Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın çıtır hatunlar:KK36:
ivitt hesap günü:KK28:
nedense ben de banuş gibi her hafta heyecan yapıyorum sanki diyetisyenle değil de çok özel biriyle randevum var gibim:KK70::KK70::KK70:
gazamız mübarek olsun şimdiden:cool:

Kizlar evin resmini eklemeye calisiyorum ama cok buyuk diyo bi ara eklerim
Bu arada buyuk oglanda apandist suphesi var hastaneye yatis verdiler acildeyiz dua edin
kaptancım evinizde güle güle huzurla sağlıkla oturun:KK60:
kuzuna da çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin:KK200:

Kızlar bi görünüp kayboldum kusura bakmayın ama çok hasta oldum sinüzit olmuşum hemde feci
çok geçmiş olsun canımcım:KK60:
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlarrrr :KK68:

Yine karga kahvaltısını etmeden uyandım :KK48: Malum bugün Ayşemle hesap günümüz :21::21::21::21:
Valla bu diyetisyen her anlamda ikimize de çok yaradı :KK66: hem kilolar gidiyor hemde o bahaneyle her hafta görüyoruz :KK48: artık eşlerde alıştı salı olunca hemen Ayşede geliyor dimi yada Banuyla mı buluşacaksınız diyor :KK70:
Bugün minik kuşumda bize eşlik edecek :KK48: Kaçtır bende geleyim mi diyordu hadi bir kereye mahsus gel dedim anam bir heycan yaptı dünden beri :KK48: elbise giyecekmiş çok güzel görünmesi gerekiyormuş Sibel ablası onu beğensinmiş :KK70: hani fıstık gibi değilsen Sibel diyet kakalayacak :KK70: :KK70: :KK70:
Duruyor duruyor ay ben fıstık gibiyim dimi Anneciğim, zayıfım dimi diyor :KK70: çocuk aklı ermeye başladığından beri anası kilo vermek için debeleniyordu :KK70: şimdi kilolar gittikçe fıstık gibisin sende anneciğim diyor daha çok motive etmek için ( yanaklarımı en çok seviyormuş yumuş yumuşmuş :KK70: )

Bakalım ne güzel rakamlar göreceğiz :KK71::KK71::KK71: Yine okul gezisine gidecek çocuk modundaydım :KK70:

Canım çok çok geçmiş olsun :KK66: RAbbim acil şifalar versin ....Aminnnn
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah ...Aminnn

Sanada çok geçmiş olsun canım :KK66:
aleyküm selam banuşum:KK68:
ay ben o kuzuyu yerim yerim annesinin minik kelebeği:nazar::KK200:
sibel kesinlikle bayılacak :KK15:

bu sabah tartıldım kızlar:halay:dün 78,3 olan kilom bu sabah 77,9 -400 :KK49:
harikasın bitanem:KK9::nazar::KK15:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlarrrr :KK68:

Yine karga kahvaltısını etmeden uyandım :KK48: Malum bugün Ayşemle hesap günümüz :21::21::21::21:
Valla bu diyetisyen her anlamda ikimize de çok yaradı :KK66: hem kilolar gidiyor hemde o bahaneyle her hafta görüyoruz :KK48: artık eşlerde alıştı salı olunca hemen Ayşede geliyor dimi yada Banuyla mı buluşacaksınız diyor :KK70:
Bugün minik kuşumda bize eşlik edecek :KK48: Kaçtır bende geleyim mi diyordu hadi bir kereye mahsus gel dedim anam bir heycan yaptı dünden beri :KK48: elbise giyecekmiş çok güzel görünmesi gerekiyormuş Sibel ablası onu beğensinmiş :KK70: hani fıstık gibi değilsen Sibel diyet kakalayacak :KK70: :KK70: :KK70:
Duruyor duruyor ay ben fıstık gibiyim dimi Anneciğim, zayıfım dimi diyor :KK70: çocuk aklı ermeye başladığından beri anası kilo vermek için debeleniyordu :KK70: şimdi kilolar gittikçe fıstık gibisin sende anneciğim diyor daha çok motive etmek için ( yanaklarımı en çok seviyormuş yumuş yumuşmuş :KK70: )

