Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Kursa gitmek için hazırlanmadan sizlere de bakayım dedim

Bugün 05:00de uyandım ne işim varsa artık

tabi bizim takımda in cin top oynuyor haliyle

Kızlar Ramazanda pek uğrayamıyor

tabi benim tuzum kuru oruçsuz olunca
Umarım hepimiz için bol eksili güzel bir hafta olur

Kuzum hani biraz argo olacak ama Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın diye bir laf var

kendini de yırtsan mide fesatı geçirene kadar da yesen o kaynana gelecek

Önüne geçemeyeceğiniz açıkça ortada zaten ama sen aksine ona sinirlendikçe kendini stres atmak için spora verirsen belki faydası bile olur

Emeğine yazık etme

Kız benim KV gibi fena olmasın

hatun senelerce boşatmak için elinden geleni ardına koymadı hatta evime gelip yüzüme bile bağırdı boşa benim oğlumu diye

normalde o dönem ota çoka sinirlenip çıldıran ben o gün peygamber sabrı derler ya o hesap bir sakinim anlatamam

yaktım bir çigara

Allah aşkına Anne senin benle derdin ne, hayır boşanınca oğlun mutlu mu olacak sanıyorsun ( ki o ana kadar ben ciddi ciddi boşanmayı düşünüyordum hatta o dönem bir tek o konuda eşimle anlaşıyorduk

) adam boşanmayı bile benle konuşurken ayrı eve çıkmaktan söz ediyor sanıyormusun yanına gelecek tekrar dedim

hatta boşanmayı ben istiyorum ve oğlun sırf vazgeçeyim diye Türkiyenin öbür ucuna Antalyaya bile taşınmayı teklif etti dedim

kadın tabi hala saydırıyor küfürün biri bin para

en son en sakin halimle valla boşacaktım ama sırf sana inat boşamıyorum oğlunu dedim

kadın tabi şok

söylene söylene evine gitmişti hatta bir daha adim atmayın evime oğlumuda istemiyorum senide diye
Hee ne oldu hatun baktı o uğraştıkça biz birbirimize daha çok bağlandık, kötü gününde de benden başkası yanında olmadı

anladı hatasını ve inan kaç sene oldu o günden sonra bir daha o oldu bana git öte demeyi bırak Kızım diyor başka bir şey demiyor ( eskiden benden şu diye bahsederdi

)
Bir destur demeseydim bir 10 sene daha geçerdi o şekilde

Şimdi 1 hafta aramadığım an hemen arar kızım iyimisin diye

o güne kadar iğne almamış olan hatun çıkarır harçlık verir dursun lazım olur hem sen her yere beni arabayla götürüyorsun araba su yakmıyor der

hatta geleceği zaman bile önce eşine bir danış der oğluna müsaitmi bak emrivaki yapma eşine der
Ama inan o hale gelene kadar çok sabrettim

hem hak etmediği halde iyilik yaptım ( anlamıyordu ilk zamanlar ) hemde yeri geldi duracağı yeri söyledim terbiye sınırları içinde

Şimdi eşim hep diyor senin yerinde başkası olsaydı çoktan çekip gitmişti, Allah razı olsun Anneminde doğruyu görmesini sağladın hakkını asla ödeyemez diye
Çok çok geçmiş olsun canım

inşallah şu anda daha iyisindir
Taşınma muhabbetti olduğunda çaktırmadan lafını söyle

ay niye rahatsız olayım sonuçta herkesin kapısı ayrı gibilerinden

senin sinir olduğunu anlarsa daha çok üzerine gelir

iş mi söylüyor ay benim şu an şu işim var sana zahmet sen asıver de

bak bir daha as diyormu sana üzerine kalacak diye

Az yüzsüzlüğe bağladığın an aman yine yukarı çıkarsam iş kitleyecek der gelmez

Yemekleri ayrı yemek konusunda eşine ısrar et yoksa daha beter olur

hee baktın birlikte yemek muhabbeti yapıyorlar ay ne olacak Anam yapar bende yıkarım bulaşıklarını yukarı çıkmadan ne olacak de

bak 3 - 4 kereden sonra çağırıyormu ha bire bende yiyecekler korkusundan
Bol bol su iç dengelenir o canım

No stres yes hareket

hadi bakalım
Allah yardımcın olsun canım

huysuzluk bugün farz o zaman kuzuya :) bu arada zaten doktorda söyler de hafif ateş yaparsa panik yapmayın

genelde aşıdan sonra mutlaka o gece hafif yapar