canım :KK3:
Kaldı 48 saat :KK48: yine okul gezisi Öğrenci modundayım :KK70:
Bugün yarın çok çok güzel ve listelerimize uygun beslenip Wowww dedirtiyoruz Sibele :21::21:

Evdeyim bugün ama temizlik yapacağım inşallah :KK66: Gerçi hava güzel ama olsun :KK66:
aynen banum bende o moddayım:KK73::KK73::KK73:
2 gündür tartı eksi göstermiyor deli oluyorum:mad:
en çok kaldığım kilomu acaba 98:KK64:bu kadar erken duraklamasın ya:KK34:
pazar günleri evde duramayan ben,dışarı çıkmak istemiyorum düzenim bozulmasın diye öğünlerin saatleri aksıyor ister istemez:KK72:

günaydın musmutlu kaçamaksız bir pazar olsun inşallah:KK68:
Günaydın canım :KK3:
Kaldı 48 saat :KK48: yine okul gezisi Öğrenci modundayım :KK70:
Bugün yarın çok çok güzel ve listelerimize uygun beslenip Wowww dedirtiyoruz Sibele :21::21:

Evdeyim bugün ama temizlik yapacağım inşallah :KK66: Gerçi hava güzel ama olsun :KK66:
günaydınnn kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrr:KK3:
Gunaydin kızlar

Fazla fazla yapmışsın canım tebrik ederim :)
anca paklamıştır :KK70:
sen daha burdamısın umut senden daha inatçı çıktı:KK70::KK70::KK70:

aynen banum bende o moddayım:KK73::KK73::KK73:
2 gündür tartı eksi göstermiyor deli oluyorum:mad:
en çok kaldığım kilomu acaba 98:KK64:bu kadar erken duraklamasın ya:KK34:
pazar günleri evde duramayan ben,dışarı çıkmak istemiyorum düzenim bozulmasın diye öğünlerin saatleri aksıyor ister istemez:KK72:

Canım tartıya takılma ;) benimkide biliyorsun kafasına göre takılıyor :D hem 10 kg verdik az değil tabiki bünye arada az da olsa takılabilir ;) suyunu mu yetersiz içiyorsun acaba :KK64:
Biraz suyunu çoğaltmayı dene ;)

günaydınnn kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrr:KK3:

Sanada günaydın canım ;)

Gunaydin kızlar

Fazla fazla yapmışsın canım tebrik ederim :)
:KK36:

bu sporun üzerine bikaç tane daha cici bebe yeseydin aç aç yatılmaz:KK70:
Kötü kadın müzeyyen gülüşü attığını farz ediyorum cümlenin sonundaki emocanınla :KK70::KK70::KK70:

Güüünaaayydıınnnnnn 5. Takımın güzel kızları. Kaçamaksız atlatalım inşallahhh bugünü. :KK76:

:KK36:

Kötü kadın müzeyyen gülüşü attığını farz ediyorum cümlenin sonundaki emocanınla :KK70::KK70::KK70:

Güüünaaayydıınnnnnn 5. Takımın güzel kızları. Kaçamaksız atlatalım inşallahhh bugünü. :KK76:
Butun işlerimi bıraktım önce spor eliptik yapmaya başlıyorum öpüldünüz

Gunaydinlar hava ankarada kapali sanki kis geri geldi ordegim var mi sanci

ördekimiz henüz yok acabaaa:anneadayı::anne::nazar::KK70:

Gunaydin guzeller yaa sirf ordeki takip etmk icin girip duruyom inanki :KK53: kiz kac haftalik oldun sen kontrol ne zaman numarami birakcam artik sana dogurunca mesaj at diye :KK70:@morordek
Kızlar gelen giden yok. Eger dogum baslarsa ya da olursa inanın 1 dk ayırıp haber vereceğim size. Onun dışında normal geliyorum zaten düzenli.
Iyice stres olmaya başladım acaba artık bu konuyu düşünmemeye mi çalışsam diyorum... Ama olmuyo tabi :KK43: bu gece kv kp de geliyor, onların da stresi var ne yalan söyleyeyim :(

WP_20170507_001.webp

Kızlar gelen giden yok. Eger dogum baslarsa ya da olursa inanın 1 dk ayırıp haber vereceğim size. Onun dışında normal geliyorum zaten düzenli.
Iyice stres olmaya başladım acaba artık bu konuyu düşünmemeye mi çalışsam diyorum... Ama olmuyo tabi :KK43: bu gece kv kp de geliyor, onların da stresi var ne yalan söyleyeyim :KK43:
Canım kafana fazla takma dediğin gibi, düzenli kontrollere de gidiyorsun, benim kızkardeşimde geç doğmuş, annem anlatır hep 9 ay 10 gün geçmiş hala gelen giden yok, artık hareket etmiyordu yer darlığından diyordu canım. Artık her an her şey olabilir sen moralini yüksek tut kuzucum. :nazar::nazar::nazar:

Back
X