- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #247.141
günaydın kızlar bugun acayip bi uyuşukluk
var üzerimde sabah kalktım yürüyüşümü yaptım geldim herkes uyuyo bende uzanıcam biraz görüşürüz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aleykümselam fırıncı güzeliSelamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bugün de erkenden uyanabildimgerçi bu sabah 04:30da uyandım da kendi kendime yok daha neler fırıncımısın da bu saatte uyanıyorsun dedim ve tekrar yattım
06:30da uyandım sonra
Nedense Sibele kontrole gidene kadar kendimi hafif hissetsemde ertesi gün daha da hafif hissediyorumSanki ordan onayı alınca kemikler hafifliği hissediyorlar
Birazdan kahvaltımı yapıcağım sonrada eşim işe giderken bende kendimi parka atacağımbu gazla en azından sporumu daha da güzel yaparım
Nasılsa akşam misafirlerimin gelmesine çok var ve yemek faslıda çok basit
hem dönüşü eksik olanlarımı da alırım bir daha markete çıkmak zorunda kalmam
Kesinlikle inanmak başarmanın yarısıdır diyorlar ya aynen öyleben başarabileceğime inandığım an zaten bukadar iradeli davranmayı başardım
eskiden olsa en fazla 1 hafta dayanır kaçamak yapardım şimdi yanımda çikolatalar dondurmalar yendiği zaman bile umursamıyorum çünkü hem tadını bildiğim şeyler ( bir şey kaybetmiyorum kilo hariç
) hemde hedefe giden yolda süreci yapacağım kaçamak yüzünden uzatmış olacağımın farkındayım ve açıkçası bunu göze almaktansa varsın bir müddet daha ağzıma sürmeyeyim o tür şeyleri
![]()
her sabah çapkın çapkın bakıp, sen bugün kilo mu aldın diyorBanucum o iradeyi ve azmi gördüm sende bak 2 hafta önce böyle değildin, geçen hafta sen kendine geldin ve sıkıca sarıldın, emeğinin karşılığını da almışsın tebrikler :)
Bak şimdi takır takır inecek tartı sende hiç kaybetmeyeceksin motivasyonunu.
moni ablacım senin oğlan ne diyo nu işe? Sen bu azimle nasıl çıktın 100'lere? Bak 80'ler kapıda maşallah sana, inan adınıza çok mutluyum uzaklardan :)
şekerim önleminizi alın bakKesin bozuktur
Süpersin Ferah böyle devam et.
Korkulu rüyammoni tebrik ederim.
Su ramazan bitsin ALLAHIN'in izniyle yeniden başlıyorum. Arayı açmam lazım yoksa beni gececeksingececeksin
Günaydın canım. Hareketi yanlış yaptığın içi boynun ağrıyor. Karı kaslarını kullanarak kalkmalısın ve tam değil yarim mekik yapman lazım. Bilimsel çevreler tam mekiği önermiyorlar boyun bölgesine zarar verilebiliyor. Ama ayaklarını bir yere sabitler bacak ve karın kaslarınlarini kullanarak yaparsan yine sıkıntı olmaz. Dikkat et mekik cidden sakat bir hareket.
Günaydın ortim
Aleyküm selâm Banuş
Kodesteydım monıgünaydın şekerler
dün çok yorulmuşum sabah baya yatakta keyif yaptım döndüm durdum
listem yine çok güzel, yumurta var sabah
bu sabah listemdeki 1 dilim ekmek ve 10 kiraz la karpuzu değiştirip yedim,whatsapp tan sibelcime danışarak tabiikiliste dışına çıkarsam yağ yakamam gibi gelip korkuyorum resmen listeye ve sibele nasıl bir inançla bağlandıysam
dün kendisine de bunu söyledim
aleykümselam fırıncı güzeli
bugün de buse ceren gibi heyecanlıyım , midem de kelebekler uçuşuyo8 li rakamları 7 li rakamları düşündükçe
dün sen diyince gidip baktım ince kot kap buldum waikiki debedeni yoktu, akbatı da varmış dün eve gelirken uğrayalım dedim eşime yorgunum yarın gidersin dedi,tez canlı ben bekleyebilirmiyim eve gelince tekrar çıktım adam bi şişti
5 dk alıp gelcem diye çıktım 3 saat gezmişim
eve geldim giydim karşısına geçtim nasıll? dedim ,iyi dedi ,baktım kıskançlıklar başlamış
bu seferde kışkırtcam ya illa
zayıflamışmıyım çok şişko duruyorum mu diye sorunca,tripli tripli 'zayıflamışsın'dedi ayy kıskançlığını okudum resmen
akrep burcu zaten
içimden daa dur ne gördün dedim ahaha
her sabah çapkın çapkın bakıp, sen bugün kilo mu aldın diyor
değişimden çok mutlubabası takılıyor, annenle iddia ya girilir mi? kaybediyorsun bak diye..
