- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #247.301
Yetişemezsin de diyordun yavrumm nabergeçince konuşalım cicim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yetişemezsin de diyordun yavrumm nabergeçince konuşalım cicim![]()
Kızlar bir takım ailevi durumlar olustu, atlatmaya çalışıyoruz. Bugünkü sünneti bile iptal etmek durumunda kaldık. Kimin duası kabul olur bilinmez, lutfen bizim için dua edin. Bu sıra pek giremeyebilirim ama fırsatını bulduğum bir an insallah geri döneceğim. Seviyorum sizleri.
Kizlar size evden yaziyorum taburcu olduk iyiyiz ama artik cok yoruldum eve girdim iftara yemek yap mutfagi topla derken de iyice yoruldum biraz dinleneyim
Biraz var tabi yuruyus yap deyince pc de oynarken yok amaKaptanım erken olmuşsunuz iyi taburcu.
Var mı ağrısı sızısı oğlanın?
Hadi bende kaçtım kızlar.
Bu arada @lydznp veoynakbasi34 keşke herkesin bilinç düzeyi sizinkle aynı seviyede olsa. Saygı diye bir şey yok artık. Metroda orda burda çok adedersiniz kıçımızın dibine giriyorlar en basiti. İnsanların özel alanı diye bir şey vardır ya, millet burun buruna olmayı çok mu seviyor anlamıyorum ki. Mesela semt pazarına çıkıyorum çocuklarla, hemen kuyruk gibi arkandan biri geliveriyor falan. Kadını da erkeği de, hepsi ayrı tuhaf olmuşlar maalesef
![]()
![]()
![]()
Çok haklısın aile de başlıyor. Ben aile görgüsü alınmadığını varsayarak düşünüyorum ama...
Geçen gün kızı beni iteleyip yataktan attı. Bende salonda yattim ve eşim sitem etti. Ona; hiç boşuna laf tüketme. O sırada hayır kızım ayıp anne yataktan atılmaz bu yatak bizim yatağınıza. Eğer sen istemiyorsan kendi yatağında yatabilirsin diyebilirdin dedim. Neyse ertesi gün yine aynı şey oldu be bu sefer babamız kızına kızdı adam gibi yatacaksan yat kimse bir yere gitmiyor. ALLAH'TAN adam benim dediğimi aynen yaptı
Ben boşuna demiyorum bizim ev kreş ve ergen yurdu diye.![]()
Geçmiş olsun canım bi şey mi dokundu acaba geçen ay ben de biber turşusuna dadandım nası mide ağrısı nefes alamıyodum yemeyince de geçtifancynancy sorma akşamdan beri yine mide ağrısı çekiyorum bu saatte bile uyuyamadım daha kıvranıyorum resmen...
![]()
Çok geçmiş olsun kaptanım.ah şu pc ölüyü diriltir:))Biraz var tabi yuruyus yap deyince pc de oynarken yok ama
Kizlar ozellikle orucle olanlar iftardan once tartilmayi unutmayin lutfen listeyi musait bir zamanda eklerim ben
Biraz var tabi yuruyus yap deyince pc de oynarken yok ama
Tarçınlı yoğurt ye kuzu ara öğünlerindeay niyeyse bugun çok acıkıyorumher şeye saldırasım var
![]()
Regli oldum ya kazana düşsem kesmez karnımda davul gibi şiş ay yarın artı çıkarım kesinTarçınlı yoğurt ye kuzu ara öğünlerinde
**5. Takım 522. Etap***
servey (70,1/69,1/1/%1,43)
0zlem ( 73,4 / 73,2/ 0,2/ % 0,27 )
moni (92,2 / / /% )
fancynancy (76,6/ / /% )
Cikilatacanavari (78,2///% )
lydznp (84,8/ / /% )
hedef38beden(82,0/ / /% )
TopaLsoLucaNn (67,1 / / /% )
5. Takım Ortalama: %
nilsub (77,8/ / /% )
morordek (70,5///% )
wendigo (66,0// /% )
BuRCuCuKkK (53,0/ // % )
Tebrikler serveycim aferin kız...**5. Takım 522. Etap***
servey (70,1/69,1/1/%1,43)
0zlem ( 73,4 / 73,2/ 0,2/ % 0,27 )
moni (92,2 / / /% )
fancynancy (76,6/ / /% )
Cikilatacanavari (78,2///% )
lydznp (84,8/ / /% )
hedef38beden(82,0/ / /% )
TopaLsoLucaNn (67,1 / / /% )
5. Takım Ortalama: %
nilsub (77,8/ / /% )
morordek (70,5///% )
wendigo (66,0// /% )
BuRCuCuKkK (53,0/ // % )
Tamam tatlim bildir ekleriztoplight kaptanım ben pazartesi bildirim yapcam şu liste dışı gruba beni de yazsanız olur mu haftayadan itibaren.pazartesiden itibaren menülerimi de paylaşırım