Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menum;
08:00
1 h.yumurta
1 yk lor
1 d. Cavdar ekmegi
1 salatalık
Maydanoz,dereotu ve çay

10:30
2 ceviz, 200ml light süt(tarcinli,zencefilli)

12:30
5 yk etli taze fasulye
4 yk yogurt
1 biber,dereotu
1 d. Cavdar ekmegi

16:30
1 c.bardagi yogurt
Kucuk fincan DUT

18:00
1 d. Cavdar ekmegi
Menemen
Az peynir ve çay

3 L su
(1,5 L.sinin icinde dereotu,maydanoz,limon,elma var aksamda surahiye koydum)

1 kupa slim plus bitki cay
3 t.kahvesi

Menum;
08:00
1 h.yumurta
1 yk lor
1 d. Cavdar ekmegi
1 salatalık
Maydanoz,dereotu ve çay

10:30
2 ceviz, 200ml light süt(tarcinli,zencefilli)

12:30
5 yk etli taze fasulye
4 yk yogurt
1 biber,dereotu
1 d. Cavdar ekmegi

16:30
1 c.bardagi yogurt
Kucuk fincan DUT

18:00
1 d. Cavdar ekmegi
Menemen
Az peynir ve çay

3 L su
(1,5 L.sinin icinde dereotu,maydanoz,limon,elma var aksamda surahiye koydum)

1 kupa slim plus bitki cay
3 t.kahvesi
Listen baya doluymuş zaten canım bence cok yedim gibi hissetmen normal. Diyetisyenler genelde hep böyle ara öğünlü veriyorlar. Belki de cidden kilo vermek için böyle dolu dolu ve sağlıklı yemek gerekiyordur :)
Akşam ara öğünün var mı peki?

Listen baya doluymuş zaten canım bence cok yedim gibi hissetmen normal. Diyetisyenler genelde hep böyle ara öğünlü veriyorlar. Belki de cidden kilo vermek için böyle dolu dolu ve sağlıklı yemek gerekiyordur :)
Akşam ara öğünün var mı peki?
2 tane form bisküvi veya beyaz leblebi + kiraz sapi cayi var canim.

Ay yazayim mikemmel (!) menumu.. tuhaf oldu bugun biraz

Sabah
Sosisli omletin yarisi
Domates salatalik 4-5kup peynir cay

Ogle
1kepce ezogelin
1but firinlanmis derisini yemedim
1kase salata

Ara (haftasonu da hep tavuk yemistim ogle yemegini keyifsi yedim,aciktim birden)
1dl cok tahilli ekmek
Ustune 1dl suzme peynir cay

Aksam
1tabak erikkk :kk77: sonra istahim kacti haliyle

Spor yarim saat yuruyus
Su 2lt

3yil once laba benim basladigim zamanlarda islerini toparlamak uzere olan bi arkadas vardi.. o gitti ben geldim gibi dusunun.. yine ist baska bi okula gecti.. ortak arkadaslarla olan bulusmalarda denk gelip gorusuyoduk.. bizim kardes sitede oturuyodu biliyodum.. bizim siteye tasinmis hem de bizim binaya :)
Aksam bindik asansore baktim bi tanimadi basini egdi selam verdi sadece,hic ses etmedim.. bekledim.. ben 9.kattayim o 14.kata tasinmis. Inmedim kendi katimda ciktim onla onun katina kadar :D indik birlikte asansorden bi tedirgin oldu :D
Daha fazla yüreğine indirmeye gönlüm razi olmadi,ne kadar daha bakismamiz lazim beni taniyabilmen icin acaba datlum dedim :D :D
KIZZ SOOKKKK :D :D :D
erkek olsa ona yaziyom zannederdi herhalde :D neyse baya soklar ohalar havada ucusarak sohbet ettik ayak ustu :)
Şükür bugun de birilerinin agzini acik biraktik :KK48:

Menüm

Sabah 08.00
1 bardak süt
1 muz
3 kuru kayisi

Ara
Form çayı
10 kuru üzüm
10 kayısı çekirdeği

Öğlen 12.30
150gr yoğurt
Yrm elma
10 kayısı çekirdeği

Ara
2 sade t.kahvesi
1 paket cıssss (170 kalori idi. Ceza verebilirsiniz. Boynum kıldan ince...)

