Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım kafana fazla takma dediğin gibi, düzenli kontrollere de gidiyorsun, benim kızkardeşimde geç doğmuş, annem anlatır hep 9 ay 10 gün geçmiş hala gelen giden yok, artık hareket etmiyordu yer darlığından diyordu canım. Artık her an her şey olabilir sen moralini yüksek tut kuzucum. :nazar::nazar::nazar:
Öyle yapmaya çalışıyorum da işte insanın aklına türlü çeşit düşünce geliyor maalesef. Normal dogum istedim o kadar, henüz bi engel yok ama böyle gün geçtikçe de risk artıyor, sonunda sezaryenle almak zorunda kalırlar mı diyorum. Simdi bi de ev kalabaliklasacak, ister istemez eskisi kadar rahat olamayacağım. Doğum kendiliginden baslasa bile kv kp yanında sancı çekmeyi hiç istemiyordum ne yalan söyleyeyim. Hepsi birleşiyor kafamda işte. Hamilelik hormonları zaten tavan, ister istemez saçma şeyler de olsa kafama takar oldum.

:rapci::rapci:

Geberiyorum 64dk eliptikk misss fancynancy fancynancy sen ne yaptın
Ben kahvaltı yaptım, mutfağı topladım, çocukları yedirdim içirdim, hala dolanıyorum evin içinde. Çeviriyorum lafı spor yapamadım ya :KK47:
Benimkiler ayaktayken eliptik yapamıyorum özellikle küçük sıpam. Dışarı da çıkacakmışız belki Leslie yaparım senden aldığım gazla şekerim.

Eliptikten önce 3kupa yeşil çay içtim ..
Şimdide turk kahvesi sizde pazar gezmelerinde dikkat edin...
Fena geliyorsun bakıyorum rakibem :KK70:

Eki Görüntüle 1992529

58 dk dans ile 430 caloriye byyyy:21:
Süpererrr :21:

:rapci::rapci:

Ben kahvaltı yaptım, mutfağı topladım, çocukları yedirdim içirdim, hala dolanıyorum evin içinde. Çeviriyorum lafı spor yapamadım ya :KK47:
Benimkiler ayaktayken eliptik yapamıyorum özellikle küçük sıpam. Dışarı da çıkacakmışız belki Leslie yaparım senden aldığım gazla şekerim.

Fena geliyorsun bakıyorum rakibem :KK70:

Süpererrr :21:
Rakibim dişli tırstım sanada yenilirsem takımda kimse takmayacak beni...:D:D:D

Öyle yapmaya çalışıyorum da işte insanın aklına türlü çeşit düşünce geliyor maalesef. Normal dogum istedim o kadar, henüz bi engel yok ama böyle gün geçtikçe de risk artıyor, sonunda sezaryenle almak zorunda kalırlar mı diyorum. Simdi bi de ev kalabaliklasacak, ister istemez eskisi kadar rahat olamayacağım. Doğum kendiliginden baslasa bile kv kp yanında sancı çekmeyi hiç istemiyordum ne yalan söyleyeyim. Hepsi birleşiyor kafamda işte. Hamilelik hormonları zaten tavan, ister istemez saçma şeyler de olsa kafama takar oldum.
Canım ay ne syresi Allah aşkına rahat ol sen birde öyle birden avaz avaz gelmez ki sancım kasılmalar başlar zaten senin günün geldi hiç bekleme evde hemen hastaneye git.. Hastaneye gidene kadar sancılarında sıklaşır ordekim yavrunu bir kucağına al ne kadar önemsiz şeylere kafamı takıyormuş diyeceksin..o yüzden anneler iyi olursa yavruları daha iyi olu;)

Çoookkk haklısın canım. Ama sağlıklı olacaksa varsın sezaryen olsun canım, sıkılma. Bende çok istedim normal olsun ama kısmet. :anne::nazar:

12 MAYIS HAFTALIK HEDEF LİSTESİEn Büyük TÜRKİYE

servey servey ---69,9>>69,8>>
0zlem 0zlem ---75,6>>74,9>>
inatettimolacak inatettimolacak ---61,8>>60,9>>
moni moni ---98,0>>97,0>>
fancynancy fancynancy ---78,0>>77,3 >>
Cikilatacanavari Cikilatacanavari ---80,4>>78.9 >>
lydznp lydznp --- 85,5>>84.5 >>
B BuRCuCuKkK ---54,7>>54.0>>
aytozuvegece aytozuvegece ---72,7>>hedef?>>
hedef38beden hedef38beden ---83,1>> 81,8>>
T TopaLsoLucaNn ---69,8>>hedef?>>
nilsub nilsub ---79,2>>77,8>>
@wendigo ---64,9>>hedef?>>
ebrusonmez ebrusonmez ---56,6>>hedef?>>
Birumut55 Birumut55 ---50,3>>hedef?>>
morordek morordek :anneadayı::nazar: --- 70 (inat ettim dogurucam En Büyük KK :KK70:)

kızlar bu haftaki hedeflerinizi ekleyin
Bu kactır ekledım

Degıstırıyorum ben de

İlk menü benden gelsin

Sabah 10.30
2 kk peynir
6 zeytin
1 salatalık
1 domates
1 haşlanmış yumurtanın sarısı (beyazını kızım yedi)

