Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar selam öğlan ateşlenöiş kreşte prova dönüşü öğretmeni aradı dr dan randevu alıp götürdük beta çıktı boğazında kuzunun onu eve bıraktım evde eski bakıcımızı çağırdım oğluşla ilgileniyor

canım daha bir iyileşme belli değil dr ödem var ciğerlerde daha sonra olacak düzelme diyor çarşamba kontrol var

işyerim anıtkabir in karşısında öncesinden konuşsaydık buluşabilirdik bile

canım geldim ama çarşamba istanbulda kontrol var ptesi elazığ a gidiyorum salı malatyadan döneceğim :KK47::KK47::KK47:
Bilseydim keske bende isterdim görüsmeyi Kaptan'ım.:KK12:Simdi hamamonundeyiz.2 saat sonra otobus kalkıyor.
--
Oglusunada cok gecmis olsun.:KK200:

kızlar
nasılsınız işe geldim bugün sabah 6,30 da oğluşun ateşi 38 di eğer gün içinde devam ederse yarın bi dr a götüreceğim bakalım perşembe günde anaokulu mezuniyetleri var onda hasta olmasın kuzum
ben yorgunluktan ölüyom bu arada
nilsub nilsub canım gittin mi dr a ne dedi
gittim kaptanım film bile çektiler aşımıda oldum tabi üstüne basarken zorlanıyorum ayy kuzucuğada geçmiş olsun iyeşir inşALLAH bir an öncede mezuniyetine katılır:halay:

aynen öyle bitanem bir hal çaresine bakıcam artık :işsiz:

sorma şekerim yoluk yoluk yolcak beni:KK4:

süpersin şekerim:KK9:

stres yapma canım kızlar zaten söylemişler her şeyi,sağlıcakla git gel:KK60:

çok iyi yaptın gittin canım tekrardan çok çok geçmiş olsun:KK60:
sağol canım geçti şükür rabbim beterlerinden korusun cümlemizi:dua:

kızlar selam öğlan ateşlenöiş kreşte prova dönüşü öğretmeni aradı dr dan randevu alıp götürdük beta çıktı boğazında kuzunun onu eve bıraktım evde eski bakıcımızı çağırdım oğluşla ilgileniyor

canım daha bir iyileşme belli değil dr ödem var ciğerlerde daha sonra olacak düzelme diyor çarşamba kontrol var

canım geldim ama çarşamba istanbulda kontrol var ptesi elazığ a gidiyorum salı malatyadan döneceğim :KK47::KK47::KK47:

Canım oğluna çok geçmiş olsun ;) Rabbim dermansız dert vermesin ...Aminnn
Umarım çabucak iyileşir ;)
Allah seninde yardımcın olsun canım valla senin hızına ben bile yetişemem :D okurken bile ben anam nasıl yetişecek hatun dedim ;) Sağlıcakla git gel canım

kızlar özge ile mesajlaştık burun ameliyatını olmuş birazdan doktor kontrole gelecek eve gideceğiz dedi hepinize selamı var iyi imiş merak etmeyin dedi haber vereyim

Çok çok geçmiş olsun inatettimolacak inatettimolacak
İnşallah oda çabucak toparlanır ;)

kızlar geçmişin hepsine bakamadım başım çatlıyo görebildiklerime cevap verdim olurda atladıklarım olursa kusura :KK19:bakmayın hepinizi öpüyorum :KK15:hayırlı geceler:KK31:

Çok geçmiş olsun canım sanada ;) susuzluktan baş ağrısı normal Rabbim kabul etsin ne güzel tutabiliyorsun ;) ben kafadan kesmek zorunda kaldım şu şeker yüzünden :( açlık susuzluk hissetmedim derken ilk günden başladım titremelere elimin ayağımın boşalmasına :( eşimde kızdı tamam insülin kullanmıyorsun ama şekerin senin zaten sınırda şeker hastası olmaya niyetin mi var eziyet etme kendine diye ;) yine arada bir de olsa tutarım ama tamamı biraz zor benim açımdan ;) aç kalmaya gelemiyorum anında tansiyonda düşüyor :(

