Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

images-115.webp

İyi akşamlar herkese.
Dün Watsons'dan Yeşil Çay almıştım. Arizona'nın ballı yeşil çayından. İçimi çok güzel, tavsiye ederim. 100 ml'si 23 kcal imiş.
Biraz gülelim diye bir karikatür paylaşmak istedim. Dilerim seversiniz. :)

Eki Görüntüle 2051857

İyi akşamlar herkese.
Dün Watsons'dan Yeşil Çay almıştım. Arizona'nın ballı yeşil çayından. İçimi çok güzel, tavsiye ederim. 100 ml'si 23 kcal imiş.
Hoşgeldin aramıza şekerim:)

Ayyyy unuttum unutttuuummm çok çok pardon :KK43:

Ben zaten yeşilçay soda limon yapıyorum cezamı çekerim sorun değil :KK70:

Ama olsun anne baba ev arkadaşı vs diyet yapmayan biri vardır evde o da mı yok :KK70:
Sana gelirsem dokuzlu çay alam bari :KK70: :KK70:

:KK57::KK57:
@Zehra2345
Sen 19 yaşındasın bi de kilo alacak kadar süredir de evli misin kız?

:KK57:

inatettimolacak inatettimolacak biz kendi derdimize yanalım ben de hala manitama göz koyan olmasın okullar ayrı bana salça olan olmasın diye kendi aldığım yüzüğü takıyorum.

Çabana sağlık kız. Sen kilo vermesen de olur. Saygı duydum.
:KK9:
Dur toptan anlatam sana bebeyim. Ben de karadenizliyim. Ailem trabzonda.ben 7senedir istnbuldayim. Yuksek lisans bitecek yilbasinda insallah.okula baslarken hain bi vakvak musallaf oldu bana. 6,5 senedir birlikteyiz. Beyefendinin okulu bitmedi daha evlenemiyoz hala. Bu arada yas 26, geri sayim basladi kaldi 30a 4!
Neyse,ev arkadasim var ama onlara da ciss yemeyin kizim tatli filan 100 kilo oluyoruz sonra.
Bu arada ben harbiden 100 kilo oluyodum nerdeyse. Gecen sene nisan da buraya basladim,bikac ay oncesinde tartida 95 gördüm sinirden tartiyi kaldirdim.niye cunku tarti suclu :) velhasıl kelam isin icinde vakvakli iddia da var vesie oldu diyelim ama 40yakin gitti 1senede asagi yukari..
Burdan cikan sonuc seneye sizi de cipcitir görmek istiyorum :)
Ayrica de bakem sen niye kendi kendine aliyon yüzüğü pasamiz isterse alsin,yok almiyosa millet yaziyo mu acep yarime diye delirsin birak..niye rahata alistiriyon adami.benimki memlekete gitmiym diye kivraniyo görücü gelir de babam verirse diye. Gel sen iste o zaman diyom tamam askim haklisin diyo :D
Ne zaman bitiyo sizin okul yarin nerde ne okuyo?

Eki Görüntüle 2051857

İyi akşamlar herkese.
Hahahaaa bende böyle bir diyetisyen istiyorum

Canım istikrarı bozmadan surekli dikkat etmemiz lazim yoksa uzadikca uzuyor buda bizi sıkıntıya sokuyor.
Elimde daha once uyguladigim listeler var @dennisgo 'nun listeleride var ama Deniz'in ilk listesinden devam etmeyi dusunuyorum. Hersey bizim elimizde zaten. Mesela Deniz'de umursamayip surekli kacamak yapip hic dikkat etmeseydi suan bu durumda olmazdi. O yuzden herzaman dikkatli olmaya calisalim. Sanada uyarsa hep birlikle devam edelim o listeyi kendimize gore uyarlariz.
--
Senin fikrin ne?

Ya şimdi hepimiz farklı kilolardayız ya çekiniyorum o yüzden, gerçi yakın kilolar ama ne bilim uygun olur mu?

Benim fikrim 3 gün dukan atak sonrası kuşhan. Valla benim hedef yaklaşıyor kasıyorum ondan :)

Oda birşeymi Özlem in tartısı kendi kendini imha etmişti:KK70::KK70::KK70:

Anaaaa nasıl hatırladın kızzz, maşallah sana :)
Hemen kuşhana başlayacağım ben :)

Bende kuşhandan yanayım.

Dukan mı :KK48: ya aslında çok basit, bilmediğimiz şeyde kalmadı maşallah. Sıkıntı uygulamada. Ana herşeyde çok özendirici kardeşim :KK43:( beynimizle oynuyorlar, subliminal mesajlar, Çin tuzları, insanın ağzını sulandıran reklamlar. Kabahatin hepsi de bizim değil sanki :KK48::KK48:

Hahah, nasıl biliyo beni, yukarda yazdım dumansız olamıyom ben ya.

Bende biraz Nilgun'u sinirlendirim..:rolleyes:
Detoks bana yaramadi diyor ya bence vucudu az ve saglikli beslenmeye alisik olmadigi icin yan etki yaptı..:KK70:

Ahah, sende az değilmişsin ya nilgünle yarışılmaz kardeş :)

Ya ben acayip yorgunum kızlar yaaaa. Kafam çatlıyor, ağrı kesici aldım ama malum süt verdiğim için fazla dozajlı kullanamıyorum. :KK43:
Böyle yatıp uyuyasım var, gözlerim falan kapanıyor yaaaa, bir sürü işim var ama popom koltuğa yapıştı sanki. Kalkmak istemiyorum.
Geçmiş olsun canım.
Detoks mu çarptı seni :KK70::KK70:

Kizlar size bisey sormaliyim . Ben sebzeye filan gomulunce dengesiz beslendim sanirim. Demirim 25 cikti bugun.e haliyle hemoglobin rbc hepsi dipte. Demir ilaci basladi dr . Sizin önerdiğiniz bi ilaç varmi . Bide onu icince 3saat sut urunleri ve kahveden uzak durmak gerekiyomus.ya oglene kadar ac beklicem ya da gece yatarken icicem. Napsam bilemedim :(

Eki Görüntüle 2051857

İyi akşamlar herkese.
Onun yerine normal yeşil çay içsen. Kalorisi 1 ;)

Back
X