Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı
Serpme kahvaltı + pişi (3 tane)
Şekersiz çay
(Tabii ki cısslar da vardı ama çok yemedim)

Ara
Chia tohumlu yarım bardak ayran

Öğle
4 orta boy köfte
3 yk bulgur

Ara

Akşam
4 yk pilav
Yarım dilim kontrafile
1 orta boy haşlanmış patates
Azıcık pide

Gece
1,5 şişe maden suyu
3 tane çubuk kraker

Su: 3,5 lt
Spor: 40 dk eliptik

Olsun bakalım, yarın yıkarsın paşayı.
Hayır anlamadığım sünneti yapacak olan cerrah o gün yikayabilirsiniz dedi, aşıda neden yikanmiyor ki?.. Ay aman zormus valla bu isler.. Yarın yıkarım kesin, bugünün yorgunlugunu atsın.
Bizde Çarşamba 18 aylık aşılarımızı olacağız. Her ikisinde de genelde ateş olmadı aşı sonrası ama bu defa ne olur bilmiyorum. :KK43:
Belki bunda da olmaz canım, siz baya tecrubelenmissiniz artık :) biz daha 1de 1 :-)

Hayır anlamadığım sünneti yapacak olan cerrah o gün yikayabilirsiniz dedi, aşıda neden yikanmiyor ki?.. Ay aman zormus valla bu isler.. Yarın yıkarım kesin, bugünün yorgunlugunu atsın.

Belki bunda da olmaz canım, siz baya tecrubelenmissiniz artık :) biz daha 1de 1 :-)

Aşı için genelde yıkamayın diyorlar, sonuçta çocukların vücuduna zayıflatılmış ajanlar veriliyor, vücut doğal olarak savaşıp bağışıklık kazansın diye belki de.

wendy wendy eşim calpol almaya gidince eczacı 2 aydan küçük bebeklerde kullanmayın demiş, prospektusunde de oyle yazıyormuş. Pimpirikli eşim "ben calpol verme taraftarı degilim" dedi :olamaz:
Annem de şöyle düz mantık bi öneriyle geldi: ben parol içsem sütüme gecer mi ağrı kesici olarak? :-)

Parasetamol en güvenli ilaçlardandır, doktor da verin demiş ama yok vermeyelim derseniz de size kalmış, öyle aman sakın ha vermeyinlik bi durumu yok yani. Emzir bol bol madem, durmaz huysuzlanırsa verirsiniz.

Kizlar bugun tum gun bahcede idim evi biraz yerledtirfik elektrik baglsntisi yspildi yarunda su baglanacak haftayadan sonra cuma aksamlari gidip pazar sksami donecegiz hedef38beden hedef38beden cnm golbasinda bahce aldik ev yaptirdik oraya evdeki fazla esyalar gitti cnm
Bugun bahcede temixlik esya yerlestirme ve capa yaptim
Hemde ilk orucumu bugun tuttum biraz zorladi ama bakalim gun asiri tutarim olmazsa
wendy wendy cnm iftar oncesi tartildim 70.9 ciktim 3 gubdur wc ye ciksmiyorum duzenim bozuldu iyice

Aa, hayırlı olsun kaptanım.
Sen bahçe dedikçe ben sizin evi bahçeli zannediyorum.
Ankara içerisinde de pek olmaz aslında ama iyi denk getirmişsiniz demiştim.
Güzel günler geçirin inşallah.
Çok iyi yapmışsınız. Hem size hem çocuklara değişiklik sayılır.