Teşekkür ederim cnm daha fazlaları hepimizin başına inşallah :KK70: ben anladım sen gözünün önünde olunca dayanamıyorsun çocuklara verince hemen ortadan yok et o zaman yemezsin belki :KK57:
Öyle yapıyorum normalde ama işte arada oluyor böyle :KK43: bende istemiyorum aslında yemeyi çünkü sonrasında vicdanımın sesi vır vır vır beynimi yiyor. :ukala:

Amaaaannn.... babası kapıda kalır eve giremezse bizimkinin midesinde vurur.:KK48: ama bizimki tedbirli çıkmış evden. Anahtarını almış.
İyi bari :KK48:

Günaydın kızlar. Zombi gibiyim. Ne uyuduğumu anladım ne de uyanık olduğumu. Kafam yastiktan kalkmiyor. Nasıl gececek bakalım bu Ramazan.?
Allah kolaylık versin canım.

Bende aynen öyleyim ya, ne uyuduğumu ne uyandığımı biliyorum. İlk iş günü 10 gündür evdeydim dur bakalım noolcak, kızım uykuda bile seviyo kesin ayrılamıcaz birazdan :KK43:

O ayrı bir azap. Sabahları bana uyu uyu yat diyor:KK43:

Yazık yaaa doyamıyorlar annelerine kuzucuklar. :anne:

Günaydınlar
Gecemiz yine cok șen gecti. 7:30dan 9:30a kadar uyudu neyse ki ben de azıcık dinlendim.

Aaa benimki kontrol manyağı oldugu icin her sey onun yonetiminde olmalı :) Allah icin cok yardımcı oluyor, hakkını yiyemem. Sadece her seye karışma huyu var :)

Evet bi ara memeyi almadı, o daha kötü gercekten. Ya bu millete cidden lohusalara nasıl davranilir egitimi verilmesi lazım :KK62:

Ya ne bileyim zaten şu an evde sadece emzirmeden sorumlu gibiyim, onu da beceremiyor gibi hissettim. İlk günler zaten mama vermek zorunda kaldık, oyle %100 anne sütü olamadı. Ona bakılırsa ben de zamanında mamayla büyümüşüm, annemin sütü azmış. Cok mu kötü durumdayım, yooo :)

Super babaanne bunu bana deme, yat kalk benden soruluyor su an :KK53:
Canum benim tabii ki mama da verirsin wendigocum haklı, o konuda kendini kasma yetiyor muyum yetmiyor muyum diye. Ohoooo ne anneler gördüm sütü varken işine geldiği için biberonu dayayan. Yok göğsü bozulmasınmış yok çok yorucu oluyormuş vs vs. Sen şimdi deniyorsun, içtikçe sütün artacak yok artmazsa mama takviyesi alacak. Gece uyuması için istersen mama ver ikinizde acık nefes alırsınız. Zaten bir dahaki tartısında iyice belli olur herşey canım. :anne::nazar:

bu erkek milleti çocuk gibi gerçekten,eşim doktora gitmez adamın resmen fobisi var:KK12:düzenli kullandığım tansiyon ilacım gün gün,sabah içicem ilacımı bakıyorum pazartesi ,salı yok:KK64:aradım eşimi dedim sen mi içtin yine ilacı mı?bi kaç kez içmişti habersiz:KK62:suçlu suçlu''başım ağrıyordu bir tane aldım yarısını içtim yarısı da duruyor'' dedi:tokat:ayy bu tansiyon ilacı ağrı kesici mi öyle kafana göre içilir mi delircem :kızgın:hayatında tansiyonunu ölçmemiş nerden biliyo yükseldiğinide ilaç içiyo ayrıca günlük devamlı alınan raporlu ilaç bu yükeldi içeyim indi bırakayım olmuyor öyle olsa ben içmezdim 10 gündür tansiyonum 10 larda geziyor:işsiz:sinirim bozuldu size anlattım rahatladım idare ediverin:süslü:
Bonibonda versen aynı şey ona. Pisikolojik rahatlama herhalde onunkisi, tabi senin reçeteli ilaçlarını içmesi cıssss çok yanlış. :KK20:

