Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar internette sıkıntı vardı simdi girebildim. Hemen kilomu yazim girebilmisken.:işsiz:
Kilom 74.3..
Aslinda hafta ici cok daha guzel sonuclar gormustum ama bugun wc'ye giremeyince ve evden erken cikinca tekrar tartilma şansım yok!:KK12:
Bu çok güzel bir sonuç ortim.. :nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:

Benim tanidiklarimdan kalan oldu mu acaba buralarda?
Bu sefer mezun olmadan birakmayacagim valla, soz!
Hello şeker ben hala burdayım :)
Seni de alırız tabi ki aramıza ama sözünü tut artık madem bi görünüp bi kaybolma :)
Düğün ne zamandı senin bu arada? :) Yoksa çoktan oldu mu?

***5. TAKIM 519. Etap***

servey (70,8/69,8/1/%1,41)
0zlem (74,6/74,3/0,3/ % 0,40 )
inatettimolacak (61,0/60,8/0,2
/% 0,33)izinli
moni (96,1/94,9/1,2/% 1,25)
fancynancy (77,9/76,5/1,4/%1,80)
Cikilatacanavari (79,3/79,8/-0,5/%-0,63)
lydznp (85,4/84,9/0,5/%0,59)
BuRCuCuKkK (53,8/ )
hedef38beden(83/82,5/0,5/0,60%)
TopaLsoLucaNn (69,0/)

5. Takım Ortalama: %

nilsub (79,2/)
morordek (72/70,4/1,6/%2,22)
wendigo (64,9/67,8/-2,9/% -4,47)
blanche_ea( / / /% )

B blanche_ea canım ekledim ama kaptanımız geldiğinde karar verir olur mu? ayrılış kilonu bugünkü kilonu yazarmısın.

Ancak gelebildim. :KK43:
Resmen 1 haftadan beri hastayım ama sanırım bugün çok daha iyiyim. Ayağa kalktım bakalım.
Aman dikkat edin kendinize kızlar. Hastalığın en kötü mevsimi sanırım.
Tekrardan geçmiş olsun hedefcim, dediğin gibi havalar bi öyle bi böyle, tam hastalık havası

Sağ ol ördekcim.
Sorma ya, uyurken her 10 dakikada bir nefes alamayıp uyanıyorum. O başımı ağrıtıyor derken geçmek bilmedi bu süreç.
Siz nasılsınız Umut'cuk ile :)
Ayy evet biliyorum o nefes alamamayı, çok kötü oluyor insan
Biz de napalım, aynıyız, emme gaz cıkarma alt alma uyuma ve aglama aktiviteleri arasında mekik dokuyoruz :KK48:

Ancak gelebildim. :KK43:
Resmen 1 haftadan beri hastayım ama sanırım bugün çok daha iyiyim. Ayağa kalktım bakalım.
Aman dikkat edin kendinize kızlar. Hastalığın en kötü mevsimi sanırım.
Çok geçmiş olsun. Toparlanmana sevindim. Benim Haziran ayı standart bakalım bu sene kaç gün yatacağım :confused:

Yerim ben onu ya, hayat ona güzel valla.:KK73::KK73:
Nesi güzel yaa... Bebecik anne kucağında yatmak istiyor kandırıp yatağa atıyorlar. Gazını çıkaramıyor sancılanıyor. Anne kucağında huzur istiyor bu sefer anne gergin yine huzur yok (bebeğin gazından dolayı). Sonra hep memede kalmak istiyor. yine olmuyor. Zor bu bebeklik yaaa... Herşey mi bebeklere karşı :KK70::KK70::KK70:

Çok geçmiş olsun. Toparlanmana sevindim. Benim Haziran ayı standart bakalım bu sene kaç gün yatacağım :confused:

Sağ ol canım.
Ben olmazdım hiç yaza doğru ama bu sene uzun zamandır olmadığım gibi oldum.
Aman dikkat et sen de, c vitamini falan al bol bol. Önceden önlemi almakta fayda var.

Nesi güzel yaa... Bebecik anne kucağında yatmak istiyor kandırıp yatağa atıyorlar. Gazını çıkaramıyor sancılanıyor. Anne kucağında huzur istiyor bu sefer anne gergin yine huzur yok (bebeğin gazından dolayı). Sonra hep memede kalmak istiyor. yine olmuyor. Zor bu bebeklik yaaa... Herşey mi bebeklere karşı :KK70::KK70::KK70:

Ayy bakış açısı farkına bak.
Benim düşünce; ohh ne güzel valla bütün gün yatıyorlar. Karnı tok, altı temiz daha ne ister ki insan. :cool:

Yerim ben onu ya, hayat ona güzel valla.:KK73::KK73:
Hayat ona güzel de bir de bana sormak lazım :p
Sünnet yaptıracaktın ördekim. Ne oldu o iş? Ne karar verdiniz?
Ayşecim yaptıracagız, aslında 7'sinde yaptıralım diyorduk da eşimin de benim de dünyamız döndüğü için ayarlayamadık :( Şimdi biraz biraz toparlıyoruz, en yakın fırsatta götürüp halledeceğiz. Hasatanedeki doktorla da konustuk aslında, ilk 1 ayda yaptırın dedi artık öyle olacak gibi...

Hayat ona güzel de bir de bana sormak lazım :p

Ayşecim yaptıracagız, aslında 7'sinde yaptıralım diyorduk da eşimin de benim de dünyamız döndüğü için ayarlayamadık :KK43: Şimdi biraz biraz toparlıyoruz, en yakın fırsatta götürüp halledeceğiz. Hasatanedeki doktorla da konustuk aslında, ilk 1 ayda yaptırın dedi artık öyle olacak gibi...
Hayırlısı inşALLAH. Paşamızın damatlığını da görmeyi nasip etsin :KK39:

o zaman bunu hakettin :nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:
Tişkür ederim canımmmm :KK36:

Demek ki neymiş ortini ve rakibini iyi seçecen benle rakip oldun hemen indin gördün mü @nilsub sana da verdirtmiyormus :KK70: :KK70: çok tebrik ederim canım
Aayyy Nilgün duymasın diliyle döver bizi yeminle, korkuyom ben ondan. :KK70::KK70::KK70:
Çikilatacım seni etiketliycem her seferinde unutuyorum ama artık unutmam herhalde. Ay ay göbekler atasım var. :KK76::KK76:

Dimi yaa, neyse ben onu geçirtmemeye çalışıyım bari, hem o lohusa oruç tutamaz, oruç bizi dizginler belki.

Ya ilk başlarda hayırlısı falan dedim ama şimdi içimde inanılmaz bi üzüntü var. Acaba elimden gelen bişi olur muydu diye, bişi olacaksa her türlü olur diye çok dikkat etmedim falan. Kendimi mi suçluyorum ne.
Canım kendini hiç üzme, başaşağı da dursan olmayacağı varsa olmaz demişti annem ilk hamileliğimde, bizde kaybedip öyle bir üzüntü yaşadık. Seni çok iyi anlıyorum, tabii ki üzüleceksin ama kendini suçlama canım hiçbirşey için. Hayırlısı böyleymiş. :KK200:

Back
X