Ara
2 sade t.kahvesi
1 muz

Öğlen 14.30
1 kase yoğurt
3 lahana sarması

Ara
5 çilek

Akşam 18.00
1 ton balığı
4 kaşık mantar sote
1 bardak ayran
Yrm dilim ekmek

Su 2.5 lt
Spor 58 dk dans, 15 dk karın egzersizleri

Kahvaltı
Serpme kahvaltı yaptık, dışarıdaydık. Bizimki brunch oldu biraz. Arada minnak cıslarım oldu ama kesinlikle abartmadım.

Öğle
1 kase mercimek çorbası

Ara
Yer fıstıklı, bademli patlamış mısır yaklaşık 30-35 gr

Akşam
Yarım fırın levrek
2 fırın mücver (yağ tuz vs yok)
1 zeytinyağlı enginar
4 yk zeytinyağlı iç bakla

Filtre kahve

Su: 2 lt
Spor: henüz yok, yapınca eklerim

Anam burası bomboş ya. servey servey cim, spor ne alemde canım?

Hayırlı geceler ;)
İYi yine sizde bir iki de olsa yazan oluyor :) öğleden beri ben tek başıma yazıyorum diyebilirim bizim takımda :D kızlar pazar gezmelerinden baygın düştü sanırım :D valla millet nasıl sabahlara kadar nette dolanıyor ben bakacak şey bulamadım sıkıldım :D bari sizlere bakayım dedim ama bizimkiden az daha canlısınız ;)

Hayırlı geceler :KK66:
İYi yine sizde bir iki de olsa yazan oluyor :) öğleden beri ben tek başıma yazıyorum diyebilirim bizim takımda :KK70: kızlar pazar gezmelerinden baygın düştü sanırım :KK70: valla millet nasıl sabahlara kadar nette dolanıyor ben bakacak şey bulamadım sıkıldım :KK70: bari sizlere bakayım dedim ama bizimkiden az daha canlısınız :KK66:
Hafta sonu bizimkiler de arazi oluyor Banusum :)

iyi akşamlar şekerler:KK3:
evde oturayım yemek düzenim bozulmasın dedim yine olmadı,istanbulun bi ucundan diğer ucuna gittim:KK55:
annemi ablamı alıp beykoz daki teyzeme gittim kızkaza güzel oldu:süslü:sahilden hava ala ala gideriz diye düşünüp ,3,5 saat trafikte havamızı aldık:KK70::KK70:
yoldayken teyzem kaç kere aradı gelemediniz bir şey mi oldu diye:KK75:
dönüşte başlarım sahiline diyip otobana girdim şükür rahat döndükHoppa
kaçamak yapmadım Hoppateyzem şundan bişe olmaz bundan bişe olmaz diye diye zorla tabağımı doldurdu .sağolsun elide mutfağıda çok boldur:KK72:bende o görmeden yanımda oturan ablama aktarma yaptım hep:KK70:
sadece saatler aksadı onun haricinde sorun yok,ara öğünlerimi de yolda yedim zaten:KK72:

ay bi ben burdayım hep galiba:işsiz:
Sen de bahçeye gidince arazi oluyosun :)
iyi akşamlar şekerler:KK3:
evde oturayım yemek düzenim bozulmasın dedim yine olmadı,istanbulun bi ucundan diğer ucuna gittim:KK55:
annemi ablamı alıp beykoz daki teyzeme gittim kızkaza güzel oldu:süslü:sahilden hava ala ala gideriz diye düşünüp ,3,5 saat trafikte havamızı aldık:KK70::KK70:
yoldayken teyzem kaç kere aradı gelemediniz bir şey mi oldu diye:KK75:
dönüşte başlarım sahiline diyip otobana girdim şükür rahat döndükHoppa
kaçamak yapmadım Hoppateyzem şundan bişe olmaz bundan bişe olmaz diye diye zorla tabağımı doldurdu .sağolsun elide mutfağıda çok boldur:KK72:bende o görmeden yanımda oturan ablama aktarma yaptım hep:KK70:
sadece saatler aksadı onun haricinde sorun yok,ara öğünlerimi de yolda yedim zaten:KK72:
Ya İstanbul'da bi yerden bi yere gitmek ölüm bence :(

Back
X