Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

*Şeyma'ya not: 3 aylık hazır büyümüş bebe doğurdun maşallah sübhanalla. o kadar da olsun:KK70::KK70::KK70:
:D :D
Sadece kilo ve boy olarak 3 aylık gibi. Diyorum ya keske psikolojik olarak da 3 aylık dogsaydı :D bi de 3 aylık bebenin ihtiyacını karşılayacak kadar sütüm ve emzirme sabrım olaydı :) cocuk obur vucut büyüklüğünden dolayı :D

Selam kızlar ben geldim dün evimi temizledik bi de oructum akşama kadar öldüm bugün de nöbete geldim bacaklarımı et kesmiş çok acıyor neyse bahaneleri geçeyim diyet hak getire çok yorulunca dayanamadım iftar ve sonrası ne bulduysam yedim 2 gündür çok abarttım herşeyi bu yüzden çok mutsuzum :KK43: :KK43:

İnşallah çok güzel günler geçirirsin evinde çikilatacım.
Güzel heyecanlar bunlar..

Umut'a baksana o zaman hedefcim ben 3 aylıkken alabilirim :p en zoru ilk aylar diyorlar, o kısmı direkt atlamış oluruz :KK48:

Olan olmuş canım önümüzdeki maçlara bakalım, cumaya kadar sıkı tutmaya çalış bari :)

Yolla gitsin ördekcim. :KK200:
Bizim evde ve eşimde garip bir durum var.
Ağlayan, uyumayan çocuklar eşime geldiği gibi mayışıyor, gülücükler atıyor, sonunda da uyuyor.
Komşumuzun çocuğu çok zordu.
Sabah 5-6'ya kadar ağlardı.
Ben bazen alayım da az uyu diyordum.
Bize geldiği gibi az etrafa bakınıyor, oynuyor uyuyordu ilginç bir şekilde.
Sonrasında 3-4 deneyimde daha aynı şey olduğunu fark ettik.

Merhaba kızlar bende kac gündur aktif olamadim takimda.. :KK12:
Şifayıda kaptım yaz geliyor derken hastalandım!! :KK35:
---
morordek morordek Ne sıkması canım burada kendini rahat hissedip herseyini paylasman bizi mutlu eder..:KK200:

toplight toplight Kaptan'ım 1 ay sonra kontrole gittiginizde cok daha iyi sonuclar alırsınız insallah..:dua:
Etrafindaki herkes cok şanslı Kaptan'ım senin gibi bir insana sahip oldukları icin.:KK200:

Çok geçmiş olsun Özlemcim.
Kendine dikkat et, çok fena bir dönem.
Ben iyileştim ama hala sesim gidik.

Canim banu yerine ben tarif edeyim eminonunde balikekmekciler varya altgecitten geciyorsun misircarsisina dogru icine girmeden sag taraftan gidiyorsun zaten kokudan anlarsin kurukahveci mehmetefendi onunde 30-40 kisi kuyruk oluyor az once yaptim mis gibi nasil guzel kokuyor
canim o sizlerin guzelliginizden iyi dusuncenizden hep karsilikli gecmis olsun dikkat et kendine

Çok teşekkür ettim kaptanım.
Alayım ben kesin İstanbul'a uğrarsak.
Mis gibi içeriz.

Kizlar tek tek alintilayamadim ama cok tesekkur ederim hepinize mutluluk paylasinca cogaliyormus

:KK200::KK200:

Canım kaptanınız yerini tarif etti zaten :KK66:
Kahve orada devamlı taze öğütülüyor ve dışarda satılan paketli Mehmet efendi de gayet güzel ama bu taze çok daha güzel :KK66: ben genelde 5 liralık paketlerden alıyorum ( büyükler daha az satıldığından belki beklemiştir diye ufaklardan 2 tane alıyorum her gidişimde ve baya gidiyor :KK66: gerçi biz her haftasonu içiyoruz genelde Eminönüne tabi Ramazanda pek fırsat olmuyor yoğunluktan )
Hem içimi daha güzel hemde mis gibi kokuyor :KK66: ben şekersiz bile büyük bir zevkle içiyorum hatta ufak fincan kesmiyor artık beni :KK70: ufak nescafe fincanlarına yapıyorum :KK70: Sabah akşam benimde garanti ama bazen 3 ü de buluyor :KK66:
Kesinlikle tavsiye ederim ( artık misafirliklerde bile tadından Mehmet efendi mi değilmi anlar oldum :KK70: hatta Annemde bazen kahve dediklerinde Mehmet efendi değilse içmem diyorum direk :KK70: ona bile arada alıp bir paket bırakıyorum geldiğimizde içeriz diye )

