• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı
1,5 yumurtadan omlet (aslında çok yapmışım yarısını yarın yiycem :KK48:)
Şekersiz çay
Yarım muz

Öğle
1 su bardağı sütle pişmiş 1 su bardağından az yulaf ezmesi, içine yarım muz, 1 tatlı kaşığı şeker ilavesiz fıstık ezmesi ve 1 çay kaşığı bal.

Ara
3 galeta
1 büyük kupa yeşil çay
1 dilim şeftali

Ara
Siyah üzüm (1 avuçtan biraz fazla)
Buzlu filtre kahve

Akşam
Vicdan çorbası 5 kepçe :-)

Ara
Spor sonrası 4 parmak yarım yağlı süte 1 çay kaşığı kakao

Kızımın doktora götürdüm yine, ishal ve kusması vardı dünden beri, virütik gibi duruyor dedi. Reflor ve metpamidle döndük. Geçmezse tahlil. Neysem efenim, öğle yemeğim tam randevu saatine denk gelince erken yemek zorunda kaldım o yüzden de akşamüstü 2 ara yaptım kuzular.

Su: 2 lt bitti, daha içerim.
Spor:
60 dk eliptik (30 sabah + 30 akşam)
15 dk ağırlık çalışması
Geçmiş olsun canım.

Sabah kepekli sandiviç
Öğlen 3 küçük baget ayran
Ara kepekli galeta 2 adet
Akşam 1kepce vicdan çorbası
Ara 1 dilim kavun
3/4 yesil elma
Zerdecalli yoğurt kürü
3lt su
35dk spor. Bisiklet kol karın bacak
Sağ bacağım ve sağ kolum kopmuş gibi ağrıyor. Hamlamışım:(
100 mekiği zor çektim. 41sn plank. yarım şınav çekeyim dedim ama sağ kol izin vermedi :(

Sabah kepekli sandiviç
Ara 1 dilim kavun
3/4 yesil elma
Zerdecalli yoğurt kürü
3lt su
Sağ bacağım ve sağ kolum kopmuş gibi ağrıyor. Hamlamışım:KK43:
100 mekiği zor çektim. 41sn plank. yarım şınav çekeyim dedim ama sağ kol izin vermedi :KK43:
3 küçük baget ve ayranı anlamadım ben. Neden sadece onu yedin yok muydu birşeyler yoksa sen mi müsait değildin?

Sabah kepekli sandiviç
Ara 1 dilim kavun
3/4 yesil elma
Zerdecalli yoğurt kürü
3lt su
100 mekiği zor çektim. 41sn plank. yarım şınav çekeyim dedim ama sağ kol izin vermedi :KK43:
Süpersin süper, aynen devam bebeeemm. :super::super::super:

Kızlar her yerim ağrıyor yatayım da kendime geleyim diyecegim ama sabah ta bu sekilde kalkacağım kesin:KK43:
Herkese iyi geceler tatlışlar :KK15:

Sana da iyi geceler canım. :KK15:

Bende kaçıyorum, biraz Pinterest te takılır uyurum. O da benim ninnim, baka baka uykum geliyoooo :KK48:

Hadi herkese iyi geceler, tatlı rüyalaaarrrr :uykucu::uykucu::uykucu:

Günaydın :)
Bence en güzel özellikleri geldikleri günden itibaren kendilerini ortaya koymaları. Göz ardı etmek mümkün değil. Ben teyze olarak, zamanın, insanların, keşfettikleri ve yapmak istedikleri ile onun kendini şekillendirişini izlerken çok keyif alıyorum. tabiki anne olup o durumu yönetmek fazla mesai ve galiba güç istiyor. Bu nedenle çok büyük bir şey başarıyorsunuz tüm anneler ve harikasınız bence :) ben de teyze olarak fena değilim.ama zaten dünyanın en zor şeyi değil. Fakat inanılmaz keyifli :)
Teyzelik de süper bi şey bence, belki annelikten daha keyiflidir :) bir minigin buyuyusune anne kadar stres olmadan keyifle tanık olmak :) ben de yasamak isterdim ama maalesef hiç kardeşim yok :)
Umarım bir gün anneligi de yaşarsın canım :)
Listede olan olmayan herkes yazsın menüsünü, süt veren annelerimiz muaf tabisi de. morordek morordek cim ve @servey cim.
Peee ben yazarsam gruptan atarsınız beni. Of aslında böyle olmamalı, sonucta benim de sağlıklı beslenmem gerek :(
Kahvaltı
1,5 yumurtadan omlet (aslında çok yapmışım yarısını yarın yiycem :KK48:)
Şekersiz çay
Yarım muz

Öğle
1 su bardağı sütle pişmiş 1 su bardağından az yulaf ezmesi, içine yarım muz, 1 tatlı kaşığı şeker ilavesiz fıstık ezmesi ve 1 çay kaşığı bal.

