• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı
Peynirli omlet
Çay

Ara
Filtre kahve

Öğle
Teriyaki soslu tavuk sandviç (mister no'nun, adı alengirli ama hazır paket ve 9,90:KK48:)

Ara
Filtre kahve
4 lokum

Akşam
5 köfte
5 yk bulgur
Yarım kase cacık
2 yk piyaz
1 bardak ayran

Su: 3 lt
Spor: 40 dk eliptik, 15 dk kol çalışma

Yakısmıs canım kökü sende uzar zaten. :süslü:Keratinde yaptırsaydın.
Teşekkürler cnm keratin dediğin ne ki ? Yaptırmadım bişi :bicak:

Cikilatacanavari Cikilatacanavari ayyy ne güzel gelin olmuşsun sen öyle maşallah :)

ahhh gitmiş caaanım saçlar nasıl kıydın...... valla bende istiyorum sporda çok terliyorum sonra yıka tara kurut çok problem.... ama kıyamıyorum.....
Teşekkür ederim cnm her ikisi de darısı başına diyorum :D

Aşkolsun benim aklıma hiç gelmemişti. sanıyorum mördak getirdi aklımıza morordek morordek :KK70: :KK70: :KK70:
morordek morordek 2. Bebisi istiyor sanırım :D:D

Ayyy çikilatacım ne şeker ne tatlı olmuşsun öyle. Maşallah sana. Çok yakışmış valla. :nazar::nazar::nazar::nazar:
Senin o güzel kalbini yirim çok teşekkür ederim :KK200:
Buz yeseydin bak o sıfır kalori :KK70:
Ahqhfllabdlslbakd çok mantıklı acayip mantikli oooo nasıl da mantıklı :D:D:D

Aynen oyle agzinla kuş da tutsan yaranmaz da işte bakalım az damarıma bassın çok bekler o çocuğu :KK62:
Aman sakin ol. Asabileşme bebek için hiç iyi değil. Doğduktan sonra seni yer bitirir. Amaaaan hayat hep bize zor be şekerim. ALLAH tüm kadınların yardımcısı olsun. :)

Teşekkür ederim cnm her ikisi de darısı başına diyorum :KK70:

morordek morordek 2. Bebisi istiyor sanırım :KK70::KK70:

Ahqhfllabdlslbakd çok mantıklı acayip mantikli oooo nasıl da mantıklı :KK70::KK70::KK70:
2. Bebiş mantıklı. Acayip mantıklı :KK70::KK70:

Günaydın şekerler. :KK54:
Yeni uyandım. Şimdi kayısı yiyip su içip evdekiler uyurken jessica yapayım diyorum. Yakalamazsam eğer. :KK39:
Dün gece çok şükür vukuatsız geçti. Damla damlatilirken biraz ağladı ama inşALLAH dışarı akmamıştır. Gecede sakindi. Karanlık olduğu içinde olabilir. Bugünü bir atlatalım ALLAH'IN izniyle inşALLAH.:110:

WP_20170801_002.webp

Bol oksijenli yürüyüşten günaydın herkese:)

Günaydınlaaar :)
Yok şekerim ben almayayım :D
2. Bebiş mantıklı. Acayip mantıklı :KK70::KK70:
Hıı tabi cok mantıklı, mantık akıyor her yerinden :D
Günaydın şekerler. :KK54:
Yeni uyandım. Şimdi kayısı yiyip su içip evdekiler uyurken jessica yapayım diyorum. Yakalamazsam eğer. :KK39:
Dün gece çok şükür vukuatsız geçti. Damla damlatilirken biraz ağladı ama inşALLAH dışarı akmamıştır. Gecede sakindi. Karanlık olduğu içinde olabilir. Bugünü bir atlatalım ALLAH'IN izniyle inşALLAH.:110:
Hadi insallah kolaylıkla geçer gider :)

Teşekkür ederim cnm her ikisi de darısı başına diyorum :KK70:

Ahqhfllabdlslbakd çok mantıklı acayip mantikli oooo nasıl da mantıklı :KK70::KK70::KK70:
Canim onu yaptirinca saclar hep duz kaliyor.:süslü: Formaldehit varmis icinde zararli diyorlar ama kuaforler yapiyor. Bayanları gectim erkeklerde yaptıryor artik.:KK56:

Back
X