Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Bugün malum fitnes günümdü ve inanılmaz iyi geldi :KK68: spor yaptıkça yapasım geldi :21::21::21::21::21:
Eve gelincede artık hemen duşumu aldım kahvemi içtim sonrada öğlenlik yemeğimi yedim ve birazdan tekrar sokaklara atacağım kendimi ;)
Büyük kızın toplantısı var okulda ordan çıkınca ufaklığı Annemden alıp hemen yüzmeye götüreceğim ( ben yetişemem diye Annem alacak kuzuyu gerçi bende alıp Anneme bıraksam olur )

Bol suyla devam ve inşallah yarın sabah çok daha hafif uyanırım güne ;)

Sizlerde maşallah baya sohbet etmişsiniz hızınıza yetişilmiyor :KK48:
Kaçamaksız ve bol eksili günler dilerim :KK15::KK15::KK15::KK15:

Hadi tutmayın beni :D
Allaha emanet olun :KK60:

10 gibi yeme şansım hiç yok monicim
En erken 11.
1'er saat sonraya sarksa da fena olmaz sanki saatler.
Akşamdan sonra ara öğün pek tercih etmiyorum zaten.
Saat 20'de yemeği bıraksam zaten en erken 3 gibi uyuyorum.
Çoğu zaman 4-5.

Oyy, bana çok erken bu.

Nasıldı Ayşecim? Analiz falan yaptı mı?
Neler dedi? Anlat az :)

Evet, ilacı erken içmek daha iyi ama ne yazık ki sabah erken kalkma durumum yok. Doktor da çok sorun değil dedi.
Eşimle beraber çalıştığımız için yakın saatlerde kalkmak önemli.
Ayrıca akşam çok daha verimli oluyor. Bir de gece keyif zamanı oluyor. Ben erken kalkınca bütün düzen gidiyor. O nedenle genellikle 10-11 arasına ayarladım kendimi. Arada mecburiyetten erken kalkabiliyorum.

Heyecan var Denizcim :) Bakalım nasıl sonuç verecek detoksumuz.

Bana uygun olanın ne olduğunu düşünüyorsun Denizcim?
Moninin belirttiğinin 1 saat ertelenmiş hali nasıl?

Ben İstanbul'u pek bilmiyorum da ne kadar ev-okul arası?

Hmm çok mantıklı wendigocum.
Sosların çoğu fazla yağlı olduğu için böyle alternatiflere bakmak güzel.

Ben de ara öğünümü yaptım biraz önce şekerim. Sabah sabah elma midemi yakmıştı biraz ama çok da sıkıntı yok.

Bence de şekerim. Çok güzel olacak bu detoks.
Sonrasında da biraz bizi götürürse ooo.
Tatlım analiz yapildi. vazgeçemeyeceğim yiyecekleri ve asla yemem dedigim yiyecekleri sordu once. Sonra kacta kalktığım kacta kahvaltı yaptığım, yemekleri nasıl yaptığım neleri nasıl tukettigimi sorup hepsini not etti. Notlarına göre bir menü belirledi. Sporu yapamıyorum vaktim yok dedim. Gün aşırı 40 ek yürüyeceğine hergun yemekten önce 20dk yürü dedi. Ödem çok fazla çıktı. En az 3lt su iç dedi. (Bugün regl oldum. Sebebi belli oldu) hafta içini ve h.sonun ayrı programladık çünkü pazar günleri 2 ana öğün yapıyorum. Hiçbirşeye zorlamadı. Yok öyle böyle demedi. Benim sınırlarıma göre belirledi. Mesela ben sabah ile öğlen arası acikmadigim için ara öğünu kaldırdı. Ama onunyerine kalkınca yapıyorum o ara öğünu.
Bu arada yemekten önce 30dk yürüdüm ve menümün yarısını yiyebildim. Yemekten sonra 10dk daha yürüdüm süper oldu. 2 saat oldu hâlâ çok tokum :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Bugün malum fitnes günümdü ve inanılmaz iyi geldi :KK68: spor yaptıkça yapasım geldi :21::21::21::21::21:
Eve gelincede artık hemen duşumu aldım kahvemi içtim sonrada öğlenlik yemeğimi yedim ve birazdan tekrar sokaklara atacağım kendimi :KK66:
Büyük kızın toplantısı var okulda ordan çıkınca ufaklığı Annemden alıp hemen yüzmeye götüreceğim ( ben yetişemem diye Annem alacak kuzuyu gerçi bende alıp Anneme bıraksam olur )

