Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bizemiydi garezin hani mördağın meşhur 400-500 ip cezaları:KK66:
He valla seni incelteyim diyordum ama onu da beceremedim :(
Kızlar bu menüler ne böyle allahınızı severseniz, epeydir girmiyodum valla ne yalan söyleyeyim şok oldum.

sevgili toplight toplight kaptanımın izniyle menülere el atıyorum. menü paylaşmayana ceza var, uyarılara rağmen paylaşım olmazsa da diskalifiye yolu görünür bence.

ne güzel gidiyoduk ya ne oldu bize böyle? hedeflerimiz var, mutluluk var, silkelenip kendimize gelelim.
Senli benli iki yandan saldıralım wendicim, bu böyle olmayacak.
hep sonuncu, onuncu en iyi sekizinci altıncı olmuşuz. 1'liğe yarıştığımız etaplar gitmiş artık :KK43:
Aynen yaa çok kötü durumumuz :(

He valla seni incelteyim diyordum ama onu da beceremedim :(

Senli benli iki yandan saldıralım wendicim, bu böyle olmayacak.

Aynen yaa çok kötü durumumuz :(
Laflara baaa hıhh
WP_20170928_002.webp
sporumuda yaptım:P

Eklentiler

• WP_20170928_002.webp
    WP_20170928_002.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 20
Gunaydınlar

Kendi ev yapımıysa kötünün iyisi en azından, özellikle hazır olanlar çok fena çünkü

:skandal::skandal:
Hedefçim ne yaptın sen öyle yahu?

Çook sevindim Banucum insallah çok daha güzel kilolar göreceksin :KK36:
Hazır bişey almamaya çalışıyorum canım her şeyi kendim yapmaya çalışıyorum becerebildigim kadar. . 3 poğaça yaklaşık 700 kalori dün aldığım toplam kalori 1200 civarı yaptığım sporla 500 kalori yakmış oluyorum tahmini rakamlar bu. Dengelemeye çalışıyorum.

ben rüyamda falan mı gördüm yoksa sen rutin olarak her sabah 3 poğaça mı yiyosun??

:KK57: :KK57: :KK57: :KK57: :KK57: :KK57: :KK57:

keşke su içip şişirseydin kendini, triliçe bayaa masum kalmış bunların yanında. sen bence triliçe yap en azından öğle yemeği niyetine 1 dilim yiyodun :KK48:

dimi dimi :olamaz::olamaz:
Yok canım dün kahvaltıda yemistim pogacayi saat 8.00 gibi. Pişman olup hemen paylasmistim yedigimi. Sonra akşam tüm günün menüsünü paylaştım sen 2 kere görünce tabi doğal olarak şok oldun.
Ayy hergün yesem bu kiloya düşebilir miydim hiç. 3 poğaça 700 kalori gün içinde toplam kalori 1200. Yaptığım sporla 500 kalori yakmış oluyorum dengeledim yani birde akşam yemegimi hep erken yerim. Tek sıkıntım kabızlık yaptı bu kadar kh lar.

Yok canım dün kahvaltıda yemistim pogacayi saat 8.00 gibi. Pişman olup hemen paylasmistim yedigimi. Sonra akşam tüm günün menüsünü paylaştım sen 2 kere görünce tabi doğal olarak şok oldun.
Ayy hergün yesem bu kiloya düşebilir miydim hiç. 3 poğaça 700 kalori gün içinde toplam kalori 1200. Yaptığım sporla 500 kalori yakmış oluyorum dengeledim yani birde akşam yemegimi hep erken yerim. Tek sıkıntım kabızlık yaptı bu kadar kh lar.

haklısın canım 700 kalori ciddi bi rakam. ama bence 700 kaloriyi daha sağlıklı bol bol yiyerek alsan daha güzel ama.

en azından 1 tane ye bea :) zaten çok kilon yok.