Ayy ne güzelmiş.
Bu noktada kahve molası vermiş bulunmaktayım. :kahve::kahve:
Ben de kahvede, çayda şeker hiç kullanmam. Sevmiyorum. O acısı ve kokusu yok mu? Nasıl seviyorum anlatamam. :)

:KK200:1 MAYIS 2 HAZİRAN AYLIK HEDEF LİSTESİ:KK200:

servey servey >>67,0

0zlem 0zlem >>69,0

@inatettimolacak>>58,5

moni moni >>94,0

fancynancy fancynancy >>73,0

@Cikilatacanavari>>78,0

@lydznp>>80,0

@BuRCuCuKkK>>52,0

hedef38beden hedef38beden >>77,0

@TopaLsoLucaNn>>65,0

@nilsub>>78,0

wendy wendy >>66,5

morordek morordek >>68,0

kızlar bu liste hem cuma hedeflerimizi kapsıyor hem de aylık hedeflerimizi:KK56:
bakalım kimler aylık hedeflerine ulaşabilecek:KK31::KK31::KK31:

Sok monicim gözümüze sok. Ulaşamadık işte.:kızgın::kızgın:

Bende Ankara'dan geldigim gun Salı günü tartıldım 77'yi gördüm.4 gunde 3 kilo fazla cikmak cok kotu bir durum.:olamaz: Şu an 75'im.. insallah iftar oncesi eksi gorurum.
Oruc tutmaya bugun baslayabildim. Bugun iftar oncesi tartilirim.Yarinda oglen saatlerinde tartilirim.Hangi sonuc iyi ise onu paylasiriz listede.:KK36:

Ayy ayy, tartıl bakalım bugün kaç çıkacaksın şeker.
Ben de aynı korku ile yola çıkacağım ama elimden geldikçe dikkat etmeye bakacağım.

Yolla gitsin ördekcim. :KK200:
Bizim evde ve eşimde garip bir durum var.
Ağlayan, uyumayan çocuklar eşime geldiği gibi mayışıyor, gülücükler atıyor, sonunda da uyuyor.
Komşumuzun çocuğu çok zordu.
Sabah 5-6'ya kadar ağlardı.
Ben bazen alayım da az uyu diyordum.
Bize geldiği gibi az etrafa bakınıyor, oynuyor uyuyordu ilginç bir şekilde.
Sonrasında 3-4 deneyimde daha aynı şey olduğunu fark ettik.
Aaa ne iyiymiş. Böyle bi eşin var madem sen de yap gitsin, verirsin eşine, o uyutur çocuğu, mis gibi işte :) çocuk uyuduktan sonra cok sıkıntı değil aslında. Uyumadığı zaman çok yoruyor. 19 günlük annelik tecrübeme dayanarak bunu söyleyebiliyorum ancak :-)
kızlar selam oğlumun mezuniyeti vardı az önce ordan geldik yanımda o var o yüzden pek giremeyebilirim bu akşam tartılın bakalım oruçlu olanlar iftardan önce bu arada toso dan ve burcu dan da hiç ses çıkmadı dimi
Yok kaptanım, ben de sabah etiketleyecektim unuttum. Yarın da bildirim yapmazlarsa ne yapalım?

Aaa ne iyiymiş. Böyle bi eşin var madem sen de yap gitsin, verirsin eşine, o uyutur çocuğu, mis gibi işte :) çocuk uyuduktan sonra cok sıkıntı değil aslında. Uyumadığı zaman çok yoruyor. 19 günlük annelik tecrübeme dayanarak bunu söyleyebiliyorum ancak :-)

Yok kaptanım, ben de sabah etiketleyecektim unuttum. Yarın da bildirim yapmazlarsa ne yapalım?
canım bilmiyorum ki izinli ayırsak diyeceğim taso nun izin hakkı bitiyor

kızlar selam oğlumun mezuniyeti vardı az önce ordan geldik yanımda o var o yüzden pek giremeyebilirim bu akşam tartılın bakalım oruçlu olanlar iftardan önce bu arada toso dan ve burcu dan da hiç ses çıkmadı dimi

Bu arada oğlunuzun mezuniyeti hayırlı olsun :) Allah üni mezuniyetlerini de göstersin :)

ilk menude benden gelsin.:kk77:

Sahur;
Kk kadar ekmek
1 h.yumurta
1 salatalık
1 domates ve 1 b.cay

iftar;
1 tabak tarhana çorbası
4 yk bulgur pilavı uzerine haslanmis tavuk
4 yk yogurt

Simdi; ceyrek muz ve ceyrek armut

Su 2 L'ye tamamlicam insallah

1 t.kahvesi

1 kayısılı form cay icerim birazdan.