Bol suyla devam ve inşallah yarın sabah çok daha hafif uyanırım güne :KK66:

Sizlerde maşallah baya sohbet etmişsiniz hızınıza yetişilmiyor :KK48:
Kaçamaksız ve bol eksili günler dilerim :KK15::KK15::KK15::KK15:

Hadi tutmayın beni :KK70:
Allaha emanet olun :KK60:
Aleyküm selâm Banu
Bu daha başlangıç. Az kaldı keklik gibi sekeceksin .:KK70:

Merhabalar ,
"Colorayzn" Cuma Zayıflama Yarışması'nda 5. takıma katılabileceğimi söyledi.
Kendimi tanıtayım:
Kilom 97,8 kg, boyum 1,69 cm. 42 yaşındayım. Hipotiroidim var. Düzenli olarak Levotiron kullanıyorum. İnsülin direncim vardı, şu an yok, ama kilom sınırdaymış. Dikkat etmek zorundayım. 15 Mayıs 2017 tarihinden bu yana diyetisyen kontrolünde 12 kg verdim. Hedefim eski kilom olan 67 kg'a ulaşabilmek.
Gruba katılınca Cuma günü 16:30'a kadar kilo bildirimimizi yapıyoruz, değil mi?
5. Takım grup liderine mesaj yazarak mı kilo bildirimi yapacağız?
Çok yeniyim, çok soru sordum, değil mi?
Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
İlginiz için şimdiden teşekkürler.
Gününüz güzel geçsin.

Detokscular; çok fazla tuvalete gidiyor musunuz?
Sporum tuvalete gitmek oldu resmen bugün.

ben gittim ama günlük su içince gidiyodum, acaba ödem mi çoktu sende hedefcim?

Merhabalar ,
Kendimi tanıtayım:
Kilom 97,8 kg, boyum 1,69 cm. 42 yaşındayım. Hipotiroidim var. Düzenli olarak Levotiron kullanıyorum. İnsülin direncim vardı, şu an yok, ama kilom sınırdaymış. Dikkat etmek zorundayım. 15 Mayıs 2017 tarihinden bu yana diyetisyen kontrolünde 12 kg verdim. Hedefim eski kilom olan 67 kg'a ulaşabilmek.
Gününüz güzel geçsin.

merhaba hoşgeldiniz, öncelikle ilk sayfadaki kurallamızı okuyup kabul ettiğinizi beyan etmenizi isticem sizden.

kaptanımız toplight toplight yardımcılarımız morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak .

hep birlikte vereceğiz kilolarımızı inşallah. cuma saat 12'ye kadar kilo bildirimi zorunlu, pazartesi günleri de takım içi kontrol amaçlı kilo bildiriyoruz.

zamanla alışırsınız çok keyifliyizdir 5. takım olarak :)

Tatlım analiz yapildi. vazgeçemeyeceğim yiyecekleri ve asla yemem dedigim yiyecekleri sordu once. Sonra kacta kalktığım kacta kahvaltı yaptığım, yemekleri nasıl yaptığım neleri nasıl tukettigimi sorup hepsini not etti. Notlarına göre bir menü belirledi. Sporu yapamıyorum vaktim yok dedim. Gün aşırı 40 ek yürüyeceğine hergun yemekten önce 20dk yürü dedi. Ödem çok fazla çıktı. En az 3lt su iç dedi. (Bugün regl oldum. Sebebi belli oldu) hafta içini ve h.sonun ayrı programladık çünkü pazar günleri 2 ana öğün yapıyorum. Hiçbirşeye zorlamadı. Yok öyle böyle demedi. Benim sınırlarıma göre belirledi. Mesela ben sabah ile öğlen arası acikmadigim için ara öğünu kaldırdı. Ama onunyerine kalkınca yapıyorum o ara öğünu.
Bu arada yemekten önce 30dk yürüdüm ve menümün yarısını yiyebildim. Yemekten sonra 10dk daha yürüdüm süper oldu. 2 saat oldu hâlâ çok tokum :)

Demek ki son derece güzel bir diyetisyen seçmişsin Ayşecim.
Umarım sonuçları da çok güzel olur.
Ne kadar sürede bir gideceksin?