zayıflarsam bana interrail sözü varher+ kiloya 1 ülke eklicem demişti
sanırım dünya turuna çıkıcaz
şekerim önleminizi alın baksonra rüzgarın kızı nilgünü beklerken fırtına moni esip geçmesin
![]()
ayy canım ya Allah düşürmesin bi daKodesteydım monı
Yan yattım kıloya kılo kattım
Sen ne ettın
Listeni paylaş bakalım monicanayy canım ya Allah düşürmesin bi da
dün diyetisyen günümdü güzel sonuçlarla döndük![]()
Günaydın wendy. Casper'ın tatliş mi tatlış bir cadı arkadaşı vardi. Sen bana hep onu hatırlatıyorsun![]()
Çok şükürKilo verdikçe yaşadığım rahatlık beni kendime getirdi diyebilirim
Dün gece eşim bile diyor zaten özgüvenin vardı ama kilolar gittikçe çok daha özgüvenli oldun diye
İlk kez kendime hiç eziyet çekmeden Bayramlık alabildim
Eskiden olsa mağaza mağaza dolaşıp 40 tane şey deneyip olmayınca ağlayarak bile döndüğüm olurdu
şimdi bu bana olurmu dediğim şeylerde eşim saçmalama o çok bol olur diyor
Dün eşimin halasına gittiğimizde bayramlık aldıklarımın resmini gösterdim bayıldıartık ufak ufak kendi zevkime göre birşeyler giyebilmenin mutluğu var
Tabi kilolar daha çok gittikçe o mutlulukta artacaken önemlisi daha sağlıklı ve evlatlarıma daha faydali bir birey olmak tabiki en başta
![]()
değişimden çok mutlubabası takılıyor, annenle iddia ya girilir mi? kaybediyorsun bak diye..
![]()
aferin banuş sende paylaş listeni ay nedense merak ediyorum..Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Ayşem gelip bizim sonuçları çoktan yazmıştır diye düşündüm ama sanırım koşturmacadan girip yazamadı
Gerçi Ayşenin sonucunu hatırlayamıyorum netnasıl kendi sonucuma sevindirik olduysam
Geçen hafta 105 kg
Bu hafta; 103.3 kg
Bu hafta 1.7 kg gitmiş Diyetisyene göre1.5 kgda yağdan gitmiş
Diyetisyen gayet memnun kaldı tabihatta Ayşeyle birlikte girdik kontrole ve sordu işte memnun kalmadığın bir şey varmı diye tabi zerdeçaldan nefret ediyorum diyemedim
![]()
![]()
yine bu haftaki listemde de var ama kendi kendime söz verdim onuda kullanacağım sonuçta alışırım onada zamanla
ve faydasıda çokmuş
Bu haftanın listesine de harfiyen uyacağım Allahın izniyle
Yarın akşam misafirim var yemeğe ama yinede sabah erkenden yürüyüşümü yapacağım
Bu arada bu haftalık yine 4 x 45 dakika yürüyüş istedi ama onun haricinde her gün için 20 dakika zumba yazdı listemeEvde şenlik olacak ben zumba yapınca kesin
kızlar artık kopar kesin halime ama onuda yapacağım inşallah
![]()
ay kıskandım kızzziyi geceler kızlar
fena uykum varlisteyi yarın yazarım
bu hafta :
giden kilo: 1 kg
giden yağ: 800 gram
tartıda: 91,8 kg
moni uyur![]()
bahaneye gel canım tatlı istemiyo kocacığım sen ye bunuda deseneMenümü yazayım.
