Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun kaza için canım. Trafikte tereddüt etmemeye çalış, gerilsende başka şeyler düşünmeye çalış. Bende çok araba kullandığım günler rüyamda bile araba kullanıp manyak şöförlerle uğraşıyorum. Rahat ol tatlım.
O manyaklardan biri benim Eşim. Zaten onu gördükçe hepten soguyorum :(

Canum benim tabii ki mama da verirsin wendigocum haklı, o konuda kendini kasma yetiyor muyum yetmiyor muyum diye. Ohoooo ne anneler gördüm sütü varken işine geldiği için biberonu dayayan. Yok göğsü bozulmasınmış yok çok yorucu oluyormuş vs vs. Sen şimdi deniyorsun, içtikçe sütün artacak yok artmazsa mama takviyesi alacak. Gece uyuması için istersen mama ver ikinizde acık nefes alırsınız. Zaten bir dahaki tartısında iyice belli olur herşey canım. :anne::nazar:
Bazen gercekten kafam atıyor benim de... Cok yıprattım kendimi, dun mahvoldum resmen. Memeden ayrılmıyor, doysa da doymasa da emzik gibi memeyi çekiyor. Emzik alıyordu, artık onu da almıyor. Cok bunaldım. Emzirip yatağına koyuyorum 10 dakika geçmeden gene mizmizlanmaya başlıyor. Annemle gece helak olduk uyutalım diye...

Bazen gercekten kafam atıyor benim de... Cok yıprattım kendimi, dun mahvoldum resmen. Memeden ayrılmıyor, doysa da doymasa da emzik gibi memeyi çekiyor. Emzik alıyordu, artık onu da almıyor. Cok bunaldım. Emzirip yatağına koyuyorum 10 dakika geçmeden gene mizmizlanmaya başlıyor. Annemle gece helak olduk uyutalım diye...
Ben Baha'da yaşadım bunu. Daha önce yazmıştım. Kokunu arıyor senin. mememde o kokuyu en rahat duyduğu yer. Onun için ayrılmak istemiyor. Süt bulaşmış bir tshirt vs varda başucuna onu koy.
Biz 1 hafta gece gündüz kucaktan inmedik. WC'ye bile beraber giderdik. Kimsede durmazdı da. Ben tshirt ü yastık kılıfı gibi yastığını sardım yatırdım çıt yok. mışıl mışıl uykuya devam. Öyle nefes alabildim. Bir dene istersen.

Ben Baha'da yaşadım bunu. Daha önce yazmıştım. Kokunu arıyor senin. mememde o kokuyu en rahat duyduğu yer. Onun için ayrılmak istemiyor. Süt bulaşmış bir tshirt vs varda başucuna onu koy.
Biz 1 hafta gece gündüz kucaktan inmedik. WC'ye bile beraber giderdik. Kimsede durmazdı da. Ben tshirt ü yastık kılıfı gibi yastığını sardım yatırdım çıt yok. mışıl mışıl uykuya devam. Öyle nefes alabildim. Bir dene istersen.
Canım denedim onu da. Bi kere işe yaradı sandım, meğer o an uyuyası varmış herhalde, sonra gene olmadı. Bizimki direkt meme arıyor, onu fark ettim. Sürekli aranma halinde. Kendi kucağımda bile durmuyor, illa emecek.

ördeğim neredeyse tüm bebekler aynı bende şaşırıyorum,akşam bizim bebiş beni pert etti uyutamadım, yok çocuk uyumuyo:anne:annesi bile o kadar uğraşa uyutamadı:emir_bebek:benim çocuklarım evliyaymış da haberim yokmuş:KK48:

Canım denedim onu da. Bi kere işe yaradı sandım, meğer o an uyuyası varmış herhalde, sonra gene olmadı. Bizimki direkt meme arıyor, onu fark ettim. Sürekli aranma halinde. Kendi kucağımda bile durmuyor, illa emecek.
O zaman sana çok geçmiş olsuuuuunnn.... :confused:
Emzik işe yaramıyor mu?

image.webp

ördeğim neredeyse tüm bebekler aynı bende şaşırıyorum,akşam bizim bebiş beni pert etti uyutamadım, yok çocuk uyumuyo:anne:annesi bile o kadar uğraşa uyutamadı:emir_bebek:benim çocuklarım evliyaymış da haberim yokmuş:KK48:
Ben zaten anca memede uyutabilirsem uyutuyorum onun dışında uyutma işine hiç girisemiyorum. Annem sağolsun o hallediyor. Kazara uyuyakalirsa falan seviniyoruz :KK48:
O zaman sana çok geçmiş olsuuuuunnn.... :confused:
Emzik işe yaramıyor mu?
Emzigi alıyordu ama meme ile farkını çözdü akıllı cocuk artık onu da almıyor :işsiz:

bende ufaktan hazırlanayım 11 gibi evden çıkıcam:KK55: malum bizim burası trafik yoğun oluyor hele yağmur da yağdı ki sormayın:işsiz:

Bende az mutfaktaki bulaşıkları makineden boşaltayım giyinip çıkarım ;) bu hafta olan oldu artık haftaya çok daha güzel gitmemiz lazım ki hem rota şaşmasın hemde Bayrama kadar çok daha güzel rakamlar görelim ;)

Back
X