Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bravo eşine, aradaki ayrımı çok güzel yapıyomuş. gelse bile iş eşinde bitiyo zaten, şimdiye kadar nasıl yaşıyosan öyle yaşamaya devam et kuzucum, kabul ediyosa böyle edip otursun yoksa kendine yeni yer arasın. mahmutla falan açma sakın aranı :KK48:
dimi ama ,ne yapıyon derse mahmut yapıyom derim:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:aman geçti kız dün akşam üzüldüm yeter bugun üzülemem zaten benim sıpaların gürültüsünden nasıl duracaklar bilmem:KK70::KK70::KK70:
ay ne diyeceğim akşam yedim ya cısları bugun sabah canım nasıl cıss çekti resmen bağımlılık yapıyor ay çok fenaaa:KK20:
kayısı reçeli yedim 1 tk kaşığı geçti şükür.. 2-3 gün yemeyince insanın canıda çekmiyor amaaa valla ne koyuyorlarki içlerine bilmediğimiz vucuda bağımlılık yapıyo:duduk:

Son düzenleme:
dimi ama ,ne yapıyon derse mahmut yapıyom derim:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:aman geçti kız dün akşam üzüldüm yeter bugun üzülemem zaten benim sıpaların gürültüsünden nasıl duracaklar bilmem:KK70::KK70::KK70:
ay ne diyeceğim akşam yedim ya cısları bugun sabah canım nasıl cıss çekti resmen bağımlılık yapıyor ay çok fenaaa:KK20:
kayısı reçeli yedim 1 tk kaşığı geçti şükür.. 2-3 gün yemeyince insanın canıda çekmiyor amaaa valla ne koyuyorlarki içlerine bilmediğimiz vucuda bağımlılı yapıyo:duduk:

haklısın canım, ben dukan yaparken nerdeyse 3 ay ağzıma şeker sürmedim (zero hariç, gerçi onu da azaltmıştım bayaa) sonra bi gün dedim ki yiyeceğim; bitter dışındakiler öyle tatlı öyle kötü geldi ki; yiyemedim. tamamen alışkanlık ve bağımlılık yapıyo eminim. mesela şu an gayet lezzetli ve çekiciler, geçti yine o nefret etme durumu. keşke şeker orucu yapabilsek.

haklısın canım, ben dukan yaparken nerdeyse 3 ay ağzıma şeker sürmedim (zero hariç, gerçi onu da azaltmıştım bayaa) sonra bi gün dedim ki yiyeceğim; bitter dışındakiler öyle tatlı öyle kötü geldi ki; yiyemedim. tamamen alışkanlık ve bağımlılık yapıyo eminim. mesela şu an gayet lezzetli ve çekiciler, geçti yine o nefret etme durumu. keşke şeker orucu yapabilsek.
ya bende sevmiyorum artık lezzetsiz geliyolar çoğu üründe katı yağda kullanılıyormuş bakma dün akşam stresten saldırdım artı olarak haneme yazıldı malesef:kızgın:

hemen hemen senin kine yakın diyelim :KK11:ama bende fenayım çok azcık tırsar:sopa: yinede :KK48:benden ay yok bacım ne beraber yemesi hiç öyle bir konu bile yok eşim hep der gitme moralin bozuluyo sana git diyen mi var kv gelin niye gelmiyo derse vardır darıldığı bişey diyomuş hiç alttan almaz oda hakkını yiyemem o konuda:KK74:
Senin eşin iyiymiş o konuda. Benimki o durumda bana cemkirir niye gitmiyosun diye :işsiz:

Kızlar bugün ceyizlerimı tasiyacaz çok heycanli orda minik bir yuva olusuyor resmen ve bu yuva sanki benim elimden çıkıyor. Akşam aldığım herşeyi kutuladik aldıklarıma bakıp bakıp bir çocuk gibi sevindim yine :KK48: içim içime sığmıyor sanki bir de bugün aylardır almaya çalıştığımız arabayı alabiliyoruz sonunda nisanlimla çifte mutluluk yaşıyoruz :21:

İnşallah herşey çok çok güzel olur ve senin KVn hiç değişmez canım ;) RAbbim arabayıda kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah....Aminnnnn

heh işte al senin kini vur benimkine yoko kadarda değilse bile yakın hemen hemen :KK11: ben de fenayımda o kadar ses edimiyo:sopa::KK48:

Rabbim hakkında hayırlısını nasip eder inşallah....Aminnnn
Umarım düşündüğün gibi olmazda KVyle belki orta yolu bulursunuz ;) sen yinede kurallarını baştan koy ki ne sen üzül ne o ;)

Çarşamba günü Umut sunnet olacak :ıslık:

Hay maşallah kuzuya :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Rabbim damatlığınıda görmeyi nasip eder inşallah....Aminnnnnn

Senin eşin iyiymiş o konuda. Benimki o durumda bana cemkirir niye gitmiyosun diye :işsiz:
Dimi dimi :)

Çarşamba günü Umut sunnet olacak :ıslık:
Ay hadi sıkıntısız onu da atlatın inşallah.
hayırlı olsun adam olacak desene:emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bende küçükken yaptırmadığıma pişman oldum çok, gittik hafif grip diye yapmadılar sonrada büyüsün dedik şimdide imkanı yok elletmez ne yaparız bilmiyorum:işsiz:

Anestezi altında yaptırsın kuzucum, diğer türlü travma :(

İnşallah herşey çok çok güzel olur ve senin KVn hiç değişmez canım :KK66: RAbbim arabayıda kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah....Aminnnnn

Rabbim hakkında hayırlısını nasip eder inşallah....Aminnnn
Umarım düşündüğün gibi olmazda KVyle belki orta yolu bulursunuz :KK66: sen yinede kurallarını baştan koy ki ne sen üzül ne o :KK66:

aman olursa olur olamazsa dünyanın sonu değil ya milletin ne dertleri var halimize bin şükür:dua:

hayırlı olsun adam olacak desene:emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bende küçükken yaptırmadığıma pişman oldum çok, gittik hafif grip diye yapmadılar sonrada büyüsün dedik şimdide imkanı yok elletmez ne yaparız bilmiyorum:işsiz:
Evet ya büyüyünce bence de daha zor. O yüzden erkenden yaptıralım dedik. Aslında daha da erken yaptırmak istiyoduk ama ayarlayamadık bi türlü.
Aminn canım sağol insallah :)
Ay hadi sıkıntısız onu da atlatın inşallah.
Așı sıkıntısız olmadı sanki pek :) disardayken iyiydi de eve geldigimizden beri ciyak ciyak ağlıyor. Bir de üstüne sünnet, başımıza iş mi aldık diyorum :KK48:
Bu arada doktor da bugün biraz gazlı bi cocuk dedi, biogaia'yi düzenli kullanmamızı önerdi. İşe yaramazsa nurse harvey's mi ne öyle bi şurup varmış onu deneyeceğiz.

seni bilmem ben o çiklat canavarına yenilmeyeceğim:duduk::KK62::KK62::KK62::KK62:
Aferin kız sana :KK50:

Evet ördekcim. Sende mi yoksa?

Genelde herkeste aynı hava var bu sıralarda. Ne oluyorsa bize..

Oluyormuş dimii? :oops::oops:

:kahve::kahve:

Ayy ne güzel Özlemcim.
Tabi ki sağlar hiç sağlamaz olur mu?

Fancy'cim süpersin valla.
Hasta hasta eliptik yapmışsın.
İşte bu!!:nazar::nazar:
Ama kendini de çok yorma.
Sağol canım, fazla yormadan yapmıştım. :KK19:

Azimli hatun :KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar:
morordek morordek yakın inan cok yakın inşALLAH :110:

Kola iç :sopa:

Helal ortime. Bir daha kimse sana "nilgün herkesi mezun etti kendi kaldi " gibi şeyler söyleyemesin hadi rüzgarın kızı :KK55:
Ya demeyin öyle cırcıra kola gazoz iyi gelir derler. Hatta küçükken annem gazoz içine aspirin atardı galiba çokta emin değilim hayal meyal hatırlıyorum. Gerçi bir daha içmedim o ayrı.

Back
X