Kızlar size yılbaşında ve bugün çektiğim fotoyu öncesi sonrası olarak ekliyorum. Bir on kilo daha verdiğimde yine eklerim inşallaahhhhh. Özellikle aynı kıyafetleri giydim nasıl görünecek diye, oha dedim kendimeeeee.

IMG_8306.webp

ilk menude benden gelsin.:kk77:

Sahur;
Kk kadar ekmek
1 h.yumurta
1 salatalık
1 domates ve 1 b.cay

iftar;
1 tabak tarhana çorbası
4 yk bulgur pilavı uzerine haslanmis tavuk
4 yk yogurt

Simdi; ceyrek muz ve ceyrek armut

Su 2 L'ye tamamlicam insallah

1 t.kahvesi

1 kayısılı form cay icerim birazdan.

Özlemcim öğünlerin süper valla tebrik ederim canım. Allah tutan herkesin orucunu kabul etsin.

Kahvaltı
Sütle yulaf ezmesi, yarım muz ve 1 yk dan az fındık ezmesi

Ara
Filtre kahve

Öğle
2 tane etimek üzerine labne peyniri

Ara
Filtre kahve
12 tane kiraz
3 tane çubuk kraker

Akşam
5 yk taze fasulye
3 yk humus
1 pors yaprak döner (sadece eti)
1 tane etimek
1 bardak ayran

Su: 3 lt yi tamamlarım yatana kadar
Spor: bugün yok :KK49:

Kizlar tartildiniz mi iftar oncesi kilolar ne durumda haydii dokulun bakalim hic ses yok

Geliyor kaptanım :)

Kızlar size yılbaşında ve bugün çektiğim fotoyu öncesi sonrası olarak ekliyorum. Bir on kilo daha verdiğimde yine eklerim inşallaahhhhh. Özellikle aynı kıyafetleri giydim nasıl görünecek diye, oha dedim kendimeeeee.

Eki Görüntüle 2003266

İnanamıyorum kız sende öyle böyle bi fark var ki maşallah yani :) inşallah o eski dönemlere hiç dönmezsin. Bayıldım bayıldım :) ufalmışsın resmen.

***5. Takım 520. Etap***

servey (69,8/ / /% )
0zlem (74,3/ / / % )
moni (94,9/ / /% )
fancynancy (76,5/ / /%)
Cikilatacanavari (79,8/ / /%)
lydznp (84,9/ / /%)

hedef38beden(82,5/ / /%)
BuRCuCuKkK (53,8/ )geçen etap bildirimde bulunmadı kilosu 2 ye bölündü
TopaLsoLucaNn (69,0/)geçen etap bildirimde bulunmadı kilosu 2 ye bölündü

5. Takım Ortalama: %

nilsub (78,5/ / /% )
morordek (70,4/ / /% )
wendigo (67,8/66,1 /1,7 /% 2,51)
blanche_ea( 60,4/ / /% )

***5. Takım 520. Etap***

servey (69,8/ / /% )
0zlem (74,3/ / / % )
moni (94,9/ / /% )
fancynancy (76,5/ / /%)
Cikilatacanavari (79,8/ / /%)
lydznp (84,9/ / /%)

hedef38beden(82,5/ / /%)
BuRCuCuKkK (53,8/ )geçen etap bildirimde bulunmadı kilosu 2 ye bölündü
TopaLsoLucaNn (69,0/)geçen etap bildirimde bulunmadı kilosu 2 ye bölündü

5. Takım Ortalama: %

nilsub (78,5/ / /% )
morordek (70,4/ / /% )
wendigo (67,8/66,1 /1,7 /% 2,51)
blanche_ea( 60,4/ / /% )

Sabah bi daha tartılayım olmazsa, tüm su vs gidince fazla mı eksi geldim acaba diye düşünüyorum. Gerçi bunlarda bana fazladan bi anda gelmiştiler ya.

Back
X