Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bir takım ailevi durumlar olustu, atlatmaya çalışıyoruz. Bugünkü sünneti bile iptal etmek durumunda kaldık. Kimin duası kabul olur bilinmez, lutfen bizim için dua edin. Bu sıra pek giremeyebilirim ama fırsatını bulduğum bir an insallah geri döneceğim. Seviyorum sizleri.

Ördeğim umarım bir an önce hallolur sıkıntılar.
Derin bir nefes alırsınız.
Sıkmamaya çalış mümkün oldukça kendini.

SElamın aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Ayağı yanmış kedi geldiiiiiiiiiii :D :D :D

Anam kızlar valla bugün kendimi aştım ;) 8.505 adım atmışım sabahki yürüyüşle birlikte ( 43 dakika yürümüştüm ) gerçi ikinciye çıktığımda dönüş yolunda aklıma geldi adım sayarı açmak o yüzden kesinlikle 10 000 adımı geçtiğime eminim :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Pazarımı da yaptım dönüşte ;) şu an ayaklarımın altı yanıyor ama sıkıntı değil dinlenince geçer nasılsa ;)
Bİraz evvelde süper bir haber aldım :D yarın son kez kursum vardı iptal olmuş :D :D :D
Peki bu benim için ne demekkkkkkkkkkk :21::21::21::21:
Sabah yine yürüyüşümü yapabileceğim demek :KK71::KK71::KK71::KK71:

Daha sonra da eve gelip az dinlenir sonra da küçük kuşumun tahlil sonuçlarını hastaneden alıp 1 km ötede olan havuza yürüyerek gidip sonuçlarını ve raporunu teslim ederim inşallah :KK68:

Hadi bende kaçtım kızlar. :KK15:
Bu arada @lydznp ve oynakbasi34 oynakbasi34 keşke herkesin bilinç düzeyi sizinkle aynı seviyede olsa. Saygı diye bir şey yok artık. Metroda orda burda çok adedersiniz kıçımızın dibine giriyorlar en basiti. İnsanların özel alanı diye bir şey vardır ya, millet burun buruna olmayı çok mu seviyor anlamıyorum ki. Mesela semt pazarına çıkıyorum çocuklarla, hemen kuyruk gibi arkandan biri geliveriyor falan. Kadını da erkeği de, hepsi ayrı tuhaf olmuşlar maalesef :KK43: :KK43: :KK43:

Sorma valla yaa cidden minibüs metro falan kalabalık olunca binmiyorum bile :KK20:
Bir keresinde minibüste ayaktayım adam hala yolcu alıyor tabi bazı heriflerinde canına minnet sokuldukça sokuluyor :sinirli: en sonunda şöför tekrar biraz ilerleyelim gelen var diyince abi yeter burada resmen akraba olduk el insaf demiştim :D :D Eskiden eşim taksiye bin diyip duruyordu bende sokaktan toplamıyoruz parayı dedim ;)
Eskiden yanında çocukla gezene göz ucuyla bile bakılmazdı şimdi tövbe ya Rabbim sorun çıkarmayan olarak görüyorlar ( hani tövbe o taraklarda bezi varsa beni nikahına al diye yırtınmaz mantığında oluyor bazıları :( )
Dışardan beni gören kesin aman çok kibar diyordur ama o gibi durumlarda içimden resmen bir Kamyon Şöförü çıkıyor sanki :D :D :D gerekirse ebesinin hatrını bile soruyorum :D gerçi şükür okadarına sadece 2 kere gerek oldu 18 senelik evliliğimde :D

Çok haklısın aile de başlıyor. Ben aile görgüsü alınmadığını varsayarak düşünüyorum ama...
Geçen gün kızı beni iteleyip yataktan attı. Bende salonda yattim ve eşim sitem etti. Ona; hiç boşuna laf tüketme. O sırada hayır kızım ayıp anne yataktan atılmaz bu yatak bizim yatağınıza. Eğer sen istemiyorsan kendi yatağında yatabilirsin diyebilirdin dedim. Neyse ertesi gün yine aynı şey oldu be bu sefer babamız kızına kızdı adam gibi yatacaksan yat kimse bir yere gitmiyor. ALLAH'TAN adam benim dediğimi aynen yaptı :KK48:
Ben boşuna demiyorum bizim ev kreş ve ergen yurdu diye.:KK70::KK70::KK70:

Bizim küçük cimcime arada bir niyetleniyor hemen ikna etmek için dudak büzüyor :D tabi baba kıyamayacak biliyor :D bana pek yapmıyor dudağını değil nereni büzersen büz işe yaramaz diyorum ama bazen baban bilir dersem o gece kesin bizimle yatıyor :D :D gerçi ayda 1 ancak izin verir çünkü cidden o rahat etsin diye biz psikolojik olarak kendimizi kasıyoruz sanırım ve her defasında bel ve sırt ağrısıyla uyanıyorduz :KK53:
Genelde eşim direk bu bizim odamız ve kapı açık dahi olsa müsaade istemeden girmek yasak der ;) aynı şekilde tabi bizde öyleyiz ;) çocukların odasına girerken bile kapı çalarız ( gerçi ben arada dalıyorum :D büyük kızda hemen ne oluyor der bende baskın var diye işi gırgıra vururum :D )
Yatak odasının karı kocaya özel bir alan olduğunu izah etmeye çalışıyorum ama büyük cadı bile valla inada bindirmeyin evlenene kadar aranızda yatarım bak özel mözel ne biçim laflar onlar aklınızdan bile geçirmeyin diye bizi tehdit ediyor :D aklı gidiyor bir kardeşi daha olursa diye :D gerçi Rabbim arzu edip özlemini çekenlere önce nasip etsin inşallah diye hep dua ederim ;)

***5. Takım 522. Etap***

servey (70,1/ / /% )
0zlem ( 73,4 / 73,2/ 0,2/ % 0,27 )
moni (92,2 / / /% )
fancynancy (76,6/ / /% )
Cikilatacanavari (78,2///% )
lydznp (84,8/ / /% )
hedef38beden(82,0/ / /% )
TopaLsoLucaNn (67,1 / / /% )

5. Takım Ortalama: %

nilsub (77,8/ / /% )
morordek (70,5///% )