Cok sıvı (su+bitki cayi) ictigim icin gidiyorum bende..

Ayy ben her zamankinden fazla içmiyorum ama o_Oo_O

Merhabalar ,
Kendimi tanıtayım:
Gününüz güzel geçsin.

Hoşgeldin aramıza.
Bende de tiroid var. Kilo vermenin ne kadar zor olduğunu anlıyorum.
İlk sayfadaki kuralları okuyarak kabul ettiğini beyan etmen gerekli.
Kilo bildirimlerini cuma günü buraya yazarak yapıyoruz.

merhaba hoşgeldiniz, öncelikle ilk sayfadaki kurallamızı okuyup kabul ettiğinizi beyan etmenizi isticem sizden.

kaptanımız toplight toplight yardımcılarımız morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak .

hep birlikte vereceğiz kilolarımızı inşallah. cuma saat 12'ye kadar kilo bildirimi zorunlu, pazartesi günleri de takım içi kontrol amaçlı kilo bildiriyoruz.

Saçma bir artım vardı wendigocum. Ödemmiş sanırım.
10 dakikada bir falan gidiyorum yani, sıkıldım :)
Suyum ve bitki çayım her günden fazla değil.
Hatta az bile olmuş olabilir.
1 litrelik şişem daha bitmedi.

Hoşgeldin aramıza.

Çok teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim.

Merhabalar ,
Kendimi tanıtayım:
Gününüz güzel geçsin.
hoşgeldin canım takım kaptanı bendeniz wendigo arkadaşımız anlatmış ilk sayfada kurallarımız var öncelikle o kuralları okuyup kabul etmen gerekiyor onları kabul ettikten sonra düzenli olarak katılım sağlarsan 2 hafta sonra takım listesine girebiliyorsun 46 yaşındayım kamuda mühendis olarak çalışıyorum çok yoğun seyahatlerim olabiliyor mordek ve inatettimolcak arkadaşlarımız bir de takımın eskileri yol göstericin olacaklar kolay gelsin

5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:

seaBahAR

"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."

5.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.

*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.

*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.

*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.

* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.

Merhabalar @ toplight , morordek morordek , inatettimolacak inatettimolacak ,:KK5:
Merhabalar sevgili takım arkadaşlarım, :KK5:

5. Takım Kurallarını okudum, kabul ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar ,
Kendimi tanıtayım:
Gününüz güzel geçsin.
Hoşgeldin canım. Herşeyi burada paylaşıyoruz. Sıkıntı yok. Kaptan ve yardımcıları yönlendirdi.

Hoşgeldin aramıza.

Ilk ay her hafta sonraki ay 2 haftada bir. 3 aylık paketler halinde çalışıyor. Böylelikle devamlılık sağlanıyor. Bizim koordinatörümüz gidiyordu. Tavsiye ile gittim

canım ilk günden eleştirmek istemem ama sabah keşke kek yerine 1/2 dl tam buğday/kepekli ekmek olsaydı. en olmadı yarım simit bile uygun. hazır kekin şeker oranı çok yüksek senin daha çok acıkmadan sebep olur.

akşam salatan ton balıklı/tavuklu olsa mesela? ya da yanına yoğurt en kötü?

spor düşünüyo musun? su en az 2 olsun, hatta 2,5 yapsan keşke?
Sabah gördüm tutamadım yedim

Sabah gördüm tutamadım yedim
Aferin böyle devam et. Gördüğüm her cıss ı canın çeksin ve sende ye. Aklında durmasın midende dursun. Oradanda göbüşün de baseninde kollarında bacaklarında dursun. Bütün cısslar üzerine yapışsın olur mu tatlım :sinirli::sinirli::sinirli:

hoşgeldin canım takım kaptanı bendeniz wendigo arkadaşımız anlatmış ilk sayfada kurallarımız var öncelikle o kuralları okuyup kabul etmen gerekiyor onları kabul ettikten sonra düzenli olarak katılım sağlarsan 2 hafta sonra takım listesine girebiliyorsun 46 yaşındayım kamuda mühendis olarak çalışıyorum çok yoğun seyahatlerim olabiliyor mordek ve inatettimolcak arkadaşlarımız bir de takımın eskileri yol göstericin olacaklar kolay gelsin
Çok teşekkür ederim.

Back
X