- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #261.321
Günaydın kızlar 
Ben kaptan yardımcısıyım, 28 yaşındayım, 5 aylık bir oğlum var. Kaybın için başın sağolsun.
Şimdilik hedefini 90 kg olarak kaydediyorum, oraya inince insallah daha asagıya cekeriz
Neler yapılacağını yazmış zaten kaptanım ve diğer arkadaşlar. Menülerini akşam toplu olarak yaptığın spor ve içtiğin su miktarını da ekleyerek yazarsın, yorumlarız.
Tekrardan hoşgeldin aramıza :)

Feyzacım hoşgeldin, oldukça hevesli gördüm seni, umarım bu motivasyonunu kaybetmezsin, el birliğiyle seni hedefine ulaştıralım :)Merhaba Feyza ben yasım 35 1.65 boyunda 100 kiloyum onceden çok zayıftım 50 ısın tüp bebek tedavısı sonrası okuz Doğum yaptım buru rahmetlı oldu sonra tekrar hamıle kaldım 2 çocuğum var şükürler olsun ama kılolarımı vermeyı basaramadım
Ben kaptan yardımcısıyım, 28 yaşındayım, 5 aylık bir oğlum var. Kaybın için başın sağolsun.
Şimdilik hedefini 90 kg olarak kaydediyorum, oraya inince insallah daha asagıya cekeriz

Neler yapılacağını yazmış zaten kaptanım ve diğer arkadaşlar. Menülerini akşam toplu olarak yaptığın spor ve içtiğin su miktarını da ekleyerek yazarsın, yorumlarız.
Tekrardan hoşgeldin aramıza :)