Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eğer uzun süre aç kalmazsan saldırmazsın fancycim, acıkmadan seni tok tutan şeyler ye. yoğurt ye mesela emziriyosun kalsiyum depoların boşalmasın.
Evet haklısın canm, şimdi çorba içtim. Evde büyük temizliğe giriştikte bu saate kaldı. Ara öğünümü yoğurt yaparım.

Zayıflama temelde matematik hesabına dayalıdır. Harcadığınız enerjinin altında beslenirseniz kilo verebilirsiniz. Elbette ki sağlık için de kaliteli besinlere ağırlık vermek gerek. Kilo aldıran besinleri hangi porsiyon ve sıklıkta tükettiğinizi gözden geçirin.
mantıklı:rapci:

Gunaydin kizlar gece hastaneden izin alip eve geldik acil dr u komsumuz olunca az sonra goturecegim uktrason icingece agrisi olmadi oglanin isin kotu tarafi esim bah ede ugrasirken dizinde odem olmus dun dizinden sivi aldilar o da yuruyemiyor artik bugun herseye nasil yetiseceksem dualariniz icin sagolun size haber veririm

Kaptanım, evi şöyle güzel bir sirke ile silip bir de adaçayı tütsüsü yap derim müsait olunca.
Evdeki kötü enerjiler gitsin.
Sürekli yaşanan sıkıntılar, dışarıdan birilerinin gözü evde negatif enerji oluşmasına neden olabilir.
Aynı zamanda evin müsait yerlerine himalaya tuzu koyup(küçük çay tabaklarında ya da dekoratif de olabilir.) 7-10 günde bir değiştir.

bu sabah tartıldım kızlar:halay:dün 78,3 olan kilom bu sabah 77,9 -400 :KK49:

Tebrikler Nilgüncüm.

günaydın çıtır hatunlar:KK36:
ivitt hesap günü:KK28:
nedense ben de banuş gibi her hafta heyecan yapıyorum sanki diyetisyenle değil de çok özel biriyle randevum var gibim:KK70::KK70::KK70:
gazamız mübarek olsun şimdiden:cool:

kaptancım evinizde güle güle huzurla sağlıkla oturun:KK60:
kuzuna da çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin:KK200:

çok geçmiş olsun canımcım:KK60:

aleyküm selam banuşum:KK68:
ay ben o kuzuyu yerim yerim annesinin minik kelebeği:nazar::KK200:
sibel kesinlikle bayılacak :KK15:

harikasın bitanem:KK9::nazar::KK15:

Hadi bakalım monicim.
Güzel güzel haberler getirin Sibel'den.

Kizlar oglusu odaya aldik daha ayilmadi verilmis sadakamiz varmis patlamak uzereymis dr 5 gun hastanede yatacaksiniz dedi rahatladim biraz haber vereyim dedim

Çok şükür kaptanım ama neden o kadar çok yatıyorsunuz ki?
Eşimin kardeşini 2. günde çıkarmışlardı.

Kaptanım, evi şöyle güzel bir sirke ile silip bir de adaçayı tütsüsü yap derim müsait olunca.
Sürekli yaşanan sıkıntılar, dışarıdan birilerinin gözü evde negatif enerji oluşmasına neden olabilir.
Aynı zamanda evin müsait yerlerine himalaya tuzu koyup(küçük çay tabaklarında ya da dekoratif de olabilir.) 7-10 günde bir değiştir.

Tebrikler Nilgüncüm.

Hadi bakalım monicim.

sağol canım hadi sende bekleme yapma:KK48::KK55:

Tebrikler Nilgüncüm.

Hadi bakalım monicim.

sen kaç kilosun şuan

Günaydın kızlar :KK200:

lydznp lydznp günaydın kuzucum.
Cancagazim ben ancak dönebildim sana da iyi akşamlar olsun :KK15:
bu sabah tartıldım kızlar:halay:dün 78,3 olan kilom bu sabah 77,9 -400 :KK49:
Hadi yine iyisin :rapci:
herkese gün aydın :KK54:huzurlu :KK36:sağlıklı :KK49:mutlu :rapci:boş paralı :KK59:olsun inşALLAH:dua:
kızlar dün gece fotomu paylaştım gördünüz mü:KK70::KK70::KK70:
Cümle alem gördü o fotoyu canım. Iyi cesaret ben koyamazdım :KK70::KK70::KK70:

Kizlar oglusu odaya aldik daha ayilmadi verilmis sadakamiz varmis patlamak uzereymis dr 5 gun hastanede yatacaksiniz dedi rahatladim biraz haber vereyim dedim

Çok değil mi kaptanım 5 gün cidden? Kapalı ameliyat üstelikte, çabuk toparlanır da çıkarsınız inşallah.

Ortim nerde foto paylastin?:KK51:
aşk olsun ortim sen görmedin mi:duduk: hadi sanada paylaşayım
19059033_1923668097848397_8442427605635039869_n.webp

bu arkadan aynı ben:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Gecmis olsun canım

Kaptanım ya valla cok geçmiş olsun bitmedi bi türlü hastalıklar cevrenizde :KK43:

İçki iciren mi? Yok artık :KK57: yazıktır günahtır

Direkt bebege mi veriliyor canım? Rezene çayını emziren annelere cok oneriyorlar.

Umut'un uslu olduğu... Di mi? :p
Öyle deme annesi yaa... yazık o daha minnak ama. Hem de daha ana kuzusu :emir_bebek::anne:
Kizlar valla yolda her gordugum dilenciyi bile bos cevirmemeye calisiyorum daha fazlasini yaparim artik
Hastaneye yatis yaptilar 2. Serumu veriyorlar gerekirse ogleden sonra operasyon olacak benden haberler bu kadar ins guzel haberlerde veririm size
Dilenciye verme kaptanım. Bak dün akşam haberlerde gösterdiler dilencini üzerinden 28bin küsur nakit bankada 500 bin tl parası çıktı.
KıZlar anesteziye geldim öğleden sonra laparaskopik ameliyat olacak haber vereyim dedim
ALLAH acil şifalar versin. Bu hastalıkları da uzaklastirsin RABBİM InşALLAH
kaptanım geçen dilenci yakaladılar üzerinden 28 bin lira bankada 450 bin lirası çıkmış:skandal:
sen en iyisi okuyan öğrenci yokmu etrafında yada kurban adak gibi bir koyun kestir bir kan akıt dağıt adak eve sokulmuyor
kaptanım belki def eder başınızdaki bu aksilikleri:duduk:
Ayol ne zengin dilenciler var di mi:KK11:

Öyle deme annesi yaa... yazık o daha minnak ama. Hem de daha ana kuzusu :emir_bebek::anne:

Dilenciye verme kaptanım. Bak dün akşam haberlerde gösterdiler dilencini üzerinden 28bin küsur nakit bankada 500 bin tl parası çıktı.

ALLAH acil şifalar versin. Bu hastalıkları da uzaklastirsin RABBİM InşALLAH

Ayol ne zengin dilenciler var di mi:KK11:
kılık değiştirip değiştirip kaptanın önüne çıkalım belki oda bizi zengin eder:KK70:

Back
X