Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar artık toparlanıp silkelenme vakti, analiz sonucumuz çok kötü.
cuma günleri artık derece yapmalıyız,bunun için de diyetimize daha sıkı sarılmalıyız.
yarınki listeye saatler kaldı fakat dikkat edersek sabah tartı sonucumuz daha farklı çıkarHoppa

***5. Takım 537. Etap***

servey (69,6///%)
moni (85,4///%)
inatettimolacak (60,5///%)
dennisgo (68///%)
Egeliegeli (63,8///%)
hedef38beden (76,9///%)
kaanin annesi (56,6///%)
Dirilisci hatun (82,2/80,1/2,1/%2,55)

5. Takım Ortalaması: %

toplight (73,8///% ) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (66,7///%) Mezun olan üye.
wendigo (67,5///) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (81/// ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (77,5///) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
lydznp (82,2/ / / ) 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.

elvan7 (69,8///) Yeni üye Baş. Kilosu:69 Hedef Kilosu:60 Baş.Tar. 24 Ağustos
fancynancy (71,4///%) 534,etapta 71,4 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.

dirilişcihatun u ekledim o bildirimi sabah yapıp tatile gitti aslında bu hızla yarın sabah daha düşük gelirdi ama ne yapalım sağlık olsun

Oyy, diriliş ne yapıp gitmiş öyle. Maşallah. :nazar::nazar:

***5. Takım 537. Etap***

servey (69,6///%)
moni (85,4///%)
inatettimolacak (60,5///%)
dennisgo (68///%)
Egeliegeli (63,8///%)
hedef38beden (76,9///%)
kaanin annesi (56,6///%)
Dirilisci hatun (82,2/80,1/2,1/%2,55)

5. Takım Ortalaması: %

toplight (73,8///% ) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (66,7///%) Mezun olan üye.
wendigo (67,5///) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (81/// ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (77,5///) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
lydznp (82,2/ / / ) 530. etapta 82,2 kg ile izne ayrıldı.

elvan7 (69,8///) Yeni üye Baş. Kilosu:69 Hedef Kilosu:60 Baş.Tar. 24 Ağustos
fancynancy (71,4///%) 534,etapta 71,4 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.

dirilişcihatun u ekledim o bildirimi sabah yapıp tatile gitti aslında bu hızla yarın sabah daha düşük gelirdi ama ne yapalım sağlık olsun
Maşallah Dirilisci hatun Dirilisci hatun a inşallah tatilden kilo almadan dönerse hedefine de kısa zamanda ulaşacaktır inanıyorum

İnşallah canım :KK66: seneye çok düğün var böyle olmak istemiyorum
İstemiyorsan olmayacaksın. Yeter ki konsantrasyonunu koru.. Eğer bir an gelir de sıkılırsan bunalırsın en azından sabit kal. Çünkü sonunda mutlaka tekrar başlayacaksın ve sabit kaldığın yerden devam et.. Sadece formülün bu olsun seneye tüm düğünlerde ideal kiloda salınır durursun :)

Kırmızı biberli olan mı Nilgüncüm?
Ben onu nedense hiç düzenli yapamadım.
Herşeyden biraz biraz var bende zaten.
Hiç sevmem bu şıpsevdi özelliğimi. Hep başlayıp başlayıp yarım bırakıyorum.
Bugün ya dinledim ya okudum hatırlamıyor mucize yiyecekler yoktur akşam sadece yoğurt yediğinizde eksi görürseniz, o yoğurt mucizesi değil akşam hafif yeme mucizedir diyordular :)))

Hmm, ben direkt taze zencefil olarak düşündüm. Toz zencefil sanırım o değil mi?

Baya baya açlık düzeyince Denizcim ama 700 gram artı çıktım sabah.
Bunu en azından sıfırlayabilirsem yarın listeyi kötü etkilemeyeyim diye uğraşıyorum.
Bugün az yediysen ve açlık hissedersen 3 kaşık yoğurt yarım limon soda seçeneğini dene. Açlık falan kalmıyor canım. Ben gün içi tüketmişsem bir sonraki öğün geldiğinde acıkmamış oluyorum.

kızlar artık toparlanıp silkelenme vakti, analiz sonucumuz çok kötü.
cuma günleri artık derece yapmalıyız,bunun için de diyetimize daha sıkı sarılmalıyız.
yarınki listeye saatler kaldı fakat dikkat edersek sabah tartı sonucumuz daha farklı çıkarHoppa
Kesinlikle.. Her an kendimiz için yapacağımız bir şey var. Bugün dikkat etmek bize yarın pozitif dönecektir. Hepimiz için uzun soluklu bir yol, sıkılabiliriz, bunalabiliriz bu da normal.. Öyle zamanlarda, bu yola nasıl çıktık, nasıl yol kat ettik hatırlayıp, kendi elimizden tutarak daha alt kiloya gidersek, sıkkınlıkta bıkkınlık da kalmaz bence :)

Bugün ya dinledim ya okudum hatırlamıyor mucize yiyecekler yoktur akşam sadece yoğurt yediğinizde eksi görürseniz, o yoğurt mucizesi değil akşam hafif yeme mucizedir diyordular :)))

Ya bilmiyorum bu konuda biraz kafam karışık.
Ödem atan yiyecekler olduğuna çok inanıyorum.
Örneğin ananas acayip ödem attırıyor ama yağ yakımını etkilediğine az inanıyorum. Dolaylı olarak diyelim :)

Bugün az yediysen ve açlık hissedersen 3 kaşık yoğurt yarım limon soda seçeneğini dene. Açlık falan kalmıyor canım. Ben gün içi tüketmişsem bir sonraki öğün geldiğinde acıkmamış oluyorum.

