- 23 Ağustos 2012
- 14.722
- 38.936
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #246.041
sen neden listede değildin tatlım o kısmı kaçırmışım![]()
60,5 ile izne ayrılmıştım moni ablacım, dönemedim sonrasında işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen neden listede değildin tatlım o kısmı kaçırmışım![]()
az kaldı canım ha gayret60,5 ile izne ayrılmıştım moni ablacım, dönemedim sonrasında işte.
az kaldı canım ha gayret![]()
diyetisyenimin yazdığı menü bu,yumurta vermedi bu haftaafiyet olsun moni ablacım, kiraz ödemde de süper etkili. yumurta da olsaymış. yumurtasız kahvaltı düşünemiyorum ya
ekmek yok mu bi de?
Sağol canım.Kolay gelsin sana..
Sağol canımmmmGunaydinlarr
fancynancy tatlim ne buyuk bir degisiklik masallah kuzum sana yaaa
Burcucum merak ettik cnm seni de toso yu da herseyin yolunda olmasina sevindim
diyetisyenimin yazdığı menü bu,yumurta vermedi bu haftaaslında 1 dilim tuzsuz etimek vardı da almayı unutmuşum
benim içinde yumurtasız peynirsiz ve zeytinsiz kahvaltı düşünülemezdi mecburen düşünüyorum artık
zeytini de sordum kırma yeşil zeytin olabilir dedi 2 adetcik![]()
Sporda sıkılaştırıyor herhalde Ayşecim, teşekkür ederim kuzuummmFerahkız ne güzel küçülmüşsün sen öyle bayıldım
maşallah sana fıstık fıstık
![]()
Kolay gelsin canımKızlar ben ofisimi toparlamaya başladım. Yarında yeni ofisimize yerleşecekmişiz. Şimdilik PC kapanır yarına AL
Dr takip ediyormu Aysecigim? Belki kullandığın ilacın dozunu degistirir. Yada artık sen hasta değilsin ilacı bırak falan der. Bunlar olabilen şeyler.![]()
Bende 77.8 kızlar yazamadım telden biri listeye eklesin bir zahmetKolay gelsin canım
Spordan değilde sanki -10 kilo vermişsin gibi maşallahSporda sıkılaştırıyor herhalde Ayşecim, teşekkür ederim kuzuummm![]()
hayırlı cumalar çıtır kelebeklerim
akşamdan beri okuyorum anca yazabildim
oy maşallah kuzuya rabbim daha nice mezuniyetler göstersin inşallah
Allah iyiliğini versin
harikasın bitanem,maşallah sana çok fark var ve süper görünüyorsun
daha çok öncesi sonrası yapıcaz inşallah
evet bitanem bugün ölçü günü ben aldım ölçülerimi
ekle bitanem motive olur eksiklerimizi de görürüz
maşallah canım süper görünüyorsundaha çok böyle fotolar paylaşıcaz inşallah
yeni ofisin hayırlı olsun ayşecim huzurla mutlulukla çalışırsın inşallah
evet bitanem doktor kontrolündeyim,şu an devamlı ölçüp not alıyorum yakın bi zamanda doktora tekrar görünücem,ilacımı yeniden düzenleyecektirzaten diyetisyenin de dedi kısa zamanda çok güzel kilo verdin bunların yaşanması doğal, bir süre sonra hepsi normale dönecek diye,zaten listelerimi de bunları göz önünde bulundurarak yazıyor
aleyküm selam banum,aminnn
harikasın bitanem![]()
Sağol canım. Biraz mola verdik. 1 kamyon gitti. Sadece başında durmak bile ne yorucu. Ay ben birde ev taşıyacağımKolay gelsin canım