Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1,5 saat yürüyüş için son 15 dk :KK43: ayaklarımı da kesip parka atmayı düşünüyorum :KK43: kız özlem sen nasıl yürüyorsun böyle hergün hergün, ayakların mahvolmuyor mu? 0zlem 0zlem
Alısırsin canim sende.:KK19:
Bu ara eliptige ve takip ettigim birinin programi var ona sardim cok yurumuyorum.Ama ne yaparsam yapayim incelemeyecim sanki..:KK12:

Saçmalama canım, mantıklı düşün, emzirirken hiç bi kimyasal girmesin vücuduna.

bol ekmek yedirir acı acı off, olsa da yesek..

inşallah çözersin sıkıntılarını.

İnsallah canim.

o kadar uzunmusun sen dicektim meğer vasfiyelik girmiş araya :KK48:

büyük gün bugün mü :rolleyes: bebişle iyi yolculuklar size. görümcenler gitti mi?

Saçmalama canım, mantıklı düşün, emzirirken hiç bi kimyasal girmesin vücuduna.

bol ekmek yedirir acı acı off, olsa da yesek..

inşallah çözersin sıkıntılarını.

o kadar uzunmusun sen dicektim meğer vasfiyelik girmiş araya :KK48:

büyük gün bugün mü :rolleyes: bebişle iyi yolculuklar size. görümcenler gitti mi?

Insallah canim.

Merhaba kızlar bende grubunuza katilmak istiyorum :KK54: kurallari okudum.
Kendimi 1 buçuk aylık kampa aldım. Boyum 1.64 , 73.8 le başladım gecen cuma tartıldığımda 71.4'düm. Ama diyette uyum sağlamam zor oluyor. Burda daha kontrollu ilerleyebilirim diye düşündüm.
Haftaici hergun düzenli spora gidiyorum insallah hedefim 65 e dusmek. :KK56:

Hoş geldin bakalim :)))

5 elmayı nasıl yedin kız cok gelmedi mi :) yanında baska bir sey yok da hep ayni şeyi yiyince bana böö geliyor da :)

Dogum gunu kutlu olsun paşanın.
Kaptanım senin yorgun olman cok normal, cok hızlı bi tempon var, iyi dayanıyorsun vallahi. Kolay gelsin işlerin

Canım menünü yaz ki gerekirse seni topa tutalım ve düzelt :) o yüzden var bu diyet grupları :)

Canım benim de retina kontrollerimde aynı işlemi yapıyorlar, goz bebeğini büyütüp gözüme de mercegi dayayip retinama bakıyorlar, Zeynep'in de öyledir sanırım. O cok rahatsız edici bir sey ya, ağrısı acısı olmuyor ama gözünde koca şeyle cok rahatsız olunuyor, ben bile bu yaşımda zor dayanıyorum, yazık yavrum napsin :KK43: goz bebegi büyüyünce gorme bulaniklasiyor ve ışığa hassasiyet cok artiyor. Bence bi güneş gözlüğü falan takabilirsin prensese, ben oyle yapiyordum ya da kışın hava kararmaya yakın gidiyordum kontrole. Insallah sorunsuz gecer muayenesi kuzunun

Ben 10 elmayi da cok rahat yiyorum :)))

canım kilolarımız yakın ondan takip ediyorum seni, genelde protein ağırlıklı besleniyodun bugün kh ağırlıklı olmuş sanki? gerçi doğu dürüstte bişi yememişsin o da ayrı. akşama et/tavuk/balık bişi ekle sen. bende senin izinden gideyim :KK25:

ay yolla canım nasıl makbule geçer..

Allah yardımcınız olsun, bende nefret ediyodum o işten, minik kuzum naapsın :anne:

ben 10 da yerim, hatta sadece dönüşümlü tatlı elma/ekşi elmayla yaşarım :KK53:

Canim evet kilolarimiz yakin. :)) Valla benim ne diyeti yaptigim belli degil :)))))

Tamam işte duygusal açlıktan pis boğaz oluyoruz sen koca bulamıyon ben evde sürekli 2çocukla onda yiyiyoruz hep:KK70::KK70::KK70:
Cok haklısın ortim. Beni de bu hale romantik kocamın incelikleri getirdi :KK70::KK70::KK70:
Adam romantik romantik çooook konuşuyor daraltıyor beni. Bende gece gece ekmek yerdim. Evde birsuru abur cubur varken sade ekmek. (Benim kocam sağolsun gözleriyle konuşur. Nasılsa yemekten kalkarken eline sağlık diyebiliyor :KK70::KK70::KK70:)

Bi dakka ya ben daha yeni gelmiştim lütfen kimse pes etmesin :KK19:irade konusunda ben de fazla güçlü değilim ama bu kadınların genel yapısı ki.
Bak buna itirazım var. Kadınlar oldukça güçlü yaratılmıştır. iradeye gelince hele bir iste. Bir kadın isterse azmederse yapamayacağı şey yoktur ALLAH'IN izniyle. Ayrıca hicbir yol virajsız dümdüz değildir. Biraz çakıllı bozuk bir yola girdik rahatımız bozuldu diye hedefe yaklaşmışken geri döneceğiz servey servey cvp ver şekerim;)

Ayyy kızlar 30 dakika gecikme var sınır oldum ayşe ne yaptın zeynep ın göz muayenesini
Dr. Ilacli ölçmedi. Sadece muayene etti. Orada bir ölçüm yaptılar ama dr. devlet hast. Ölçüleri pek doğru olmaz dedi. 1 ağustosta randevu verdi akşamdan damla damlatin çok gergin olur yanında bulunun dedi. Sanırım ben yine medikalparktaki dr.a götüreceğim:(

Back
X