Bakalım ne güzel rakamlar göreceğiz :KK71::KK71::KK71: Yine okul gezisine gidecek çocuk modundaydım :KK70:

Canım çok çok geçmiş olsun :KK66: RAbbim acil şifalar versin ....Aminnnn
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah ...Aminnn

Sanada çok geçmiş olsun canım :KK66:
Çok sağol canım

:KK70::KK70::KK70:

Güle güle oturun inşALLAH. Hayırlı olsun :)

Geçmiş olsun. ALLAH Şifa versi insALLAH. Şimdi nasıl?

Geçmiş olsun canım
geçmiş olsun kaptanım rabbim şifasını versin:dua:

iyi bari yoksa benim sıpa iğneyi görünce kaçar:KK55::KK48:

geçmiş olsun canım çabuk iyileş:KK76: gel hemen:KK19:

hadi bakalım bugun güzel eksiler bekliyoru senden:KK76:

ay valla kaptanım dur bir derin nefes alll ALLAHyardım eder:dua:

iyi canım sağol çok şükür devamı glmedi:dua:
Teşekkür ederim kızlar

Gecmis olsun canım

Kaptanım ya valla cok geçmiş olsun bitmedi bi türlü hastalıklar cevrenizde :KK43:

İçki iciren mi? Yok artık :KK57: yazıktır günahtır

Direkt bebege mi veriliyor canım? Rezene çayını emziren annelere cok oneriyorlar.

Umut'un uslu olduğu... Di mi? :p
nedense ben de banuş gibi her hafta heyecan yapıyorum sanki diyetisyenle değil de çok özel biriyle randevum var gibim:KK70::KK70::KK70:

Çok sağolun kızlar
Bugün daha iyiyim ama 10 gün antibiyotik kullancam

Kizlar valla yolda her gordugum dilenciyi bile bos cevirmemeye calisiyorum daha fazlasini yaparim artik
Hastaneye yatis yaptilar 2. Serumu veriyorlar gerekirse ogleden sonra operasyon olacak benden haberler bu kadar ins guzel haberlerde veririm size

İnşallah kaptanım.

nilsub nilsub tartılmaya cesaret ettim sonunda
66.9 çıktım sabah

ee iyiymiş, kaçla izne ayrılmıştın sen?

Bravo canım, darısı 76'ya hadi. ne resmi bu göremedim ben?
sağol canım aaaaaa görmedin mi paparaziler beni bikinili yakalamış:skandal:
19059033_1923668097848397_8442427605635039869_n.webp

:KK70::KK70::KK70::KK70:

Gecmis olsun canım

Kaptanım ya valla cok geçmiş olsun bitmedi bi türlü hastalıklar cevrenizde :KK43:

İçki iciren mi? Yok artık :KK57: yazıktır günahtır

Direkt bebege mi veriliyor canım? Rezene çayını emziren annelere cok oneriyorlar.

Umut'un uslu olduğu... Di mi? :p
up uslu olsun anneciğini emsin uyusun inşALLAH:emir_bebek::anne:

hem kel hem fodul olmaktan korktum :KK17:kaçıyorum moniden:KK55::KK70:
nilsub nilsub tartılmaya cesaret ettim sonunda
66.9 çıktım sabah
izne ayrılmadan kaçtın canım:KK6:

Kizlar valla yolda her gordugum dilenciyi bile bos cevirmemeye calisiyorum daha fazlasini yaparim artik
Hastaneye yatis yaptilar 2. Serumu veriyorlar gerekirse ogleden sonra operasyon olacak benden haberler bu kadar ins guzel haberlerde veririm size
kaptanım geçen dilenci yakaladılar üzerinden 28 bin lira bankada 450 bin lirası çıkmış:skandal:
sen en iyisi okuyan öğrenci yokmu etrafında yada kurban adak gibi bir koyun kestir bir kan akıt dağıt adak eve sokulmuyor
kaptanım belki def eder başınızdaki bu aksilikleri:duduk:

