• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün menü paylaşmasam daha iyi, saçma sapan geçiyor..ama kural kuraldır :)

Sabah : 2 dilim çavdar ekmeği 2 dilimin light kaşar ile tost, 5 zeytin

Ara; şekersiz sütsüz filitre kahve

Öğlen ; 2 dilim peksimet,6 kaşık ıspanak, 4 kaşık yoğurt

Ara : şekersiz sütsüz, kafeinsiz kahve

Ara ; şekerli sütlü Türk kahvesi ( hiç damak zevkime göre değil ama misafirlikteyim maalesef)

Akşam yemeği saati bence geçti. Eve gidiş saatime göre yoğurt çiya tohumu olabilir,ya da birşey yiyemeyebilirim. Burada bir ara daha yapabilirim. Ama şimdilik bu kadar :)

-1,5 litre su. Devamı gelir
-spor günüm.eve erken gidersem yapacağım. Yazarım ilerleyen saatlerde
menü çok kötü olunca yazmak zorundamıyız? ben çok önceleri yazdığımda kızılmıştı ondan yazmadım ama bilemedim şimdi :/

doydun mu peki ? sürekli bu şekilde mi besleniyorsun yoksa kilo vermen durdu da diyetini mi kısa süreliğine değiştirdin ?

Evet doyuyorum . Bir suredir boyle yapiyorum ama kilo vermem durdugu icin degil. Sonra yavaş yavas arttiririm. :KK66:

Hayırlı geceler kızlar:KK25:
Bu ne sıcak hiç esmiyor bayılcam az kaldı:confused:
Sabah eşimi havaalanına bırakıcam sonrada ben annemin yanına yazlığa kaçmayı planlıyorum:süslü: birazdan "gidicem ,gitme "kavgasına başlıcaz eşimle:KK48:ya adam 4 gün yok yine de evde olmamı istiyor:işsiz:her zamanki gibi "ne halin var sa gör"dicek sonunda:mapus::KK70::KK70::KK70:
Paylaşımda pek bulunamam ama okurum tümünüHoppa
Cuma Bildirimlerimi aksatmam oldu da unuttum cepten dürtersiniz:KK39:

Ayy hiç bakamadım bugün buralara. Hı sanki pazar diye mi, hayır. Benim icin her gün aynı :KK48:
Merhaba kızlar. Yoğun ve yorucu 2 günün ardından buğu evimizi bulduk. Bu h.sonu taşınacağız sonunda. Azmin zaferi :KK66:
Cok sevindim canım güle güle oturun inşallah :)
menü çok kötü olunca yazmak zorundamıyız? ben çok önceleri yazdığımda kızılmıştı ondan yazmadım ama bilemedim şimdi :/
Hmm bana taş gelmiş :p
Artık eskisi gibi sıkı menü kontrolü yapamıyorum ben şahsen. Ama belki diğer arkadaşlar topa tutar, o yüzden çok çok kötüyse yazma. Sadece abarttığının farkında olup diğer günler sıkı tut bence :)

Ayy hiç bakamadım bugün buralara. Hı sanki pazar diye mi, hayır. Benim icin her gün aynı :KK48:

Artık eskisi gibi sıkı menü kontrolü yapamıyorum ben şahsen. Ama belki diğer arkadaşlar topa tutar, o yüzden çok çok kötüyse yazma. Sadece abarttığının farkında olup diğer günler sıkı tut bence :)
Bendeki sorun abartmak değil ki olması gerekeni yememek. saatlere uymamak, üstüne 3 kahve içmek :)

selamlaaar :) bu gün ablamın kınası vardı.... diyetimi bozmamak için çok direndim amma velakin baktım açlıktan ölücem yicek bir şey bulamıyorum kocaman bir cevizli lokum yedim.... ve hiç doymadım ama yedim yaaa vicdan azabı yaşıyorum :(((

selamlaaar :) bu gün ablamın kınası vardı.... diyetimi bozmamak için çok direndim amma velakin baktım açlıktan ölücem yicek bir şey bulamıyorum kocaman bir cevizli lokum yedim.... ve hiç doymadım ama yedim yaaa vicdan azabı yaşıyorum :KK43:((
Betül sen bu kaçamağı çoktan hak ettin. Hiç vicdan azabı çekme zaten spor da yapıyorsun..

İrade de bir yere kadar yarım dilim mozaik yedim :KK43:
Canım yarın fırsatın olursa sporunu biraz arttırmaya çalış mozaik pastayı yak bence :)
Bu saatte içli köfte yiyorlar ya benim olduğum yerde ben de yoğurt yedim akşam yemeği niyetine :)

İstediğin gibiyse ne güzel.. güle güle oturun canım :)
Sağol Denizciğim :KK15:
Hayirli olsun canim :KK9:
Sağol Haticecigim :KK60:
Hayırlı olsun canımcım çok sevindim :KK60:yeni eviniz de her daim huzurla mutlulukla bereketle oturun inşallah:KK200:
Ayşem ALLAH razı olsun duaların için :KK60:
Hayırlı geceler kızlar:KK25:
Bu ne sıcak hiç esmiyor bayılcam az kaldı:confused:
Sabah eşimi havaalanına bırakıcam sonrada ben annemin yanına yazlığa kaçmayı planlıyorum:süslü: birazdan "gidicem ,gitme "kavgasına başlıcaz eşimle:KK48:ya adam 4 gün yok yine de evde olmamı istiyor:işsiz:her zamanki gibi "ne halin var sa gör"dicek sonunda:mapus::KK70::KK70::KK70:
Paylaşımda pek bulunamam ama okurum tümünüHoppa
Cuma Bildirimlerimi aksatmam oldu da unuttum cepten dürtersiniz:KK39:
Iyi tatiller canım. Evde esir gibi tutulacak halimiz yok ya. Tatilini yap. Ama yine hava bozacakmış dikkatli olun tatlım.:KK3:
Hayırlı olsun kolay gelsin
Sağol canım :KK60:

Sağol Şeymacigim :KK60:
İrade de bir yere kadar yarım dilim mozaik yedim :KK43:
Amaaaan Ferah yiyen ölmüşde yemeyen çok mu yaşamış. Afiyet olsun :KK48: Ama cuma günü ağlama:KK48:

Back
X