Ara
3 galeta
1 büyük kupa yeşil çay
1 dilim şeftali

Ara
Siyah üzüm (1 avuçtan biraz fazla)
Buzlu filtre kahve

Akşam
Vicdan çorbası 5 kepçe :-)

Ara
Spor sonrası 4 parmak yarım yağlı süte 1 çay kaşığı kakao

Kızımın doktora götürdüm yine, ishal ve kusması vardı dünden beri, virütik gibi duruyor dedi. Reflor ve metpamidle döndük. Geçmezse tahlil. Neysem efenim, öğle yemeğim tam randevu saatine denk gelince erken yemek zorunda kaldım o yüzden de akşamüstü 2 ara yaptım kuzular.

Su: 2 lt bitti, daha içerim.
Spor:
60 dk eliptik (30 sabah + 30 akşam)
15 dk ağırlık çalışması
Güzel menüymüs canım, kızına da geçmiş olsun tekrardan :(
Sabah kepekli sandiviç
Ara 1 dilim kavun
3/4 yesil elma
Zerdecalli yoğurt kürü
3lt su
Bir güzel menü de burda, herkes vicdan çorbasına vermiş kendini :)

Teyzelik de süper bi şey bence, belki annelikten daha keyiflidir :) bir minigin buyuyusune anne kadar stres olmadan keyifle tanık olmak :) ben de yasamak isterdim ama maalesef hiç kardeşim yok :)

Peee ben yazarsam gruptan atarsınız beni. Of aslında böyle olmamalı, sonucta benim de sağlıklı beslenmem gerek :KK43:

Güzel menüymüs canım, kızına da geçmiş olsun tekrardan :KK43:

Dün tartıldım sabah aç akşam tok olarak. Akşam -900 gr dım. Bugün yine tartılacağım ama aç olarak. Aradaki farkı net görmek istiyorum. Birde dr. verdiği ilaç var. Bakalım o nekadar etkili olacak. Cumaya eksi olmak istiyorum. @@moni ensemden. Kendisi bu aralar her ne kadar en az 5 mesaj kuralına uymuyor gibi görünsede o buralarda biliyorum stalk yapıyor :KK17:

Günaydın çıtırlar :KK15:
Bol eksiler olsun. Motivasyon tavan yapsın. Ben spora başladım ya 2 gündür. Bunun arkası gelir. Bu kadar uyuşukluk yetti gari. Fırtına gibi eser şimşek gibi çakarım inşALLAH. (Cumaya fos çıkmasın ALLAH'ım. En az 1kilo vermeyim:dua:)

Peee ben yazarsam gruptan atarsınız beni. Of aslında böyle olmamalı, sonucta benim de sağlıklı beslenmem gerek :KK43:

Güzel menüymüs canım, kızına da geçmiş olsun tekrardan :KK43:

Sen Umut 6 aylık olana kadar dokunulmazsın bebeyimmm :21:
Ve teşekkür ederim, benim kız biraz hassas özellikle midesi. Acaba diyorum bağışıklık güçlendirici vitamin takviyesi mi yapsam :(
@wendigo canım sen bilirsin, bizim doktor pek taraftar değil böyle şeylere, kendi bağışıklığını kendi geliştirsin diyor ama biraz takviye iyi olacak sanki.

Dün tartıldım sabah aç akşam tok olarak. Akşam -900 gr dım. Bugün yine tartılacağım ama aç olarak. Aradaki farkı net görmek istiyorum. Birde dr. verdiği ilaç var. Bakalım o nekadar etkili olacak. Cumaya eksi olmak istiyorum. @@moni ensemden. Kendisi bu aralar her ne kadar en az 5 mesaj kuralına uymuyor gibi görünsede o buralarda biliyorum stalk yapıyor :KK17:
Hahahaaaaa :KK70::KK70::KK70:

Günaydın çıtırlar :KK15:
Bol eksiler olsun. Motivasyon tavan yapsın. Ben spora başladım ya 2 gündür. Bunun arkası gelir. Bu kadar uyuşukluk yetti gari. Fırtına gibi eser şimşek gibi çakarım inşALLAH. (Cumaya fos çıkmasın ALLAH'ım. En az 1kilo vermeyim:dua:)
İnşallah verirsin canım. Spora devam. :super:

Back
X