Kahvaltı (Tabi ki öğlen yedim yine)
- Yarım elma ile müsli
- 1 çay kaşığı fıstık ezmesi
Ara
- 2 kayısı
- 2 hurma
Akşam
Bol salata
Tavuk göğsü
Şekersiz limonata
1 tane çiğköfte
Ara (Burayı eşim çok güzel sunumla getirmişti, yemem diyemezdim ve demedim de.)
- Yarım muz
- 1 çay bardağı süt
- Yarım brownie intense
Gün içerisinde 2 maden suyu, 3 fincan kahve, 3 litre de su.
bencede kaptanım işte kılık değiştirip kandırcaz seniKizlar yarin dr la konusacagim ilk basta 1-2gun demislerdi ameliyatta bi sorun mu oldu diye dr lar bizimkinden sonrada ameliyata devam edince konusamadim ins bir an once cikariz
Hedef cim dedigini yapacam tatlim
kiz nilgun ben cok safim yaa uyanik gecinen saflardan
Ask olsun ortim bende albüme fotograf ekledinde ben kacırdım sandım!!!
Aynı ben!!![]()
hahahah çok güldüm yaşa kız sende az değilsin adamı çatlatcangünaydın şekerler
dün çok yorulmuşum sabah baya yatakta keyif yaptım döndüm durdum
listem yine çok güzel, yumurta var sabah
bu sabah listemdeki 1 dilim ekmek ve 10 kiraz la karpuzu değiştirip yedim,whatsapp tan sibelcime danışarak tabiikiliste dışına çıkarsam yağ yakamam gibi gelip korkuyorum resmen listeye ve sibele nasıl bir inançla bağlandıysam
dün kendisine de bunu söyledim
aleykümselam fırıncı güzeli
bugün de buse ceren gibi heyecanlıyım , midem de kelebekler uçuşuyo8 li rakamları 7 li rakamları düşündükçe
dün sen diyince gidip baktım ince kot kap buldum waikiki debedeni yoktu, akbatı da varmış dün eve gelirken uğrayalım dedim eşime yorgunum yarın gidersin dedi,tez canlı ben bekleyebilirmiyim eve gelince tekrar çıktım adam bi şişti
5 dk alıp gelcem diye çıktım 3 saat gezmişim
eve geldim giydim karşısına geçtim nasıll? dedim ,iyi dedi ,baktım kıskançlıklar başlamış
bu seferde kışkırtcam ya illa
zayıflamışmıyım çok şişko duruyorum mu diye sorunca,tripli tripli 'zayıflamışsın'dedi ayy kıskançlığını okudum resmen
akrep burcu zaten
içimden daa dur ne gördün dedim ahaha
şekerim önleminizi alın baksonra rüzgarın kızı nilgünü beklerken fırtına moni esip geçmesin
![]()
ay kızlar kahvaltıyı geç saate bırakınca çok yedim ....
2 haş yumurta domates salatalık bol yeşillik 3 zeytin 2 kk peynir 2 dilim tbe 1 tk terayağı 1 tk kayısı reçeli çüşşşş![]()
ya evet haklısın bugunden sonra reçelide bırakıyorum şekerim en güzeli sıfır şekerbence gayet güzel bi kahvaltı olmuş, reçelden de vazgeçemiyosun bakıyorum da :)
ya evet haklısın bugunden sonra reçelide bırakıyorum şekerim en güzeli sıfır şeker![]()
Kendim yaptın zaten hazır yemem ... Bitdr kahvaltıda böyle azcık yiyince canım gun içinde tatlı istemiyor ben ona bağlıyorum...yanılıyomuyum acabasıfır şeker beslenmemiz imkansız bence, bırakma 1 tk devam et, kilo verince de öyle yersin nasılsa.
Kendim yaptın zaten hazır yemem ... Bitdr kahvaltıda böyle azcık yiyince canım gun içinde tatlı istemiyor ben ona bağlıyorum...yanılıyomuyum acaba