Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı
Çok tahıllı ekmekle 1 tost
Şekersiz çay

Ara
Türk kahvesi
2 tane ufak susamlı çubuk

Öğle
3 kepçe mercimek çorbası
1 dilim çok tahıllı ekmek

Ara
3 yk yoğurt + zencefil, zerdeçal, tarçın

Akşam
Yarım z.yağlı kereviz
5 yk etli bezelye
3 yk havuçlu pilav
2 köfte
5-6 tane fırın patates

Ara
Filtre kahve

Su: 3,5 lt biter yatana kadar
Spor: 45 dk eliptik

Katın egzersizi de yapcam veletlerim uyuduğunda inşalaahhhhh.

Kahvaltı
Çok tahıllı ekmekle 1 tost
Şekersiz çay

Ara
Türk kahvesi
2 tane ufak susamlı çubuk

Öğle
3 kepçe mercimek çorbası
1 dilim çok tahıllı ekmek

Ara
3 yk yoğurt + zencefil, zerdeçal, tarçın

Akşam
Yarım z.yağlı kereviz
5 yk etli bezelye
3 yk havuçlu pilav
2 köfte
5-6 tane fırın patates

Ara
Filtre kahve

Su: 3,5 lt biter yatana kadar
Spor: 45 dk eliptik

Katın egzersizi de yapcam veletlerim uyuduğunda inşalaahhhhh.
uyu uyuda dinlen boş ver egzersizi:KK70::KK70::KK70:

Ne yazmışım ne? Aşkolsun yaaa kızcağız menülerine müdahale ederim dedi. Kız senin koca yanmışşşşşşş :halay::halay: tey tey teeyyyy Allah yardımcısı olsun eniştenin tey teeyyy :halay::halay:
öyle elimden ne kaçan ne uçan:KK70:
Çok değişkendir kendisi :KK70:
Sabah kalkar kalkmaz tartıldım 76,9 du, öğleden sonra 76,6 oldu, akşam da 77,7 idim. Çok tartılıyorum biliyorum ama gerçeği arıyom :KK70:
müge anlıya başvuralım şıp diye bulur:KK70:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Ayşem gelip bizim sonuçları çoktan yazmıştır diye düşündüm ama sanırım koşturmacadan girip yazamadı :KK53:
Gerçi Ayşenin sonucunu hatırlayamıyorum net :D nasıl kendi sonucuma sevindirik olduysam :D

Geçen hafta 105 kg
Bu hafta; 103.3 kg

Bu hafta 1.7 kg gitmiş Diyetisyene göre :21: 1.5 kgda yağdan gitmiş :21:
Diyetisyen gayet memnun kaldı tabi :KK48: hatta Ayşeyle birlikte girdik kontrole ve sordu işte memnun kalmadığın bir şey varmı diye tabi zerdeçaldan nefret ediyorum diyemedim :D :D :D yine bu haftaki listemde de var ama kendi kendime söz verdim onuda kullanacağım sonuçta alışırım onada zamanla ;) ve faydasıda çokmuş ;)

Bu haftanın listesine de harfiyen uyacağım Allahın izniyle ;)
Yarın akşam misafirim var yemeğe ama yinede sabah erkenden yürüyüşümü yapacağım ;)
Bu arada bu haftalık yine 4 x 45 dakika yürüyüş istedi ama onun haricinde her gün için 20 dakika zumba yazdı listeme :KK71::KK71::KK71::KK71: Evde şenlik olacak ben zumba yapınca kesin :D kızlar artık kopar kesin halime ama onuda yapacağım inşallah :KK66:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Ayşem gelip bizim sonuçları çoktan yazmıştır diye düşündüm ama sanırım koşturmacadan girip yazamadı :KK53:
Gerçi Ayşenin sonucunu hatırlayamıyorum net :KK70: nasıl kendi sonucuma sevindirik olduysam :KK70:

Geçen hafta 105 kg
Bu hafta; 103.3 kg

Bu hafta 1.7 kg gitmiş Diyetisyene göre :21: 1.5 kgda yağdan gitmiş :21:
Diyetisyen gayet memnun kaldı tabi :KK48: hatta Ayşeyle birlikte girdik kontrole ve sordu işte memnun kalmadığın bir şey varmı diye tabi zerdeçaldan nefret ediyorum diyemedim :KK70: :KK70: :KK70: yine bu haftaki listemde de var ama kendi kendime söz verdim onuda kullanacağım sonuçta alışırım onada zamanla :KK66: ve faydasıda çokmuş :KK66:

Bu haftanın listesine de harfiyen uyacağım Allahın izniyle :KK66:
Yarın akşam misafirim var yemeğe ama yinede sabah erkenden yürüyüşümü yapacağım :KK66:
Bu arada bu haftalık yine 4 x 45 dakika yürüyüş istedi ama onun haricinde her gün için 20 dakika zumba yazdı listeme :KK71::KK71::KK71::KK71: Evde şenlik olacak ben zumba yapınca kesin :KK70: kızlar artık kopar kesin halime ama onuda yapacağım inşallah :KK66:
aleyküm selam banuşum:KK54:
yok bacım nerdee anca oturdum pc ye :kahve: sinir oldum kuaför kapalıydı:işsiz:
eve gelince mutfak yemek iftar vs derken fırsat olmadı sonra da sürüne sürüne de olsa yürüyüşümü yapıp geldim:KK55: bugün çok yorulmuşum:KK69:

Back
X