Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Spor ve kahvaltımı yapmama rağmen az önce tartıldım kızlar, 76,6 çıktım. Bir kaç gündür wc sorunu vardı çözüldü. Hafta sonu fazla kaçırmazsam bu hafta veririm herhalde yine.

Göğüs 100
Göbek 101 ( tam göbek deliğimin üstünden)
Bel 95 ( göbek deliğimin 2-3 parmak kadar üstünden açıyorum doğru mu kızlar )
Üst bacak 57
Alt bacak 38
Kol 32 (pazudan)

Gecen hafta gidiyodu patır patır ama bu hafta gram gitmedi ya :KK43: olur böyle di mi umutsuzluğa kapilmayayim?

hayır canım, ilk hafta patır patır giden ödemlerin karnının toparlanmasıydı. şimdi uykusuzlukla uğraşıyosun, yerinde sayman normal. azıcık düzene alışsın umut gitmeye başlıcak, tabi sende o zaman evde oturmucaksın, at bebek arabasına haydi yürüyüşe :)

hayır canım, ilk hafta patır patır giden ödemlerin karnının toparlanmasıydı. şimdi uykusuzlukla uğraşıyosun, yerinde sayman normal. azıcık düzene alışsın umut gitmeye başlıcak, tabi sende o zaman evde oturmucaksın, at bebek arabasına haydi yürüyüşe :)
Haklısın wendicim ayaklarımın şişlikleri falan indi hep, giden odemlerdi dedigin gibi. Normalse tamam, herkes genelde dogumdan sonra cok hızlı veriliyor diyordu, ben de boyle sabit kalınca acaba sorun bende mi diye düşündüm :)

***5. Takım 520. Etap***

servey (69,8/69,3/0,5/%0,72)
0zlem (74,3/74,7/-0,4/%-0,54)
moni (94,9/94,0/0,9/%0,95)
fancynancy (76,5/76,6/-0,1/% -0,13)
Cikilatacanavari (79,8/ / /%)

lydznp (84,9/84,9/0/%0) sabit
hedef38beden(82,5/82/0,5/%0,61)
BuRCuCuKkK (53,8/53,1/0,7/%0,65)geçen etap bildirimde bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü, mezun olmak istiyor
TopaLsoLucaNn (69,0/)geçen etap bildirimde bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü

5. Takım Ortalama: %

nilsub (78,5/77,8/0,7/%0,90)
morordek (70,4/70,4/0/%0)sabit
wendigo (67,8/66,1/1,7/%2,51)

bi delilik yapıp yürüyesim var, akşama pert olur muyum ki?
ben gecen ramazan iftar öncesi yemekleri hazırlayıp pide almaya çıkıyordum ama eve en uzak fırına gidiyordum yaklaşık 30*-40 dk yürüyordum sonrasında eve gelip sofra hazırlayıp iftar açınca sorun olmuyordu öyle yapabilirsin

ben gecen ramazan iftar öncesi yemekleri hazırlayıp pide almaya çıkıyordum ama eve en uzak fırına gidiyordum yaklaşık 30*-40 dk yürüyordum sonrasında eve gelip sofra hazırlayıp iftar açınca sorun olmuyordu öyle yapabilirsin

Ya kızım bırakmıyor kaptanım, onunla da çıksak ayrı bi dert onu hazırlamak falan :( 25 dk yürüdüm şimdi sıkıntı yok gibi bakalım.

kızlar yaklaşık 1 aydır hiç tartılmıyorum deli gibi de yiyorum bakalım kaç kg olmuşum hafytaya bi tartılayım olmazsa ben de

Haftaya mı? Bence iftar öncesi bi tartılın görelim noolmuş, belki haftaya toparlanır herşey.

Back
X