Ben de bilişim üzerine doktora yapıyorum, meslektaş sayılır mıyız :-)

Hadi insallah, ağzından bal damlıyor adeta :-)

Allah kolaylık versin Nilgunum, diyecek baska da bi sey bulamadım vallahi :KK43:

Sayılır tabi ki şekercim. :KK45::KK45:

Günaydınnnn
Bugun Umut beyleri 1 ay kontrolüne goturecegiz. Bu hayattaki 30. günü bugün :KK48: hepatit aşısı var galiba bir de. Cok șen saatler bizi bekliyor aşıdan sonra degil mi? :halay: savas boyalarımızı sürdük, her türlü huysuzluga hazırız :KK31:

Ahahahaha kız cok alemsin valla cok güldüm. Kızlara söz verdim desinmis :KK48:

Ayy, 30 gün nedir yahu?
Çok şeker. :KK15::KK15:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Kursa gitmek için hazırlanmadan sizlere de bakayım dedim :KK66:
Bugün 05:00de uyandım ne işim varsa artık :KK70: tabi bizim takımda in cin top oynuyor haliyle :KK70: Kızlar Ramazanda pek uğrayamıyor :KK43: tabi benim tuzum kuru oruçsuz olunca :KK48:

Umarım hepimiz için bol eksili güzel bir hafta olur :KK15::KK15::KK15::KK15:

Kuzum hani biraz argo olacak ama Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın diye bir laf var :KK70: kendini de yırtsan mide fesatı geçirene kadar da yesen o kaynana gelecek o_O
Önüne geçemeyeceğiniz açıkça ortada zaten ama sen aksine ona sinirlendikçe kendini stres atmak için spora verirsen belki faydası bile olur :KK66:
Emeğine yazık etme :KK66: Kız benim KV gibi fena olmasın :KK48: hatun senelerce boşatmak için elinden geleni ardına koymadı hatta evime gelip yüzüme bile bağırdı boşa benim oğlumu diye :KK70: normalde o dönem ota çoka sinirlenip çıldıran ben o gün peygamber sabrı derler ya o hesap bir sakinim anlatamam :KK70: yaktım bir çigara :KK70: Allah aşkına Anne senin benle derdin ne, hayır boşanınca oğlun mutlu mu olacak sanıyorsun ( ki o ana kadar ben ciddi ciddi boşanmayı düşünüyordum hatta o dönem bir tek o konuda eşimle anlaşıyorduk :KK70: ) adam boşanmayı bile benle konuşurken ayrı eve çıkmaktan söz ediyor sanıyormusun yanına gelecek tekrar dedim :KK66: hatta boşanmayı ben istiyorum ve oğlun sırf vazgeçeyim diye Türkiyenin öbür ucuna Antalyaya bile taşınmayı teklif etti dedim :KK70: :KK70: :KK70: kadın tabi hala saydırıyor küfürün biri bin para :KK70: en son en sakin halimle valla boşacaktım ama sırf sana inat boşamıyorum oğlunu dedim :KK70: :KK70: :KK70: kadın tabi şok :KK70: söylene söylene evine gitmişti hatta bir daha adim atmayın evime oğlumuda istemiyorum senide diye :KK70:

Hee ne oldu hatun baktı o uğraştıkça biz birbirimize daha çok bağlandık, kötü gününde de benden başkası yanında olmadı :KK66: anladı hatasını ve inan kaç sene oldu o günden sonra bir daha o oldu bana git öte demeyi bırak Kızım diyor başka bir şey demiyor ( eskiden benden şu diye bahsederdi :KK70: )
Bir destur demeseydim bir 10 sene daha geçerdi o şekilde :63::63::63::63:
Şimdi 1 hafta aramadığım an hemen arar kızım iyimisin diye :KK48: o güne kadar iğne almamış olan hatun çıkarır harçlık verir dursun lazım olur hem sen her yere beni arabayla götürüyorsun araba su yakmıyor der :KK48: hatta geleceği zaman bile önce eşine bir danış der oğluna müsaitmi bak emrivaki yapma eşine der :KK70:

Ama inan o hale gelene kadar çok sabrettim :KK66: hem hak etmediği halde iyilik yaptım ( anlamıyordu ilk zamanlar ) hemde yeri geldi duracağı yeri söyledim terbiye sınırları içinde :KK66: Şimdi eşim hep diyor senin yerinde başkası olsaydı çoktan çekip gitmişti, Allah razı olsun Anneminde doğruyu görmesini sağladın hakkını asla ödeyemez diye :KK66:

Çok çok geçmiş olsun canım :KK66: inşallah şu anda daha iyisindir :KK66:

Taşınma muhabbetti olduğunda çaktırmadan lafını söyle :KK66: ay niye rahatsız olayım sonuçta herkesin kapısı ayrı gibilerinden :KK66: senin sinir olduğunu anlarsa daha çok üzerine gelir :KK66: iş mi söylüyor ay benim şu an şu işim var sana zahmet sen asıver de :KK70: bak bir daha as diyormu sana üzerine kalacak diye :KK66:
Az yüzsüzlüğe bağladığın an aman yine yukarı çıkarsam iş kitleyecek der gelmez :KK66: Yemekleri ayrı yemek konusunda eşine ısrar et yoksa daha beter olur :KK66: hee baktın birlikte yemek muhabbeti yapıyorlar ay ne olacak Anam yapar bende yıkarım bulaşıklarını yukarı çıkmadan ne olacak de :KK70: bak 3 - 4 kereden sonra çağırıyormu ha bire bende yiyecekler korkusundan :KK70:

Bol bol su iç dengelenir o canım :KK66: No stres yes hareket :KK66: hadi bakalım

Allah yardımcın olsun canım :KK66: huysuzluk bugün farz o zaman kuzuya :) bu arada zaten doktorda söyler de hafif ateş yaparsa panik yapmayın :KK66: genelde aşıdan sonra mutlaka o gece hafif yapar :KK66:

Vay be tecrübeye bak sen. :deli::deli:

Kızlar bugün ceyizlerimı tasiyacaz çok heycanli orda minik bir yuva olusuyor resmen ve bu yuva sanki benim elimden çıkıyor. Akşam aldığım herşeyi kutuladik aldıklarıma bakıp bakıp bir çocuk gibi sevindim yine :KK48: içim içime sığmıyor sanki bir de bugün aylardır almaya çalıştığımız arabayı alabiliyoruz sonunda nisanlimla çifte mutluluk yaşıyoruz :21:

Bol bol güzel günler geçirirsiniz inşallah çikilatacım.
Evimizi ilk hazırladığımız zamanı hatırlıyorum da ne günlerdi be.
İnsanın içerisindeki heyecan bir başka oluyor.
Dilerim ki yıllar sonra da aynı heyecanı içinde yaşarsın. :KK200::KK200:

Napyrsnz kızlarrr

Serveycim nerelerdesin??

Çarşamba günü Umut sunnet olacak :ıslık:

İyi olmuş ördekcim.
En güzeli çocuğu ne kadar erken sünnet yaptırabiliyorsanız yaptırmak.
Kendini bilince travma bence:işsiz:

Kizlar bugun tum gun bahcede idim evi biraz yerledtirfik elektrik baglsntisi yspildi yarunda su baglanacak haftayadan sonra cuma aksamlari gidip pazar sksami donecegiz hedef38beden hedef38beden cnm golbasinda bahce aldik ev yaptirdik oraya evdeki fazla esyalar gitti cnm
Bugun bahcede temixlik esya yerlestirme ve capa yaptim
Hemde ilk orucumu bugun tuttum biraz zorladi ama bakalim gun asiri tutarim olmazsa
wendy wendy cnm iftar oncesi tartildim 70.9 ciktim 3 gubdur wc ye ciksmiyorum duzenim bozuldu iyice

Aa, hayırlı olsun kaptanım.
Sen bahçe dedikçe ben sizin evi bahçeli zannediyorum.
Ankara içerisinde de pek olmaz aslında ama iyi denk getirmişsiniz demiştim.
Güzel günler geçirin inşallah.
Çok iyi yapmışsınız. Hem size hem çocuklara değişiklik sayılır.

