Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 533-534. Etap***

servey (69/71,1/-2,1/%-1,52) Etaplar birleşti, yüzdesi 2'ye bölündü.
moni (85,4///%) Etaplar birleşti, yüzdesi 2'ye bölündü.
fancynancy (71,4///%) Bildirimsiz izne ayrıldı.
inatettimolacak (59,9///%) Etaplar birleşti, yüzdesi 2'ye bölündü.
dennisgo (71.7/68,8/2,9/2.02%) Etaplar birleşti, yüzdesi 2'ye bölündü.
Egeliegeli (65///%) sabit, etaplar birleşti, yüzdesi 2'ye bölündü.
hedef38beden (80,8/78,5//) 524. etapta 80,8 kg ile izne ayrıldı.

5. Takım Ortalaması: %

toplight (72///% ) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (68,5/67,5/1/% ) Mezun olan üye. Uzun süredir bildirim yapmadığından yüzde hesaplanmadı
wendigo (67,2///%) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (76.1/ / /% ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (77,5///%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
Cikilatacanavari (78.5/ / /% ) 527. Etapta 76,4 ile izne ayrıldı.
lydznp (82,2/ / /% ) 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.

btlbetul (67,2/ / /% ) Karmaşık Üye.

kaanin annesi (59,2/57,5/1,7/%1,44) Etaplar birleşti, yüzdesi 2'ye bölündü. Yeni üye Baş. Kilosu:59 Hedef Kilosu:53 Baş.Tar. 20 Ağustos
dirilisci hatun (83,9///%) Yeni üye Baş. Kilosu:85 Hedef Kilosu:60 Baş.Tar. 20 Ağustos
Belkizzz (69,7///%) Yeni üye Baş. Kilosu:70 Hedef Kilosu:52 Baş.Tar. 20 Ağustos
elvan7 (69,8///%) Yeni üye Baş. Kilosu:69 Hedef Kilosu:60 Baş.Tar. 24 Ağustos
neva50 (72/ / /% )Yeni üye Baş. Kilosu:72 Hedef Kilosu:?? Baş.Tar. 20 Ağustos

***5. Takım 533-534. Etap***

servey (69/71,1/-2,1/%-1,52) Etaplar birleşti, yüzdesi 2'ye bölündü.
moni (85,4///%) Etaplar birleşti, yüzdesi 2'ye bölündü.
fancynancy (71,4///%) Bildirimsiz izne ayrıldı.
inatettimolacak (59,9///%) Etaplar birleşti, yüzdesi 2'ye bölündü.
dennisgo (71.7/68,8/2,9/2.02%) Etaplar birleşti, yüzdesi 2'ye bölündü.
Egeliegeli (65///%) sabit, etaplar birleşti, yüzdesi 2'ye bölündü.
hedef38beden (80,8/78,5/2,3/%0,29) 524. etapta 80,8 kg ile izne ayrılan üye döndü, yüzdesi 10'a bölündü.

5. Takım Ortalaması: %

toplight (72///% ) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (68,5/67,5/1/% ) Mezun olan üye. Uzun süredir bildirim yapmadığından yüzde hesaplanmadı
wendigo (67,2/67,5/-0,3/%-0,22) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (76.1/ / /% ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (77,5///%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
Cikilatacanavari (78.5/ / /% ) 527. Etapta 76,4 ile izne ayrıldı.
lydznp (82,2/ / /% ) 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.

btlbetul (67,2/ / /% ) Karmaşık Üye.

kaanin annesi (59,2/57,5/1,7/%1,44) Etaplar birleşti, yüzdesi 2'ye bölündü. Yeni üye Baş. Kilosu:59 Hedef Kilosu:53 Baş.Tar. 20 Ağustos
dirilisci hatun (83,9///%) Yeni üye Baş. Kilosu:85 Hedef Kilosu:60 Baş.Tar. 20 Ağustos
Belkizzz (69,7///%) Yeni üye Baş. Kilosu:70 Hedef Kilosu:52 Baş.Tar. 20 Ağustos
elvan7 (69,8///%) Yeni üye Baş. Kilosu:69 Hedef Kilosu:60 Baş.Tar. 24 Ağustos
neva50 (72/ / /% )Yeni üye Baş. Kilosu:72 Hedef Kilosu:?? Baş.Tar. 20 Ağustos

Öncelikle kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar.

Yok be canım nerde. İlla yavaşlıyorum bir noktada. Sonra sinir harbi.

China tohumluk hazır poşetleri ekmeklerde de var Özlemcim. Seviyorum ben. Çoğu markette var.

Okul öncesi ve ilkokul öncesi oryantasyon haftası. Çocuklar okula alışsın diye. eller havaya yapıyorlar

Sonra dersler başlayınca hayal kırıklığı.

Selam kızlar
Bugun cuma degil mi hani nerde bildirimler? Listede kimsenin bildirimi yok?!
hedef38beden seni şimdilik liste dışı ekledim ama kaptanımla konuşur listeye alırız bu hafta :)

Teşekkür ediyorum ördekcim.

