- Konu Sahibi Cherry Mom
- #261.301
Acemi olarak ne yapmalıyım burda nelerı yazmalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba5.takım bende üye olmak istiyorum motivasyona çok ihtiyacım var lütfen yardım
Telefon otomatık yazdığı ıcın bazı yazdıklarım yanlış olmuş tartıldım 101 olmuşum hedefım 60 ama olurum bılemem
Bızım evde vardı:))))
Merhaba5.takım bende üye olmak istiyorum motivasyona çok ihtiyacım var lütfen yardım
Hosgeldin cnm burda hep birlikte verecegiz kilolari ben takim kaptaniyimAcemi olarak ne yapmalıyım burda nelerı yazmalıyım
Sağol tatlımGünaydın kızlar
Canım cok güzel olmuş emeğine sağlık tebrikler ikinci olmussun
@dennisgo @Egeliegeli tebrikler kızlar![]()
Merhaba Feyza ben yasım 35 1.65 boyunda 100 kiloyum onceden çok zayıftım 50 ısın tüp bebek tedavısı sonrası okuz Doğum yaptım buru rahmetlı oldu sonra tekrar hamıle kaldım 2 çocuğum var şükürler olsun ama kılolarımı vermeyı basaramadım
Merhaba Feyza ben yasım 35 1.65 boyunda 100 kiloyum onceden çok zayıftım 50 ısın tüp bebek tedavısı sonrası okuz Doğum yaptım buru rahmetlı oldu sonra tekrar hamıle kaldım 2 çocuğum var şükürler olsun ama kılolarımı vermeyı basaramadım
Etrafimdakiler hep beni zayif gordukleri icin simdi nereye gitsem ne guzeldin diyip elestiriyorlar beni.bi yere gidesim gelmiyor artik dinlemek yordu.
Burda olmak bile sanki motivasyon oldu bana sabah gezinirken buldum bu konuyu.ins bugun miladim olsun. Biraz cok yazacagim kusura bakmayin mesela bugun tum yediklerimi yazayim ins yanlisliklari bana soyleyin olur mu arkadaslar :)