Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de peşrembe olacağım sanıyordum ama benim haftaya olacakmış. Ben neden ödem tutuyorum acaba. Takım arkadaşlarımla uyumlu şekilde ödemim var :)
Hahahaaaa benimki de 9 unda başlar. Off yaaa şöyle 2-3 gün olsa bar ben 6 gün çekiyorum. Neyse buna da şükür 10 sene önce 9 günü buluyordu.

20171004_162057.webp hedef38beden hedef38beden Bununla bir donem 2 haftada 3 kilo vermistim.

Özlem bu diyetisyenin bana verdiği listeye çok benziyor ara öğünlerde taze 1adet meyve vardı benimde sadece akşam ki süt sabah kalkar kalkmaz dı
Bu diyetisyen 10 numaraydi ve ucretsizdi sonra evlenip baska sehire gitti.
Uygulasana sende listeni!!
Sekerim yuksek cikiyordu diye ona gore verdi listeyi eliyle tek tek yazdi. Her gitmemde en az 30 dk konusurduk ve ucretsiz olmasina ragmen 2 hafta 1 kontrole cagirirdi.

yaa ama olmazki:işsiz:eşim aşurelik getirdi 3 gün önce,cumartesi yapıcam diye bekletiyorum bugün ısrarla eşimde oğlumda yap yap diye tutturdular yemiyim diye yapmadım.az önce komşum aşure getirdi mutfakta bana bakıyor öylece off off:110:
yemicem:KK12:
Hele bir yee .... attığın konum duruyor. Evini basarım ona göre :sopa:

o değilde kızlar; detoks sonrası ne yapacağız?

düzenli beslenmezsek bu gidenler hoop gelir anında.

fikri olanlar? benim bi fikrim var ama sanırım hiçbirinize uymaz :)

@dennisgo 0zlem 0zlem fancynancy fancynancy nilsub nilsub hedef38beden hedef38beden
Dukan mı :KK48: ya aslında çok basit, bilmediğimiz şeyde kalmadı maşallah. Sıkıntı uygulamada. Ana herşeyde çok özendirici kardeşim :(( beynimizle oynuyorlar, subliminal mesajlar, Çin tuzları, insanın ağzını sulandıran reklamlar. Kabahatin hepsi de bizim değil sanki :KK48::KK48:

Ya ben acayip yorgunum kızlar yaaaa. Kafam çatlıyor, ağrı kesici aldım ama malum süt verdiğim için fazla dozajlı kullanamıyorum. :(
Böyle yatıp uyuyasım var, gözlerim falan kapanıyor yaaaa, bir sürü işim var ama popom koltuğa yapıştı sanki. Kalkmak istemiyorum.

Back
X