Benim acayip başım ağrıyor. Bugün uyuyamadım. Ve beni birde sıtma gibi titreme tuttu. Perşembe günü Ataşehir'e gideceğim arabayla. Ve kazadan sonra ilk kez tek başıma trafiğe çıkacağım acayip gerginim. Dün gece sabaha kadar araba kullandım, kaza yaptım oooo... acayip aksiyon dolu bir geceydi. Tabi ki gerçekte değil bilinçaltımda :KK57::KK42:
Geçmiş olsun kaza için canım. Trafikte tereddüt etmemeye çalış, gerilsende başka şeyler düşünmeye çalış. Bende çok araba kullandığım günler rüyamda bile araba kullanıp manyak şöförlerle uğraşıyorum. Rahat ol tatlım.

Çok geçmiş olsun, inşallah şimdi daha iyidir oğlun.

Kahvaltı
1 mister no klasik sandviç
1 egzotik buzlu çay (avm ye gitmek zorunda kaldım sabah sabah Migros'a dalıp en masum olabilecek yiyecekleri seçmeye çalıştım kızlar)

Öğle
3 kepçe mercimek çorbası
5 yk humus
1 şinitzel

Ara
10 tane kiraz
1 kupa filtre kahve

2.ara
1 kupa filtre kahve
2 tane çizi kraker

Akşam
1,5 kepçe Tavuk suyu çorba
Az tavuklu yeşil salata
1 bardak ayran

Ara
4 kiraz
1 maden suyu
1 kupa filtre kahve

Su: 2,5 lt
Spor: 30 dk Leslie

Yine spor yaparsam eklerim.
Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Slm anca gelebildim eve sabah acile ordan alışverişe sormayın acilde çok ilgilendiler röntgen bile çektiler çivi battı diyince metal parçası kalmış olabilir diye sonra iğnemi oldum geçmişi birazdan okuyacağım dinlenip geliyorum kızlar
Geçmiş olsun ortim

Çok geçmiş olsun canım :KK66: biraz fırsatın varsa uyumaya çalış 1 saatçikte olsa :KK66:
Rabbim bir daha yaşatmasın o korkuyu canım ....Aminnnn
Evet tedirgin olman çok normal ama özellikle bir kaza atlattıktan sonra direksiyon başına geçmen gerekir yoksa o korkuyu kolay kolay atamazsın üzerinden :KK12:
Babamın bir arkadaşı daha ben 10 yaşlarındayken sanırım bir kaza geçirmiş uzun yola giderken ve adam aylarca direksiyon başına geçmedikçe bu korkusu ufalacağına daha da fazlalaşmış :KK66: İnan bak üzerinden 20 seneden fazla zaman geçti adam hala şehir dışına çıkamıyor hatta eğer uzak bir yerde işi varsa Babama söylerdi gel beni şuraya götür arabayla diye :KK43:
Şehir içinde kullanıyordu ( ki Almanyada yaşıyor ve trafik yok denecek kadar az otobanlarda dahi olsa ) ama asla şehir dışına çıkamıyor hala ve tabi artık Babamlarda emekli olup İstanbula dönünce kime rica ediyor bilmiyorum :KK66:

Sen duanı et ve Besmeleni çekip geç direksiyon başına :KK60: Rabbim kazadan beladan korur inşallah bak mübarekte bir aydayız inşallah hiç birşeyçik olmadan gider gelirsin :KK68: aminnn
Sağol Banu. InşALLAH

Çok çok normal sıkıntı duymak ama aslında böyle travmalar sonrasında arayı uzatmadan üzerine gitmek daha iyi.
İlerleyen zamanlarda daha da zorlaşır.

İyi yaptın bak Nilgüncüm yine de ne olur ne olmaz. İçin rahat etsin.
Biliyorum aslında üstüne gitmeme gerek ama neredeyse 8-9 yıl oldu. Arada biri yanımdayken kullanabiliyorum. Tekrar direksiyon derside aldım trafikte. Hoca bir sıkıntı yok gayet iyi dedi ama....

Minik kuzuya geçmiş olsun. Babaya ALLAH Şifa versin. Sana da ALLAH güç kuvvet versin Kaptanım. Zor işin:(

Back
X