Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar menüm..

kahvaltı 2 domates 1 salatalık 1 biberden salata 2 kk peynir 1,5 dilim çavdar karışımlı tbe 1 tk kayısı reçeli

ara sade türk kahvesi

öğlen 2 yk yoğurt 10 kiraz 10 fıstık

ara 2 kupa yeşil çay

akşam 2 kepçe yoğurtlu kabak çorbası ,1 dilim çavdar karışımlı tbe, 90 gr göğüs etinden tavuk fajita ,1 soğan ,1 biber, 1 yk zeytinyağlı bol baharatlı 1 bardak ayran

su 2 bitti
spor 2 defa yürüyüş yaptım eliptik yapamadım bugun

Ya hep eşimin pimpirikligi iste. Bana kalsa veririm. Ondan gizlice mi versem :confused: bi de kendisi dünyanın en bilmiş insanı olunca söz dinletemiyosun maalesef :işsiz:

Aha böyle yapayım ben en iyisi. Eşimin dırdırı ile ugrasamam :KK48:

Kesinlikle ya. Biz de oyle düşündük bakalım onu da sağ salim atlatiriz umarım :)

Allah Allah her doktorun yoğurt yiyişi farklı demek. Ben gene o gün yikayamam zaten, çekinirim.
Fitili de öğrenirsen super olur monisim, sagol simdiden :KK68:

Evet ya bu öneriyle gelince bana cok mantıklı geldi ama işte gene cok mu duz mantık acaba diye wendicigime sorayım dedim :)

Canım fitil de muhtemelen paranox'tur Nilgün de demiş, o da aynı etkin maddeye sahip. Kısacası çocuklara sadece parasetamol verilebilir. Huysuzlanırsa ver calpolü sen. Herzamanki gibiyse emzir gitsin bol bol.

@morordek canım şimdi bende yazayım bildiklerimi aşıdan önce yıkamak gerekiyor bebişi :emir_bebek:
sonra 2 gün yıkamak iyi değil aşı yeri su kapabilir ve enfeksiyon olabilir diye çünkü malum derileri çok ince:duduk:
dr calpol verdiyse verilebilir yarım çay kaşığı iyice huysuzlanırsa ver korkma ALLAHIN izni ile bişey olmaz..:dua:
yarım çk ver çok değil o yeter ona bebekler için tek bir fitil markası var bildiğim kadarı ile paranox s diye ama fitil kullanıcak kadar ateşi olmaz aşıdan ,olmadıktan sonrada kullanma zaten birde kendin ilaç içme sütünün tadını değiştirebilir malum parol bile geçiyo süte sonra emmek istemez:anne:

Tecrübeli anne, maşallah sana.

kızlar menüm..

kahvaltı 2 domates 1 salatalık 1 biberden salata 2 kk peynir 1,5 dilim çavdar karışımlı tbe 1 tk kayısı reçeli

ara sade türk kahvesi

öğlen 2 yk yoğurt 10 kiraz 10 fıstık

ara 2 kupa yeşil çay

akşam 2 kepçe yoğurtlu kabak çorbası ,1 dilim çavdar karışımlı tbe, 90 gr göğüs etinden tavuk fajita ,1 soğan ,1 biber, 1 yk zeytinyağlı bol baharatlı 1 bardak ayran

su 2 bitti
spor 2 defa yürüyüş yaptım eliptik yapamadım bugun

Gün kesin kapandı dimi? Sonrasında sinirlenme cıs yeme olmasın aman :) fancycim yakanda nilgünüm dikkat et.

image.webp
Ya hep eşimin pimpirikligi iste. Bana kalsa veririm. Ondan gizlice mi versem :confused: bi de kendisi dünyanın en bilmiş insanı olunca söz dinletemiyosun maalesef :işsiz:

Aha böyle yapayım ben en iyisi. Eşimin dırdırı ile ugrasamam :KK48:

Kesinlikle ya. Biz de oyle düşündük bakalım onu da sağ salim atlatiriz umarım :)

Allah Allah her doktorun yoğurt yiyişi farklı demek. Ben gene o gün yikayamam zaten, çekinirim.
Fitili de öğrenirsen super olur monisim, sagol simdiden :KK68:

Evet ya bu öneriyle gelince bana cok mantıklı geldi ama işte gene cok mu duz mantık acaba diye wendicigime sorayım dedim :)
Canım bizim bebiş usturayla eski usul sünnet olduğu için 5 gün yıkamayın demiş cerrahHoppalazerliyse sizinki yıkanabiliyordur sanırım ki yıkayın demiş:KK39:
Fitilde yarım vermişti sünnetten sonra ve aşıdan sonra Hoppa

Kahvaltı
Peynirli, bol maydonoz ve pul biberli omlet
2 parça pide
2 zeytin
Azıcık zartar
Şekersiz çay

Öğle
2 kase kıymalı tarhana çorbası
2 parça pide

Ara
Çok tahıllı galeta x 2
Naneli ayran

Akşam
Pide arası beyaz peynir (4 pofuduk yeri kadar)

Ara
Filtre kahve sütlü şekersiz

2.ara
3 yk yoğurt + zerdeçal, zencefil, tarçın

Su: 3 lt biter yatana kadar
Spor: 48 dk Leslie burn body fat 3 mile

Kahvaltı
Peynirli, bol maydonoz ve pul biberli omlet
2 parça pide
2 zeytin
Azıcık zartar
Şekersiz çay

Öğle
2 kase kıymalı tarhana çorbası
2 parça pide

Ara
Çok tahıllı galeta x 2
Naneli ayran

Akşam
Pide arası beyaz peynir (4 pofuduk yeri kadar)

Ara
Filtre kahve sütlü şekersiz

2.ara
3 yk yoğurt + zerdeçal, zencefil, tarçın

Su: 3 lt biter yatana kadar
Spor: 48 dk Leslie burn body fat 3 mile
çok pide olmuş ye yeeeeeeeeeee :KK62::KK55:

Back
X