Akşam 18.30
2 haşlanmış tavuk baget
Bol salata

Su 2 litre
Spor 35 dk dans (sevdim valla, hem stresimi de aliyor)

3yil once laba benim basladigim zamanlarda islerini toparlamak uzere olan bi arkadas vardi.. o gitti ben geldim gibi dusunun.. yine ist baska bi okula gecti.. ortak arkadaslarla olan bulusmalarda denk gelip gorusuyoduk.. bizim kardes sitede oturuyodu biliyodum.. bizim siteye tasinmis hem de bizim binaya :)
Aksam bindik asansore baktim bi tanimadi basini egdi selam verdi sadece,hic ses etmedim.. bekledim.. ben 9.kattayim o 14.kata tasinmis. Inmedim kendi katimda ciktim onla onun katina kadar :KK70: indik birlikte asansorden bi tedirgin oldu :KK70:
Daha fazla yüreğine indirmeye gönlüm razi olmadi,ne kadar daha bakismamiz lazim beni taniyabilmen icin acaba datlum dedim :KK70: :KK70:
KIZZ SOOKKKK :KK70: :KK70: :KK70:
erkek olsa ona yaziyom zannederdi herhalde :KK70: neyse baya soklar ohalar havada ucusarak sohbet ettik ayak ustu :)
önce bi kahve içelim mi deseydin ödü kopardı desene:KK70:

Menüm

Sabah 08.00
1 bardak süt
1 muz
3 kuru kayisi

Ara
Form çayı
10 kuru üzüm
10 kayısı çekirdeği

Öğlen 12.30
150gr yoğurt
Yrm elma
10 kayısı çekirdeği

Ara
2 sade t.kahvesi

Akşam 18.30
2 haşlanmış tavuk baget
Bol salata

Su 2 litre
Sonlara bakmasam detoks mu yapiyosun dicektim.. dengesiz bi gun olmus canim,kendine dikkat et enerjisiz kalma

Aksam bindik asansore baktim bi tanimadi basini egdi selam verdi sadece,hic ses etmedim.. bekledim.. ben 9.kattayim o 14.kata tasinmis. Inmedim kendi katimda ciktim onla onun katina kadar :KK70: indik birlikte asansorden bi tedirgin oldu :KK70:
Daha fazla yüreğine indirmeye gönlüm razi olmadi,ne kadar daha bakismamiz lazim beni taniyabilmen icin acaba datlum dedim :KK70: :KK70:
erkek olsa ona yaziyom zannederdi herhalde :KK70: neyse baya soklar ohalar havada ucusarak sohbet ettik ayak ustu :)
Haha kızı baya korkutmussun yahu :)
Menüm

Sabah 08.00
1 bardak süt
1 muz
3 kuru kayisi

Ara
Form çayı
10 kuru üzüm
10 kayısı çekirdeği

Öğlen 12.30
150gr yoğurt
Yrm elma
10 kayısı çekirdeği

Ara
2 sade t.kahvesi

Akşam 18.30
2 haşlanmış tavuk baget
Bol salata

Su 2 litre
Gün boyu cok aşırı yememissin, sporun da var zaten cısss'ı telafi eder herhalde :)

Iyi geceler kizlar Bu biraz gec oldu ama bu sabah 100 gr eksideyim cumaya göre
cuma gunu iyi bir rakam gormek istiyorum

Kahvalti
2 dlm ekmege karisik tost
1 has yumurta
Domates salatalık 3 zeytin

Ogle
5 tane cig köfte
Bolca marul yesillik ayran

Aksam
1 tabak taze fasülye
3 kasik yogurt

Ara Sutlu kahve

Ve bugun 1 saat yuruyus yaptim

Çok güldüm ortım muthişsın :KK19:

Back
X