kaptanım geçen dilenci yakaladılar üzerinden 28 bin lira bankada 450 bin lirası çıkmış:skandal:
sen en iyisi okuyan öğrenci yokmu etrafında yada kurban adak gibi bir koyun kestir bir kan akıt dağıt adak eve sokulmuyor
kaptanım belki def eder başınızdaki bu aksilikleri:duduk:
E damlaya damlaya göl oluyo.
Bencede konu komşuya bile dağıtsan daha iyi. toplight toplight kaptanım tekrar geçmiş olsun inş bütün dertlerden tez zamanda kurtulursunuz.
iyi bari :KK9: çok almamışsın hemen dön geri daha fazla almadan:KK49:
İnşallah canım bende biran önce iyileşmeyi ve fazlalıkları vermeyi istiyorum.
Aydına annemlere geldim bu hafta cuma tartılamıcam ama çok dikkat ediyorum pazartesi tartısında söylerim artık kilomu

Yarın yikayacagim yaa Umut'u, carşamba sunnetten önce bi yıkanmış olsun diye. Bi sey olmaz herhalde? :110:
Bu arada doğru bi noktaya parmak basmışsın ben hic sütümün tadını degistirir diye düşünmemiştim, işte tecrübe diye buna deniyor :) neyse ben almadım zaten parol. Umut'a da bi sey vermedim uyuyabilince ama ilerisi icin aklımda olsun Nilgunum cok sagol :KK68:

Öğleyin eve geldigimizde cok ciyak ciyak ağlıyordu, ben de gece işimiz var diye düşünüp bu şeyleri sormustum size. Neyse ki aksam bi sıkıntı olmadı, uyudu hatta bol bol, o yuzden emzirdim sadece. Gece için ne olur bilemiyorum şimdilik iyiyiz bakalım :)
Sonucta öğrendiğim şudur ki hepsi aynı seymis yani: parasetamol :) ha calpol vermişim ha fitil ya da parol içmişim hepsi aynı kapıya çıkıyormuş galiba :)

Hic onu sormadım monisim hangi teknikle yapıyor acaba sünneti :) ama sargı bezi bile koymayacaklarmıs, sanırım dedigin gibi lazerle olabilir o zaman Hoppa

Ayy kaptanım çok geçmiş olsun yaa cidden bi toparlanamadin :KK43: insallah bi sey olmaz kuzuya

Yaa cok buyudu cikilat teyzesi :KK70: sağol canım insallah :)
Vallahi ben de hiç sormadım lazerle mi yoksa öteki şey neydi işte onunla mı diye. Aldılar oğlumu yarım saat sonra geri getirdiler dediğin gibi hiç sargı bezi falan yoktu. Sadece geldiğinde gözü kaşı kıpkırmızıyıdı, ağlamıştı yani epey. Hemen zaten meme verin dediler sakinleşmesi için. Sonra da çıktık, altını değiştirdikçe bol bol terramicin sürdük. Başkada bir şey yapmadık. Huysuzluğu falan da olmadı. Banyo olayını hiiiççç hatırlamıyorum, benim omega 3 e yüklenmem lazım galiba ya da B12 falan :(
Neyse İnşallah sizde kolayca atlatırsınız. Bebekken olması hem kolay iyileşmesi hemde çocuğun o korkuyu yaşamaması için süper. Biz azıcık aklı ermeye başlayınca da ufak aile arasında küçük bir parti yapıp, sünnet kıyafetiyle hatıra olsun diye foto falan çektiririz diye düşünüyorum fikrimiz değişmezse :anne:

hemde gaz sancısına iyi geliyor diye eczanede çeşit çeşit markalarda var kimyonlusu bile var rezenenin gaz atsın diye bende kullandım çocuklarımda :anne:

eeeeeeeeee beni beğenmiyodu ama fancynancy fancynancy bana kaldı yine:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

günnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyydınnnnnnnnnnnn:KK3:
Fancynancy seni de yicek görücen gününü :kk77::KK70:

Back
X