Ben de bilişim üzerine doktora yapıyorum, meslektaş sayılır mıyız :-)

Hadi insallah, ağzından bal damlıyor adeta :-)

Allah kolaylık versin Nilgunum, diyecek baska da bi sey bulamadım vallahi :KK43:

Sayılır tabi ki şekercim. :KK45::KK45:

Günaydınnnn
Bugun Umut beyleri 1 ay kontrolüne goturecegiz. Bu hayattaki 30. günü bugün :KK48: hepatit aşısı var galiba bir de. Cok șen saatler bizi bekliyor aşıdan sonra degil mi? :halay: savas boyalarımızı sürdük, her türlü huysuzluga hazırız :KK31:

Ahahahaha kız cok alemsin valla cok güldüm. Kızlara söz verdim desinmis :KK48:

Ayy, 30 gün nedir yahu?
Çok şeker. :KK15::KK15:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Kursa gitmek için hazırlanmadan sizlere de bakayım dedim :KK66:
Bugün 05:00de uyandım ne işim varsa artık :KK70: tabi bizim takımda in cin top oynuyor haliyle :KK70: Kızlar Ramazanda pek uğrayamıyor :KK43: tabi benim tuzum kuru oruçsuz olunca :KK48:

Umarım hepimiz için bol eksili güzel bir hafta olur :KK15::KK15::KK15::KK15:

Kuzum hani biraz argo olacak ama Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın diye bir laf var :KK70: kendini de yırtsan mide fesatı geçirene kadar da yesen o kaynana gelecek o_O
Önüne geçemeyeceğiniz açıkça ortada zaten ama sen aksine ona sinirlendikçe kendini stres atmak için spora verirsen belki faydası bile olur :KK66:
Emeğine yazık etme :KK66: Kız benim KV gibi fena olmasın :KK48: hatun senelerce boşatmak için elinden geleni ardına koymadı hatta evime gelip yüzüme bile bağırdı boşa benim oğlumu diye :KK70: normalde o dönem ota çoka sinirlenip çıldıran ben o gün peygamber sabrı derler ya o hesap bir sakinim anlatamam :KK70: yaktım bir çigara :KK70: Allah aşkına Anne senin benle derdin ne, hayır boşanınca oğlun mutlu mu olacak sanıyorsun ( ki o ana kadar ben ciddi ciddi boşanmayı düşünüyordum hatta o dönem bir tek o konuda eşimle anlaşıyorduk :KK70: ) adam boşanmayı bile benle konuşurken ayrı eve çıkmaktan söz ediyor sanıyormusun yanına gelecek tekrar dedim :KK66: hatta boşanmayı ben istiyorum ve oğlun sırf vazgeçeyim diye Türkiyenin öbür ucuna Antalyaya bile taşınmayı teklif etti dedim :KK70: :KK70: :KK70: kadın tabi hala saydırıyor küfürün biri bin para :KK70: en son en sakin halimle valla boşacaktım ama sırf sana inat boşamıyorum oğlunu dedim :KK70: :KK70: :KK70: kadın tabi şok :KK70: söylene söylene evine gitmişti hatta bir daha adim atmayın evime oğlumuda istemiyorum senide diye :KK70:

Hee ne oldu hatun baktı o uğraştıkça biz birbirimize daha çok bağlandık, kötü gününde de benden başkası yanında olmadı :KK66: anladı hatasını ve inan kaç sene oldu o günden sonra bir daha o oldu bana git öte demeyi bırak Kızım diyor başka bir şey demiyor ( eskiden benden şu diye bahsederdi :KK70: )
Bir destur demeseydim bir 10 sene daha geçerdi o şekilde :63::63::63::63:
Şimdi 1 hafta aramadığım an hemen arar kızım iyimisin diye :KK48: o güne kadar iğne almamış olan hatun çıkarır harçlık verir dursun lazım olur hem sen her yere beni arabayla götürüyorsun araba su yakmıyor der :KK48: hatta geleceği zaman bile önce eşine bir danış der oğluna müsaitmi bak emrivaki yapma eşine der :KK70:

Ama inan o hale gelene kadar çok sabrettim :KK66: hem hak etmediği halde iyilik yaptım ( anlamıyordu ilk zamanlar ) hemde yeri geldi duracağı yeri söyledim terbiye sınırları içinde :KK66: Şimdi eşim hep diyor senin yerinde başkası olsaydı çoktan çekip gitmişti, Allah razı olsun Anneminde doğruyu görmesini sağladın hakkını asla ödeyemez diye :KK66:

Çok çok geçmiş olsun canım :KK66: inşallah şu anda daha iyisindir :KK66:

Taşınma muhabbetti olduğunda çaktırmadan lafını söyle :KK66: ay niye rahatsız olayım sonuçta herkesin kapısı ayrı gibilerinden :KK66: senin sinir olduğunu anlarsa daha çok üzerine gelir :KK66: iş mi söylüyor ay benim şu an şu işim var sana zahmet sen asıver de :KK70: bak bir daha as diyormu sana üzerine kalacak diye :KK66:
Az yüzsüzlüğe bağladığın an aman yine yukarı çıkarsam iş kitleyecek der gelmez :KK66: Yemekleri ayrı yemek konusunda eşine ısrar et yoksa daha beter olur :KK66: hee baktın birlikte yemek muhabbeti yapıyorlar ay ne olacak Anam yapar bende yıkarım bulaşıklarını yukarı çıkmadan ne olacak de :KK70: bak 3 - 4 kereden sonra çağırıyormu ha bire bende yiyecekler korkusundan :KK70:

Bol bol su iç dengelenir o canım :KK66: No stres yes hareket :KK66: hadi bakalım

Allah yardımcın olsun canım :KK66: huysuzluk bugün farz o zaman kuzuya :) bu arada zaten doktorda söyler de hafif ateş yaparsa panik yapmayın :KK66: genelde aşıdan sonra mutlaka o gece hafif yapar :KK66:

Vay be tecrübeye bak sen. :deli::deli:

Kızlar bugün ceyizlerimı tasiyacaz çok heycanli orda minik bir yuva olusuyor resmen ve bu yuva sanki benim elimden çıkıyor. Akşam aldığım herşeyi kutuladik aldıklarıma bakıp bakıp bir çocuk gibi sevindim yine :KK48: içim içime sığmıyor sanki bir de bugün aylardır almaya çalıştığımız arabayı alabiliyoruz sonunda nisanlimla çifte mutluluk yaşıyoruz :21:

Bol bol güzel günler geçirirsiniz inşallah çikilatacım.
Evimizi ilk hazırladığımız zamanı hatırlıyorum da ne günlerdi be.
İnsanın içerisindeki heyecan bir başka oluyor.
Dilerim ki yıllar sonra da aynı heyecanı içinde yaşarsın. :KK200::KK200:

Napyrsnz kızlarrr

Serveycim nerelerdesin??

İyi olmuş ördekcim.

hayırlısı olsun rabbim damatlığınıda göstersin :nazar::KK200:

yanlış hatırlamıyorsam 3 4 gün yıkamayın demişti bizim sünneti yapan cerrah:KK64:öğrenir yazarımHoppa
wendy wendy eşim calpol almaya gidince eczacı 2 aydan küçük bebeklerde kullanmayın demiş, prospektusunde de oyle yazıyormuş. Pimpirikli eşim "ben calpol verme taraftarı degilim" dedi :olamaz:
Annem de şöyle düz mantık bi öneriyle geldi: ben parol içsem sütüme gecer mi ağrı kesici olarak? :-)
bi fitil vermişlerdi bize aşı larda da sünnette de onu kullanmıştık onuda öğrenir yazarımHoppa

tam eliptik yapacaktım deprem başladı biraz sürdü oğlumda uyuyordu hemen kucakladım çıkmak için kesildi.. rabbim korusun herkesi:dua:elim ayağım kesildi

Çok fena deprem olmuş ama şükür can kaybı hiç yok sanırım..

Muhtemelen cevabını almışsındır canım, ben mesajlara son kaldığım yerden bakmaya başlıyorum. Doldur poşete at buzluğa hiçbişicik olmaz.

Ben de aynı şekilde bakıyorum Fancycim.
Teşekkür ederim.

Kahvaltı
Şekersiz çay

Ara

Öğle
4 orta boy köfte
3 yk bulgur

Ara

Akşam
4 yk pilav
Yarım dilim kontrafile
Azıcık pide

Gece
1,5 şişe maden suyu
3 tane çubuk kraker

Afiyet olsun şeker.