Günaydın hedefçim. sen evde mi yedin tüm bunları? Neden evde cips, gül böreği, kurabiye var anlamadım.belki de dışarıda yedin. Ama evdeysen dolaba koy salatalık açıktın mı git dayan salatalığa, %98 i su olan gıdadan zarar gelmez :) yediğin meyvelere dök tarçını hem mis gibi hem tatlı ihtiyacını giderir. Ve kefire dereotunu mutlaka dene bence kaçamakların azalacak böylece

Denizcim, birazı evde birazı dışarıda yenildi. :oops::oops:
Evde eşim olduğu için bulunuyor. Malum, daha verilecek kilolarım var.
Ben yemeyince eşimde yemediğinde huzursuz oluyorum.
Artık o sorunu aştık, en azından o yesin diye bir şeyler bulunuyor evde ama tabi olay evde olması değil, benim yememem gerekiyordu. İrade diye bir şey var değil mi?:sinirli::sinirli:

Bugün dereotu aldım. Kefirle beraber tüketeyim. Tatlı olayını da meyve ile aşayım.
Bugün tam geldim kendime zaten.
Tekrarı olmaması için elimden geleni yapacağım.
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Kızzzzzzzzzz kaçççç kaçççç kaptanınız görmesin seni valla Tuvalet terliği ile ağzına ağzına vurur :confused:
@dennisgo nun dediği gibi bunların hepsi evdemi bulunuyordu :KK20: Ben misafir sonrası kalanları bile genelde hemen buzluğa atıyorum :KK66: gerçi ben yemem de evdekiler yemesin diye atıyorum :KK70:
Kuzum okadar emek veriyoruz :KK66: Bildirimi geç bunların hepsini aynı gün yemiş olman kafadan 3 günlük hatta 1 haftalık emeğinin çöpe gitmesi demek :KK66:
Kesinlikle inanıyorum istediğinde iraden bomba gibidir ama vardır bunda da bir hayır diyeceğiz artık :KK66: sonuçta ölmüşle olmuşa çare yok :KK66:

Ne olur bana yazdıklarım için kırılma inan ben ki sizlerden çok daha kiloluyum artık kilo verdikçe yaşadığım hafifliği rahatlığı gördükçe önüme gelene kuzum yeme Annem yeme moduna giriyorum ister istemez :KK70:

Valla ne ile vursa haklı oynakbaşıcım.
Nasıl oldu ben de anlamadım ama gün boyu durduramadım kendimi.
Hani, birisi elimden alsa oturup ağlardım yani. Öyle saçma bir moddu.
O kadar şeyi nasıl yedim, midem nasıl aldı hala anlayamıyorum.

Yarın artı gelmesem çok sevineceğim, haftaya elimden gelenin fazlasını yapacağım.
Ben de kilolar gittikçe rahatlamaya başlıyorum ama daha 50'leri görmek istiyorum. Böyle yaparsam nasıl olacağım ki? :kızgın::kızgın:

Kızlarrrrrrrr bu arada kilo bakımından eşimden şu anda daha zayıfımmmmmmmmmmm
:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Dün sohbet esnasında eşim valla Aşkım baya baya ufaldın farkındamısın iyice yine fındık kurdu moduna giriyorsun dedi ( yeni evliyken hep fındık kurdum derdi :KK70: )
Bende makarasına aşkım bak sende şu göbüşü az erit yoksa seni geçeceğim bak dedim adam nasıl kahkahayla gülüyor sen hala kendini çok iri görüyorsun sanırım aşkım sen beni kilo olarak geçeli çok oldu unuttun mu ben 97 kgyum dedi :KK70: :KK70: :KK70:

Oda biraz daha dikkat etmeye karar verdi gerçi gece karar verdi sabah kim dedi ne dedi hatırlamıyorum moduna geçer kesin :KK70: neyse artık ben yine akşamları ona sıkı yönetim ilan ederim :KK66: bu ara biraz fazla ekmeğe düştü akşam yemeklerinde :KK66: gündüz ne yerse yesin akşam az sıkı tutunca çok güzel veriyor oda kilo :KK66:

Ayy benim de son 1-2 kilom kaldı.
En büyük hedefim oydu zaten de çakallık yapıp eşime kilo aldırmaya çalışmaya başlamıştım. :oops::oops:

Gunaydınlar

Kendi ev yapımıysa kötünün iyisi en azından, özellikle hazır olanlar çok fena çünkü

:skandal::skandal:
Hedefçim ne yaptın sen öyle yahu?

Çook sevindim Banucum insallah çok daha güzel kilolar göreceksin :KK36:

Ördekcim, ben yokum burada ki.. :KK22::KK22:

keşke su içip şişirseydin kendini, triliçe bayaa masum kalmış bunların yanında. sen bence triliçe yap en azından öğle yemeği niyetine 1 dilim yiyodun :KK48:

dimi dimi :olamaz::olamaz:

Ne deseniz haklısınız.
Her yoruma tek tek utandım. :oops::oops:

Kızlar bu menüler ne böyle allahınızı severseniz, epeydir girmiyodum valla ne yalan söyleyeyim şok oldum.

sevgili toplight toplight kaptanımın izniyle menülere el atıyorum. menü paylaşmayana ceza var, uyarılara rağmen paylaşım olmazsa da diskalifiye yolu görünür bence.

ne güzel gidiyoduk ya ne oldu bize böyle? hedeflerimiz var, mutluluk var, silkelenip kendimize gelelim.

