- 6 Nisan 2010
- 4.510
- 16.061
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #260.761
Bugün sabah 10:00'da 1 adet mandalina yedim.
11:00'de 1 paket "Greta susamlı ve çörek otlu kraker" yedim.
(Şölen'in web sitesinden baktım. Ürünün 30 gr.'lık 1 paketi 127,9 kcal imiş.)
Öğle yemeğinde 1 kase ezogelin çorbası ve 3 adet fırında izmir köfte yedim.(Yanında garnitür olarak 1/2 adet fırında patates vardı.)
Öğleden sonra ara öğün olarak 1 elma yedim.
Akşam yemeğim 1 paket Polonez Fit Yaşam hindi füme (30 gr) (58 kcal) ,yanında söğüş domates, salatalık ve 1 dilim tam buğday ekmeği olacak.
Saat 21:00'de de araöğün olarak 1 adet mandalina ve
* Bugün servisi kaçırdığım ve sabah işe geç kaldığım için, evde kahvaltı yapamadım.
İşyerinde de kahvaltılık yeme imkanım olmadı maalesef.
* Her gün elimden geldiğince evde paket hazırlayıp işyerime kahvaltımı getirmeye çalışıyorum.
Kahvaltımın içeriği, 1 haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu lightt beyaz peynir, 5 adet siyah zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği oluyor.
11:00'de 1 paket "Greta susamlı ve çörek otlu kraker" yedim.
(Şölen'in web sitesinden baktım. Ürünün 30 gr.'lık 1 paketi 127,9 kcal imiş.)
Öğle yemeğinde 1 kase ezogelin çorbası ve 3 adet fırında izmir köfte yedim.(Yanında garnitür olarak 1/2 adet fırında patates vardı.)
Öğleden sonra ara öğün olarak 1 elma yedim.
Akşam yemeğim 1 paket Polonez Fit Yaşam hindi füme (30 gr) (58 kcal) ,yanında söğüş domates, salatalık ve 1 dilim tam buğday ekmeği olacak.
Saat 21:00'de de araöğün olarak 1 adet mandalina ve
* Bugün servisi kaçırdığım ve sabah işe geç kaldığım için, evde kahvaltı yapamadım.
İşyerinde de kahvaltılık yeme imkanım olmadı maalesef.
* Her gün elimden geldiğince evde paket hazırlayıp işyerime kahvaltımı getirmeye çalışıyorum.
Kahvaltımın içeriği, 1 haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu lightt beyaz peynir, 5 adet siyah zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği oluyor.