Tamamdır kaptanım. Sonunda geri döndüğüm için mutluyum.

toplight ayrılmak ıstıyorum
Takıma daha fazla zarar vermıyeyım
Benım yüzünden nota almayın daha fazla
Hersey ıcın tesekkurler

Serveycim takımdan ayrılınca kilo vermenizi daha zor olmaz mı?

Eline sağlık canım.Mobilden hesaplama yapamamıştım.

Olur valla ya, neden olmasın. Mert bensiz durmaz , bevayı da babaanne ya da ananeye bırakırım. Yaparız bir program.

Günaydın ortim nasılsın ? hazırlıklar ne durumda. Şimdiden iyi tatiller ve iyi eğlenceler
Günaydın orticimmm. Tünaydın ve hatta iyi akşamlar az daha bekleseydim
Valiz hazırlıyorum. Aslında sabahtan beri kıyafet giyip çıkarıyorum. Tişörtlerin bazıları bollaşmış çok sevindim tabi ama bu defa alternatifim azaldı. Az ve öz eşya götüreyim dedim. Eskiden kıyafetimi ayakkabısıyla çantasına varana kadar uydurup öyle götürürdüm. Delimiy mişim neymişim. Şimdi iki şorta uygun 5-6 tişört, bi pantolon, 2-3 elbise bitti. Çocukların eşyası bizden çok.

Kızlar oglen yemegim.. Annemdeyiz bizimkiler kahvaltiyi burda yapti ben evde yedigim icin 1 lokma bile bisey agzima koymadim halbuki sicacik simitler ve pideler vardi.. sadece cay ve kahve ictim.. dennisgo liste disinda cay kahve iciyorum canim.
Annem simdi bulgurlu ispanakli kofte yapiyor.. ondanda yemicem birlikte getirdigim yemegi yiyorum dun yaptigim tarhana ve firinda pismis kabak uzerine sarimsakli yogurt..

Son düzenleme:

En en güzeli. Hiç sevmiyorum çok eşya ve büyük bavullarını ama bir türlü minik bir bavulla yola çıkmayı öğrenemedik.
İnşallah kısa bir süre sonra da hiçbir kıyafetin olmaz :)

Süpersin canım ben de şekersiz çay kahve tükettim diye hatırlıyorum. Bence bunda sorun yok. seni güzel yiyeceklerin hiçbirisi yoldan çıkartmadı ve yarın çok daha iyi bir tartı seni bekliyor. Üçüncü günden sonra da kilo vermen durmayacak bak gör.. Dikkat ettiğimiz sürece bir süre daha gidiyor.

Ben de çok eşya ile tatilden yana değilim en iyisini yapıyorsun. Çocuklarda durum farklı elbette yedekleri bitmiyor onların ama bizler için öyle bir durum yok. Umarım çok güzel bir tatil olacak güzelce eğlenip enerji depola canım.

Belkide ben koruma doneminde olmasi gereken gibi besleniyordum...bir an once 7li rakamlardan kurtulmak istiyorum.
Gecen yil okullarin acildigi zamanda yani yine bu zamanlarda 84 kiloydum. Bu yil 74 diyelim artik. Seneye bu zamanda 54 olsam muhtesem olur..

Bu diyetten sonra da anadiyetimden devam et bence. Çünkü kırdığın bu kilolardan bir an önce uzaklaşmalısın ki kilo vermen kolayca devam etsin.

kızlar ben bu hafta bildirim yapmasam olur mu ya malum koşturmaca pek dikkat edemedim bide tartı sorunu var yeni aldım ve onda daha fazla cıkıyorum ya
Tartı yeni olunca fazla mı çıkıyorsun? yoksa dikkat edemediğin için kilo mu aldın? Hangisi güzelim? Hadi dürüst ol yolmayacağım saçını başını

En en güzeli. Hiç sevmiyorum çok eşya ve büyük bavullarını ama bir türlü minik bir bavulla yola çıkmayı öğrenemedik.
Bayram tatili 10 gündü eve bir döndük 8 makina çamaşır yikandi. Birde ütüler var bitsede genel bir temizliği gireceğim.
Afacan oğlum kendi üstünü batiriyor birde bizim kirletiyor. Günlük kaç kere kıyafet değişiyor

Olur valla ya, neden olmasın. Mert bensiz durmaz , bevayı da babaanne ya da ananeye bırakırım. Yaparız bir program.
Ben c.tesi çalışıyorum ya... yada h.içi de olur neva okula başlayacak. ben yarım gün izin alırım öğleden sonra. Seninle bostancı köprüsünde buluşur gideriz. O hastanede Zeynep'in göz doktoru vardı. Biliyorum bulmak da çok sıkıntı olmaz. Tahlillerin yoksa yaptır. Hatta devlet hastanesine gidip hastanenin diyetisyeni istedi gibi birşey dediğin zaman hepsini yazıyorlar. internetten sonuç da alabiliyorsun. Bak işte ayarla hepsini öyle gidelim.

Duaya bak yaa.
Evinizde üstünüze uyan hiçbir kıyafetiniz kalmasın inşALLAH. Heepsiii büyük gelsin inşALLAH. Üstünizde durmasın omuzlarınızdan aşağı dökülsün inşALLAH

İnşALLAH. Bende geçen sene bu zamanlarda 96-97ydim. Şimdi 84 seneye 54

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…