Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı
1 tane susamlı çubuk
1 halka
2 ceviz içi
Yarım lt su
(Evden erken çıkmamız gerektiği için ayaküstü atıştırdım aç kalmayayım diye. Kahvaltım da öğle yemeği oldu 12:30 da yiyince tabi)

Ara
2 kupa filtre kahve

Öğle
1 kızarmış yumurta
4 zeytin
Biraz zartar
2,5 dilim çok tahıllı ekmek
Azıcık dil peyniri
Şekersiz çay

Ara
3 yk yoğurt + 1'er çay kaşığı zerdeçal, zencefil, tarçın

Akşam
1 tane lahmacun
1 bardak ayran
Patlıcan ezmesi
2 ısırık fıstıklı katmer (nalçak kocam tatlı olduğunu söylemedi, otlu peynirli gibi görünüyordu, bi ısırık alınca tabi öbürünün hatrı kalacaktı :KK48:)

Su: 2,5 lt
Spor: 45 dk eliptik, bebeler uyursa da azıcık kol çalışcam kızlar.
tüh tamamını yeseydin iyiydi katmerin:KK70::KK70::KK70:

@morordek kuzucum Allah yardımcınız olsun
Kızlar ben bu ara çok giremiyorum hergün düzenli de yazamiyoRum ama inanın eve geldiğimde direk yatağa seriliyorum her gün sokaklarda kosusturuyorum bi yandan da ramazan artık ramazan sonrasi belki daha rahat girerim hepinize iyi geceler
Bu arada ben hepinize rakibim nilsub nilsub lydznp lydznp fancynancy fancynancy
anam anam kızdaki cesarete:KK11: bak vay işler kızıştı:KK62::KK62::KK62:

Günaydın canlar ciğerler; ortiler, rakipler, korkulu rüyalar hepinize gün aydı olsun. :KK36::KK60:
Sabahın bu saatinde Ramazan gününde yanım da oturan şahsiyet kahvaltı yapıyor. :KK57:
Insanlar inanmazlar yada rahatsızlıkları vardır tutmazlar. Ama toplu taşımada normal günlerde bile kahvaltı yada yiyecek yenmez. Adab-ı muaşerete aykırıdır.
Bu hassasiyeti için bh arkadas alkişi hakediyor :KK9::KK9::KK9:
Bence de, kesinlikle haklısın. Hadi normal bir günde anlaşılabilir çok acıkmıştır şekeri düşmüştür falan ama Ramazan'da da yani olmaz.

Son düzenleme:
Hadi bende kaçtım kızlar. :KK15:
Bu arada lydznp lydznp ve oynakbasi34 oynakbasi34 keşke herkesin bilinç düzeyi sizinkle aynı seviyede olsa. Saygı diye bir şey yok artık. Metroda orda burda çok adedersiniz kıçımızın dibine giriyorlar en basiti. İnsanların özel alanı diye bir şey vardır ya, millet burun buruna olmayı çok mu seviyor anlamıyorum ki. Mesela semt pazarına çıkıyorum çocuklarla, hemen kuyruk gibi arkandan biri geliveriyor falan. Kadını da erkeği de, hepsi ayrı tuhaf olmuşlar maalesef :( :( :(

Back
X