Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar menümü yazcam ama kızmayın, baştan belirteyim, bugün doğum günüm olduğu için kocişimle dışarıda yemek yedik. Gerçi çocuklarla harala gürele çok bir şey anlamadık ama buna da şükür :21: bende kendime izin verdim bu akşamlık...
Gelsin menü.

Kahvaltı
Sucuklu yumurta (4 adet sucuk vardı içinde abartmadım)
Beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Çay

Ara
Yeşil çay
Sütlü filtre kahve

Öğle
5 yk etsiz türlü
3 yk yoğurt

Ara
7-8 ad. diyet bisküvi

Akşam
Yazmiyim vazgeçtim canınız çeker meker. Ayıp olur bu kadar güzel diyet yapan herkese. Cıssss diyip geçiyorum şekerler. Ana yemek + içecek ve tatlı şeklinde. :KK22:

Artık cumaya kadar yakmaya bakacağım.

Su: 3 lt olur yatana kadar
Spor: 55 dk eliptik
Canim dogum gunun kutlu olsun
sen bugun yakarsin yediklerini boyle gunler her gun olmuyor

Günaydın hanımlarrr :KK25:

ay kendimi alışverişe vermişim resmen o_O kocam vuracak beni :sus:

Zor canim ya sabah uyandim kizim uyuyordu taktim kulakligi 20dk dans ettim kendi kendime.
Dünde avm.ye git gel yaptim yuruyerek.
Ay zormuss ya sporsuzluk!!! Bi yer acilmis pilates zumba hemde ucrecsiz.. Arkadaslar ilk defa gitti memnun kaldi devam edecekler bende gitmeyi dusunuyorum.. :KK6::KK6:

kuzucum çok aşırı yapma da kası artırıp tartıda eksi görmeyince motiven gitmesin, hafif hafif. sık dişini bi hafta daha ama.

Eki Görüntüle 1993083 Bu arada kızımın bana yaptığı tatlıyı paylaşiyim sizinle kızlaaaarrr :emir_bebek::KK36:

mutlu yıllar canımm, o minnak ellerini de pastasını da yerim ben onun, kuzucuklar :anne:

Kızlarrr nasılsınız ayyy bir türlü giremedim gece uyumayıp gündüz uyursam olacağı bu:KK14:2 gündür ketogenic diet yapıyorum sizden gizli:sus:81 kilo olmuşum:kızgın::skandal::mad:bakalım 1 hafta sonra kaç olucam
morordek morordek cim beni listeye başlangıç 81
Hedef 70 diye alırmısın yoksa hepten şişicem:KK61::KK61:

anaaam savurganım, 8'leri gördün mü :KK57: acilen önce 7'lere sonra da 6'lara geçmelisin, hadi bakalım. ayağın nasıl oldu? kırık böle hazin oluyo ya.

günaydın şekerler:KK3:
15 günlük aradan sonra bugün diyetisyen günümüz:21:
bakalım 15 günde neler gitmiş,500 gram kadar fazla çıkıyorum oradaki tartıda bu sinir bozucu oluyor:işsiz:
yeni listemi akşam paylaşırım:kahve:

moni ablacım, kaffaltı sonrası gidiosun dimi diyetisyene? normal bence fark çıkması.

Are you readdyyyyy dyyyy dyyyy diii :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Büyük bir heycanla kaç çıkacağız diye dolanıyorum sabah beri evde :KK70:

Valla benim tartı canı ne isterse onu gösteriyor :KK70: aslında ilkten 110 gösterdi ( ki mümkün değil ) bir 5 dakika sonrada 106.6 gösterdi :KK70: gelde buna inan şimdi :KK70:
Ben iyisi Annemlerdeki çarklı olan eskiyi alayım varsın gram tam göstermesin o Annemin demesi çok doğru tartıyormuş :)
Yada sadece diyetisyenin tartısını baz alacağım ve her defasında tartılmayacağım hafta boyu
I am ready:KK73::KK73::KK73:
senin tartı uçuşlarda:KK48::KK48:
bakalım 15 günde neler olmuş sibel bi ifademizi alsın:cool:

Günaydın hanımlarrr :KK25:

ay kendimi alışverişe vermişim resmen o_O kocam vuracak beni :sus:

kuzucum çok aşırı yapma da kası artırıp tartıda eksi görmeyince motiven gitmesin, hafif hafif. sık dişini bi hafta daha ama.

mutlu yıllar canımm, o minnak ellerini de pastasını da yerim ben onun, kuzucuklar :anne:

anaaam savurganım, 8'leri gördün mü :KK57: acilen önce 7'lere sonra da 6'lara geçmelisin, hadi bakalım. ayağın nasıl oldu? kırık böle hazin oluyo ya.

moni ablacım, kaffaltı sonrası gidiosun dimi diyetisyene? normal bence fark çıkması.
evet canımcım kahvaltı ara öğün ve su içmiş oluyoruz tartılana kadar,her seferinde baya sıra beklioruz :işsiz:

I am ready:KK73::KK73::KK73:
senin tartı uçuşlarda:KK48::KK48:
bakalım 15 günde neler olmuş sibel bi ifademizi alsın:cool:

evet canımcım kahvaltı ara öğün ve su içmiş oluyoruz tartılana kadar,her seferinde baya sıra beklioruz :işsiz:

Ara öğün niyetine Activyamı yedim ( yarım saat önce yedim ki erisin :D )
Suyumu yanıma alayımda tartıdan sonra içerim :KK48:
Ben hem sonucu hemde yeni listelerimizi merak ediyorum :21::21::21::21:

diyetisyenler zaten belli bi kg'mı eksik çıkarıyolar gerçi, kıyafetler, yemek, su falan bissürü bişi var sabaha göre. +500 iyiymiş yine.

yazlık kışlık kıyafette bile değişiyomuş o tartıdan çıkılan fark.

Ayşemmm kızzzzzzzz senin yolun çok daha uzun fazla oyalanmadan hazırlanda çık yola yarım saatte kadar :KK48:
Bende hazırlanmaya başlarım 11:30da çıkacağım inşallah evden ;) Çeyrek geçe en geç orada olurum sanırım ;)

hah iyi buralardasınız :KK6:

kızlar bebişlerin kalbini duyduk 11.haftadayız :KK8: evet yanlış duymadınız bebişler :anneadayı::anneadayı:

tek yumurta ikiziymiş kalbini duymaya gittiğimizde öğrendik :oops:

wendy wendy moni moni toplight toplight ebrusonmez ebrusonmez morordek morordek

bu arada iki eski takımım birleşmiş gibi haaa ne güzel olmuş 5.takım moni moni oynakbasi34 oynakbasi34

Son düzenleme:
Kızlar menümü yazcam ama kızmayın, baştan belirteyim, bugün doğum günüm olduğu için kocişimle dışarıda yemek yedik. Gerçi çocuklarla harala gürele çok bir şey anlamadık ama buna da şükür :21: bende kendime izin verdim bu akşamlık...
Gelsin menü.

Kahvaltı
Sucuklu yumurta (4 adet sucuk vardı içinde abartmadım)
Beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Çay

Ara
Yeşil çay
Sütlü filtre kahve

Öğle
5 yk etsiz türlü
3 yk yoğurt

Ara
7-8 ad. diyet bisküvi

Akşam
Yazmiyim vazgeçtim canınız çeker meker. Ayıp olur bu kadar güzel diyet yapan herkese. Cıssss diyip geçiyorum şekerler. Ana yemek + içecek ve tatlı şeklinde. :KK22:

Artık cumaya kadar yakmaya bakacağım.

Su: 3 lt olur yatana kadar
Spor: 55 dk eliptik

Doğum günün kutlu olsun canım.
Nice mutlu yıllara :)

Back
X