Zeki kadın annen valla :KK53::KK53:

tam eliptik yapacaktım deprem başladı biraz sürdü oğlumda uyuyordu hemen kucakladım çıkmak için kesildi.. rabbim korusun herkesi:dua:elim ayağım kesildi
Gecmis olsun canimm.:dua:
Allah korusun Nilgüncüğüm, şiddetli miydi? Ben hiçbir şeyin farkında değilim tv falan da kapalı mert uyuyor diye.
Ayni sehirde mi oturyorsunuz?:KK52:

Parasetamol en güvenli ilaçlardandır, doktor da verin demiş ama yok vermeyelim derseniz de size kalmış, öyle aman sakın ha vermeyinlik bi durumu yok yani. Emzir bol bol madem, durmaz huysuzlanırsa verirsiniz.
Ya hep eşimin pimpirikligi iste. Bana kalsa veririm. Ondan gizlice mi versem :confused: bi de kendisi dünyanın en bilmiş insanı olunca söz dinletemiyosun maalesef :işsiz:
morordek morordek bu arada annen mantıklı yaklaşmış, sözünü dinleyebilirsin :) süte geçer o da rahatlatabilir bebişi, sıkıntı olmaz.
Aha böyle yapayım ben en iyisi. Eşimin dırdırı ile ugrasamam :KK48:
İyi olmuş ördekcim.
Kesinlikle ya. Biz de oyle düşündük bakalım onu da sağ salim atlatiriz umarım :)
hayırlısı olsun rabbim damatlığınıda göstersin :nazar::KK200:

yanlış hatırlamıyorsam 3 4 gün yıkamayın demişti bizim sünneti yapan cerrah:KK64:öğrenir yazarımHoppa

bi fitil vermişlerdi bize aşı larda da sünnette de onu kullanmıştık onuda öğrenir yazarımHoppa
Allah Allah her doktorun yoğurt yiyişi farklı demek. Ben gene o gün yikayamam zaten, çekinirim.
Fitili de öğrenirsen super olur monisim, sagol simdiden :KK68:
Zeki kadın annen valla :KK53::KK53:
Evet ya bu öneriyle gelince bana cok mantıklı geldi ama işte gene cok mu duz mantık acaba diye wendicigime sorayım dedim :)

Bilmem miiii, huyunu yani. Ay şimdisi en sanal sanal arkadaşım, rakibimsin ya, gerçekten Nilgün diye bir arkadaşım var ve o da Karadenizli, çokta kafadır, Yanyana olduğumuzla böyle kıkır kıkır herşeye gülüyoruz olur olmaz. Senle konuşurken sanki onunla konuşuyormuşum gibi geliyor :-):-):-) o da fenadır anam, eline diline düşme :-)
:KK70::KK70::KK70::KK70:aynı kişi olmayalım:KK70::KK70::KK70::KK70:

Kahvaltı
Şekersiz çay

Ara

Öğle
4 orta boy köfte
3 yk bulgur

Ara

Akşam
4 yk pilav
Yarım dilim kontrafile
Azıcık pide

Gece
1,5 şişe maden suyu
3 tane çubuk kraker

ye sen yeee geçcem seni:KK62::KK62::KK62:

morordek morordek canım şimdi bende yazayım bildiklerimi aşıdan önce yıkamak gerekiyor bebişi :emir_bebek:
sonra 2 gün yıkamak iyi değil aşı yeri su kapabilir ve enfeksiyon olabilir diye çünkü malum derileri çok ince:duduk:
dr calpol verdiyse verilebilir yarım çay kaşığı iyice huysuzlanırsa ver korkma ALLAHIN izni ile bişey olmaz..:dua:
yarım çk ver çok değil o yeter ona bebekler için tek bir fitil markası var bildiğim kadarı ile paranox s diye ama fitil kullanıcak kadar ateşi olmaz aşıdan ,olmadıktan sonrada kullanma zaten birde kendin ilaç içme sütünün tadını değiştirebilir malum parol bile geçiyo süte sonra emmek istemez:anne:

Back
X