Sana teslim oluyorum wendigocum. :KK31::KK31:

selamlar 5.takımın çıtır kelebekleri:KK36:
yaz tatili vs sebebiyle takımdan uzak kaldım tam katılım sağlayamadım :KK22:artık inşallah daha çok buralarda olurum:KK28:
3 gündür griple savaşıyorum:hasta: yarın sibele gidebilirim umarım:KK51:
yaz boyu duraksamalar yaşadım ama şükür kilo almadım bir nevi kilo koruma stajı yapmış gibi oldum:KK39:artık yeter 8 li rakamlardan kurtulmalıyım:KK35:
1 ekim doğum günüm, keşke biraz gayret edip 79,9 bile olsa görebilseydim ama malesef:cry:moral bozmak yok önümüze bakıcazHoppa

bende size hedefcim, sizde beni kontrol edin.

Kontroldesin şekerim. :dondurma::dondurma:
selamlar 5.takımın çıtır kelebekleri:KK36:
yaz tatili vs sebebiyle takımdan uzak kaldım tam katılım sağlayamadım :KK22:artık inşallah daha çok buralarda olurum:KK28:
3 gündür griple savaşıyorum:hasta: yarın sibele gidebilirim umarım:KK51:
yaz boyu duraksamalar yaşadım ama şükür kilo almadım bir nevi kilo koruma stajı yapmış gibi oldum:KK39:artık yeter 8 li rakamlardan kurtulmalıyım:KK35:
1 ekim doğum günüm, keşke biraz gayret edip 79,9 bile olsa görebilseydim ama malesef:cry:moral bozmak yok önümüze bakıcazHoppa

Hoşgeldin monicim, çok geçmiş olsun.
Seneye yaz harika olacak!!:KK50::KK50:

bu arada ,önceden hazırlamış olduğum listelere devam ediyoruz Hoppa
şöyleki : Pazartesi tartısı,haftalık, aylık ve 3 aylık hedefler olmak üzere 4 ayrı listemiz olacak:KK39:

aklımdayken, yokluğumda bu listelerle canla başla ilgilenen haticeciğime @Egeliegeli çok çok teşekkür ediyorum:KK200::KK15:geldim ve görevimin tekrar başındayımHoppa

sizden ricam ,lütfen listeler yayınlanınca en son listeyi baz alıp kilolarınızı eklemeniz:KK56:
ve mutlaka herkes vaktinde kilosunu hedefini vs. listeye eklesin bu çok çok önemli:KK19:

Son düzenleme:
Günaydın millet :KK200:

toplight toplight canım 80.1 çıktım sabah
tamam cnm cuma gün bu kilonu ekleriz tatilde fazla kg alma ona göre sopa elimizde artık 4 bir taraftan
:skandal::skandal::skandal:
Ben bu takımda oldugumdan beri ilk kez bi analiz döneminden geçer not alamadık!!

Elime sopayı alacağım artık! :sinirli:
aynen ordeğim yaa benimde kaptan olduğum dönemde aldığımız en kötü not sanırım artık toparlama vakti geldi de geçti bile

bu arada ,önceden hazırlamış olduğum listelere devam ediyoruz Hoppa
şöyleki:pazartesi tartısı,haftalık, aylık ve 3 aylık hedefler olmak üzere 4 ayrı listemiz olacak:KK39:

aklımdayken, yokluğumda bu listelerle canla başla ilgilenen haticeciğime @Egeliegeli çok çok teşekkür ediyorum:KK200::KK15:

sizden ricam ,lütfen listeler yayınlanınca en son listeyi baz alıp kilolarınızı eklemeniz:KK56:
ve mutlaka herkes vaktinde kilosunu hedefini vs. listeye eklesin bu çok çok önemli:KK19:
hoşgeldin monim inşallah bir an önce toparlarsın da yarın sibel e gidersin canım
bu arada @Egeliegeli canım moni miz geldi senin de ellerine sağlık seni daha fazla yormayalım artık

Back
X