- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #247.021
günaydın çıtır hatunlar
ivitt hesap günü
nedense ben de banuş gibi her hafta heyecan yapıyorum sanki diyetisyenle değil de çok özel biriyle randevum var gibim

gazamız mübarek olsun şimdiden

kuzuna da çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

ay ben o kuzuyu yerim yerim annesinin minik kelebeği

sibel kesinlikle bayılacak

ivitt hesap günü

nedense ben de banuş gibi her hafta heyecan yapıyorum sanki diyetisyenle değil de çok özel biriyle randevum var gibim

gazamız mübarek olsun şimdiden

kaptancım evinizde güle güle huzurla sağlıkla oturunKizlar evin resmini eklemeye calisiyorum ama cok buyuk diyo bi ara eklerim
Bu arada buyuk oglanda apandist suphesi var hastaneye yatis verdiler acildeyiz dua edin

kuzuna da çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

çok geçmiş olsun canımcımKızlar bi görünüp kayboldum kusura bakmayın ama çok hasta oldum sinüzit olmuşum hemde feci

aleyküm selam banuşumSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlarrrr
Yine karga kahvaltısını etmeden uyandımMalum bugün Ayşemle hesap günümüz
Valla bu diyetisyen her anlamda ikimize de çok yaradıhem kilolar gidiyor hemde o bahaneyle her hafta görüyoruz
artık eşlerde alıştı salı olunca hemen Ayşede geliyor dimi yada Banuyla mı buluşacaksınız diyor
Bugün minik kuşumda bize eşlik edecekKaçtır bende geleyim mi diyordu hadi bir kereye mahsus gel dedim anam bir heycan yaptı dünden beri
elbise giyecekmiş çok güzel görünmesi gerekiyormuş Sibel ablası onu beğensinmiş
hani fıstık gibi değilsen Sibel diyet kakalayacak
![]()
![]()
Duruyor duruyor ay ben fıstık gibiyim dimi Anneciğim, zayıfım dimi diyorçocuk aklı ermeye başladığından beri anası kilo vermek için debeleniyordu
şimdi kilolar gittikçe fıstık gibisin sende anneciğim diyor daha çok motive etmek için ( yanaklarımı en çok seviyormuş yumuş yumuşmuş
)
Bakalım ne güzel rakamlar göreceğizYine okul gezisine gidecek çocuk modundaydım
Canım çok çok geçmiş olsunRAbbim acil şifalar versin ....Aminnnn
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah ...Aminnn
Sanada çok geçmiş olsun canım![]()

ay ben o kuzuyu yerim yerim annesinin minik kelebeği

sibel kesinlikle bayılacak

harikasın bitanembu sabah tartıldım kızlardün 78,3 olan kilom bu sabah 77,9 -400
![]()