- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #258.561
Benim evimde hiçbirşey üstüme olmuyor. Boyum kadar valizlerle yeni kiloma ait ve alt kilolara ait eşyalarımı evime taşıyacağım haftaya :) şu an üstüme düdük gibi olan small giysiler bile var :)Duaya bak yaa.
Evinizde üstünüze uyan hiçbir kıyafetiniz kalmasın inşALLAH. Heepsiii büyük gelsin inşALLAH. Üstünizde durmasın omuzlarınızdan aşağı dökülsün inşALLAH
Galiba sır gibi sakladığım kilomu ifşa ettim ama onu da yanlış yazmışım zatenİnşALLAH. Bende geçen sene bu zamanlarda 96-97ydim. Şimdi 84 seneye 54
Oh oh oh ne güzel ne güzelBenim evimde hiçbirşey üstüme olmuyor. Boyum kadar valizlerle yeni kiloma ait ve alt kilolara ait eşyalarımı evime taşıyacağım haftaya :) şu an üstüme düdük gibi olan small giysiler bile var :)
Gerçekten çok keyifli yine bir kot belirledim kendime ilk hedef onun içine rahatça girmek :)Oh oh oh ne güzel ne güzel
Tartı yeni olunca fazla mı çıkıyorsun? yoksa dikkat edemediğin için kilo mu aldın? Hangisi güzelim? Hadi dürüst ol yolmayacağım saçını başını
Bayram tatili 10 gündü eve bir döndük 8 makina çamaşır yikandi. Birde ütüler var bitsede genel bir temizliği gireceğim.
Afacan oğlum kendi üstünü batiriyor birde bizim kirletiyor. Günlük kaç kere kıyafet değişiyor
Duaya bak yaa.
Evinizde üstünüze uyan hiçbir kıyafetiniz kalmasın inşALLAH. Heepsiii büyük gelsin inşALLAH. Üstünizde durmasın omuzlarınızdan aşağı dökülsün inşALLAH
Benim evimde hiçbirşey üstüme olmuyor. Boyum kadar valizlerle yeni kiloma ait ve alt kilolara ait eşyalarımı evime taşıyacağım haftaya :) şu an üstüme düdük gibi olan small giysiler bile var :)
onun için tartı düzeltmesi yapılıyor canım. ama 2si arasındaki farkı bilmen gerek. başka bir tartı ile kontrol et olmadı.1 günde 83.9 dan 86.0 a yukseliyorsam olabilir canım muhtemelen benim diger tartım bozuktu ama bastan beri onu kullanıyordum taki kırılana kadar tabi suan 84.3 ila 5 arası degisiyor kilom kargasa nedeniyle dikkat edemedigim de dogru ama asla ekmek yemiyorm duzensiz beslendigim öğün atladigim için biraz fazla yiyorum
onun için tartı düzeltmesi yapılıyor canım. ama 2si arasındaki farkı bilmen gerek. başka bir tartı ile kontrol et olmadı.
Eve gidince tekrar tartıp yazayım ben monişkızlar üstteki listeyi bugünkü kilolarınızı ekleyin haftalık hedef listesi hazırlıcam
Hadi canim uzun vade de hedefimiz 54 olsun ozaman.. Yaz bir kenara seneye bugun 54 kiloda burada olacagiz insallah..İnşALLAH. Bende geçen sene bu zamanlarda 96-97ydim. Şimdi 84 seneye 54
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?