Bugün Dukan birası yaptım Denizcim.
Ondan şiş midem ama eğer ilerleyen saatlerde acıkırsam öyle yaparım.
Saat 3-4 oluyor da ben uyuyana kadar.

Ya bilmiyorum bu konuda biraz kafam karışık.
Ödem atan yiyecekler olduğuna çok inanıyorum.
Örneğin ananas acayip ödem attırıyor ama yağ yakımını etkilediğine az inanıyorum. Dolaylı olarak diyelim :)

Bugün Dukan birası yaptım Denizcim.
Ondan şiş midem ama eğer ilerleyen saatlerde acıkırsam öyle yaparım.
Saat 3-4 oluyor da ben uyuyana kadar.
Kesinlikle yiyeceklerin yardımcı etkisi var. Diyet ve spor yapıyorsan kilo vermene yardım ediyor. Ama kastedilen şuradan bir burger kingden menü yiyip akşama da yoğurt yiyelim modu :) eğer o kadar geç yatıyorsan bendeki etkiyi sende de yaparsa güzel bir ara öğün seçeneği olacak sana.

Kesinlikle yiyeceklerin yardımcı etkisi var. Diyet ve spor yapıyorsan kilo vermene yardım ediyor. Ama kastedilen şuradan bir burger kingden menü yiyip akşama da yoğurt yiyelim modu :) eğer o kadar geç yatıyorsan bendeki etkiyi sende de yaparsa güzel bir ara öğün seçeneği olacak sana.

Ayy evet, o çok doğru kesinliklikle.
Kuzenim 3-4 yaşındaydı.
Yemek yiyor yiyor, dur şuradan diyet bisküvi yiyeyim de kilo vereyim diyordu. Bu da o mantık. :KK49::KK49:

Öyle yapayım Denizcim olmazsa. Dukan biram bitsin de bir de ondan ilave yaparım.

Aaa, Kıbrıs'a mı gittiniz? Hangi bölge şekerim?
Çok severim ben Kıbrıs'ı.
Bende çok seviyorum valla imkanım olsa orda yaşarım. :) Girne’de rokcsa çok giderdik çocuklardan önce. Sonra Lapta da kalmıştık birkaç defa. En son Çatalköy civarları takılıyoruz. Acapulco daydık. Aaahhhh ahhh tatil denen şey ne çabuk geçiyor. :KK43: Sen nerelerine gittin? Aslında magosaya gitmek istedikte çoluk çocuk zor olur. Acık daha büyük olsalar daha kolay olur.

Bende çok seviyorum valla imkanım olsa orda yaşarım. :) Girne’de rokcsa çok giderdik çocuklardan önce. Sonra Lapta da kalmıştık birkaç defa. En son Çatalköy civarları takılıyoruz. Acapulco daydık. Aaahhhh ahhh tatil denen şey ne çabuk geçiyor. :KK43: Sen nerelerine gittin? Aslında magosaya gitmek istedikte çoluk çocuk zor olur. Acık daha büyük olsalar daha kolay olur.

Ben orada, insanların saygılarına hayranım.
Genelde araçların insanların üzerine sürmesine alışığız. Orada adamlar durup durup yol veriyor. :)
Biz, bir süre orada yaşamıştık.
O yüzden hemen hemen her yerini biliyorum Fancycim.
Çocuklar olunca tarz tamamen değişmiş sizin :)
Eğer araçla gitmediyseniz, zaten orada ulaşım genel olarak sıkıntı. Tabi çocuklar da olunca hiç çekilmez.

Ya bende çok kullanıyorum, emniyetli güya bendeki ama tıkanırsa emniyet falan dinlemez. :KK43:

Acaba minik şeyler mi yapmamak gerekir dedim.
Et, fasulye falan tıkamaz herhalde değil mi?

aaaaa beni takmıyon yani:KK43:
Sana ne yapsam boş şekerim, dağıttın mı fena dağıtıyorsun :)
Hazır bişey almamaya çalışıyorum canım her şeyi kendim yapmaya çalışıyorum becerebildigim kadar. . 3 poğaça yaklaşık 700 kalori dün aldığım toplam kalori 1200 civarı yaptığım sporla 500 kalori yakmış oluyorum tahmini rakamlar bu. Dengelemeye çalışıyorum.
Toplam kalorin fazla değilmiş de 700 kaloriyi 3 poğaçadan almak kötü :)
aynen ordeğim yaa benimde kaptan olduğum dönemde aldığımız en kötü not sanırım artık toparlama vakti geldi de geçti bile
Kaptanım senin kaptanlığın süresince en kötüsü ise vay halimize. Yılların dibini görmüşüz desene.
Menü yazayım o zaman.

Sabah:
2 minik dilim kepekli ekmek
2 yumurtadan jambonlu omlet
1 dilim peynir

Gün içerisinde bolca su, dukan birası, şekersiz kahve ve yeşil çay

Akşam:
1 dilim kepekli ekmek
1 tane balık
Salata

Dün yediğim hurmalar.... :KK53::KK53:
Yarın seni tırmalamaz umarım hedefcim :)

Menü yazayım o zaman.

Sabah:
2 minik dilim kepekli ekmek
2 yumurtadan jambonlu omlet
1 dilim peynir

Gün içerisinde bolca su, dukan birası, şekersiz kahve ve yeşil çay

Akşam:
1 dilim kepekli ekmek
1 tane balık
Salata

Dün yediğim hurmalar.... :KK53::KK53:
Ekmek yemen iyi olmuş seni daha uzun süre tok tutacaktır bence.. İlerleyen saatlerde acıkırsan söylediğimi dene canım bana çok iyi geliyor.

Back
X