Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba5.takım bende üye olmak istiyorum motivasyona çok ihtiyacım var lütfen yardım

Telefon otomatık yazdığı ıcın bazı yazdıklarım yanlış olmuş tartıldım 101 olmuşum hedefım 60 ama olurum bılemem

Günaydın ve aramıza hoş geldin Feyza. İnşallah birlikte hedeflerimize ulaşacağız canım. Şimdi kaç çocuğun var? Ne kadarlar veya ne kadar?

Ben de kendimi tanıtayım wendigocum gibi. 37 yaşında şimdilik ev hanımıyım. Boyum 1.69 kilom da güncel olarak 74,5. Buraya 86 ile başlamıştım. Biraz durakladım tatil vs ama yine listeye girebilmek için çabalayacağım. :KK50:

Bızım evde vardı:))))

Merhaba5.takım bende üye olmak istiyorum motivasyona çok ihtiyacım var lütfen yardım

Acemi olarak ne yapmalıyım burda nelerı yazmalıyım
Hosgeldin cnm burda hep birlikte verecegiz kilolari ben takim kaptaniyim
46 yasinda 2 cocuk annesiyim
Canim aksamlari menuleri toplu halde yaziyoruz
Elimizden geldigince spor yapiyoruz
Sana tavsiyem hedefin 60 olsun ama pes etmemek icin oncelikle kucuk hedefler koy
Ilk hedefin 90 olsun mesela ona ulasinca 80 diye gideriz 60 a gelmeden birakmayiz takip ettigin belli bir menu var mi
Bir de asiri siki sagliksiz diyetleri tavsiye etmiyoruz dengeli beslenerek devam ederiz

Merhaba Feyza ben yasım 35 1.65 boyunda 100 kiloyum onceden çok zayıftım 50 ısın tüp bebek tedavısı sonrası okuz Doğum yaptım buru rahmetlı oldu sonra tekrar hamıle kaldım 2 çocuğum var şükürler olsun ama kılolarımı vermeyı basaramadım

Hosgeldin canım ben merve 24 yaşındayım 80.8 kiloyum oglusum var Allaha şükürler olsun bu kilolar da onun bana hediyesi:KK39:

Merhaba Feyza ben yasım 35 1.65 boyunda 100 kiloyum onceden çok zayıftım 50 ısın tüp bebek tedavısı sonrası okuz Doğum yaptım buru rahmetlı oldu sonra tekrar hamıle kaldım 2 çocuğum var şükürler olsun ama kılolarımı vermeyı basaramadım

Allah rahmet etsin, diğer yavrularına ömür versin inşallah.

Etrafimdakiler hep beni zayif gordukleri icin simdi nereye gitsem ne guzeldin diyip elestiriyorlar beni.bi yere gidesim gelmiyor artik dinlemek yordu.

Bunlar sana motivasyon canım. Üzülme yaparsın tabiki de.

Öncelikle spor, hayatından çıkmasın bi şekilde ekleyelim yürüyüş iyi olur senin için. Ama yapamam dersen çocuklar malum Leslie yaz Google a, hergün 1 mil den başla.

Düzenli uyacağın da bi diyet olsun. Mesela bi diyetisyenle görüştün mü hiç? Eğer gitmem mümkün değil dersen bi karatay diyetine bak mesela. Yavaş ama kalıcı kilo verilir Canan karatayla.

Burda olmak bile sanki motivasyon oldu bana sabah gezinirken buldum bu konuyu.ins bugun miladim olsun. Biraz cok yazacagim kusura bakmayin mesela bugun tum yediklerimi yazayim ins yanlisliklari bana soyleyin olur mu arkadaslar :)

Tamamdır canım, bugün tek tek yaz, sonra topluca akşam yazıyoruz haberin olsun.

moni moni ablacım senin listeleri arkadaşla paylaşsak mı? Ona uysa mesela bu işi çözmeden kendi kendine diyet yapmak çok zor çünkü.

Back
X