• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Albümüm hazır :) bi kaça güne silerim bakın da :)
Yaa çok tatlısınız ikiniz deee, kızına da masallah sana da :) :KK200: hic öyle kilolu falan durmuyorsun ayrıca.
Umut azıcık büyüsün toptan fotosunu da paylaşırım, simdi böyle yapboz gibi oldu, ağzı ayağı eli falan :KK48:
Bi de Umut'la olan düzgün bi fotomu koyayım demiştim ama hep ev hali saç baş dağınık var. Eli yüzü düzgün foto çekmişti arkadaş, o da lohusa zamanından, yüzüm şiş, beğenmedim kendimi. Ayrı bi tane de kendi fotomu mu koysam acaba :) hamileliğin son döneminden ekleyeyim bari :)
Bak şunun yaptığına.... Tamam kız yarın sabah albüm hazır. Sende hazırda bekle :KK70::KK70::KK70:
Ay oley seni de görelim. Sen beni gördün gerçi :KK48:

Yaa çok tatlısınız ikiniz deee, kızına da masallah sana da :) :KK200: hic öyle kilolu falan durmuyorsun ayrıca.
Umut azıcık büyüsün toptan fotosunu da paylaşırım, simdi böyle yapboz gibi oldu, ağzı ayağı eli falan :KK48:
Bi de Umut'la olan düzgün bi fotomu koyayım demiştim ama hep ev hali saç baş dağınık var. Eli yüzü düzgün foto çekmişti arkadaş, o da lohusa zamanından, yüzüm şiş, beğenmedim kendimi. Ayrı bi tane de kendi fotomu mu koysam acaba :) hamileliğin son döneminden ekleyeyim bari :)

Ay oley seni de görelim. Sen beni gördün gerçi :KK48:
Yalnız kızlar beni son halime ait çok fotom yok. Albumlerin icinden bakıp koyacağım. Çok birşey beklemeyin. Özellikle çok kilolu olduğum dönemlerde foto bile çekilemezdim. Hala daha öyle:(

Back
X