Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlar
Dün akşamı erken ve hafif kapatmanın dayanılmaz eksisi: 65.7 :rapci:

Pili mi bitiyor tartının acaba? Bi kere daha tartılsaydın :)
Yani seninle aynı kaloriyi yakmak için 2 saat spor yapmamız lazım ki biz de akşam hafif yiyerek sabah dayanılmaz eksiyi görelim :) okulda 20 basamak var çıkarken ter bastı ve yoruldum şaka olmalı. Bu kadar spordan sonra 20 basamak çıkamamak nedir :)

Yani seninle aynı kaloriyi yakmak için 2 saat spor yapmamız lazım ki biz de akşam hafif yiyerek sabah dayanılmaz eksiyi görelim :) okulda 20 basamak var çıkarken ter bastı ve yoruldum şaka olmalı. Bu kadar spordan sonra 20 basamak çıkamamak nedir :)
A aa sen ki yarım saat ip atlamış insansın, cidden ilginç olmuş :) belki yorgun anına denk gelmiştir diyelim :)
Dayanılmaz eksi dediğim de zaten geçen cumaki kiloma yeni indim, artıları yeni verdim yani :)

1 haslanmıs yumurta,1 parca peynir ve 1 kupa ıhlamur ile kahvaltımı yaptım aclik var ama bisey yiyesim yoktu zorladim kendimi.
1 saat yürüyüş 6250 adımda aradan cıktı.:KK73:
Günaydın canım ben de 3 etimek 2 light üçgen peynir 5 zeytin yedim ama hiç doymadım. Hani acıkırsın da hafif miden bulanır ya şu an o modadayım. Ama daha ne yiyeceğim sanki.her zamanki kahvaltı işte. Regl olacağım ya iştah tavan şu an :)

A aa sen ki yarım saat ip atlamış insansın, cidden ilginç olmuş :) belki yorgun anına denk gelmiştir diyelim :)
Dayanılmaz eksi dediğim de zaten geçen cumaki kiloma yeni indim, artıları yeni verdim yani :)
Hiç anlamadım.. bu vücut benim değil,alın bunu benimkini verin :))) atlaya zıplaya çıkardım her gün ama bugün hiç keyfim yok. Ders bitse de uyusam modundayım. Spor falan da yapmam muhtemelen.

Bugünkü menüm

Sabah ; 3 dilim etimek 2 light üçgen peynir 5 zeytin

Ara ; light çikolatalı soya sütü

Öğlen ; 1,5 dilim ekmek 3 köfte et salata

Ara ; 1 mandalina 2 ceviz

Akşam ; 1,5 fırın kabak, 1 dilim ekmek

Ara ; müslili activia

3 litre su ( 1 litresi bitti bile)
- 1 kupa Yeşilçay 3 kupa hibiskus
Spor ; uyku :)

79.1 çıktım indim tekrar çıktım bu sefer de 80.7 çıktı sasirdim valla hangisine inancam

Bencede pil durumu var. bi pili değiştir bakalım.

Günaydın canım ben de 3 etimek 2 light üçgen peynir 5 zeytin yedim ama hiç doymadım. Hani acıkırsın da hafif miden bulanır ya şu an o modadayım. Ama daha ne yiyeceğim sanki.her zamanki kahvaltı işte. Regl olacağım ya iştah tavan şu an :)

deniz etimek dediğin türkiyede de olan kızarmış ekmek mi?

Selam ,
Pazartesi kilom:82,6

harikasın ablacım :KK15:

Merdiven çıkmak cidden zor. Ne koşmaya benziyor ne de tempolu yürüyüşe. Üst geciti çıkamamak beni kilo vermeye zorlayan şeylerden biridir.

Merdiven çıkmak cidden zor. Ne koşmaya benziyor ne de tempolu yürüyüşe. Üst geciti çıkamamak beni kilo vermeye zorlayan şeylerden biridir.
Kesinlikle çok daha zor ama 20 tane de çıkılır dimi. Bizim Türkiye’deki ev 5. Kat kiloyuyken 3 zayıfken.5 katı zorlanmadan çıkıyorum ama bu sabah keyifsizdim ondandır. Kahve içiyorum kendime geldim :)

Merhabalar efenim
Ben regl olduğum için pazartesi tartım kötü
Kilom 57
Regl döneminde çok sisiyorum 2 kilo kadar fazla oluyorum.2 haftaya hedef tutar diyordum ama bu hafta cuma hedefim tutmaz gibi geliyor.
Hayirlisi artık.

Bencede pil durumu var. bi pili değiştir bakalım.

deniz etimek dediğin türkiyede de olan kızarmış ekmek mi?

harikasın ablacım :KK15:
Evet canım kızarmış ekmeklerden. Tam tahıllı tuzsuz alıyorum kahvaltıda güzel bir alternatif oluyor. kıtır kıtır şeyleri çok severim zaten

Bugünkü menum
Kalkınca 1 bardak ılık limonlu su. 2 bardak sade su
Kahvaltı 2 dilim tb ekmegiyle peynirli tost
1sb çay yarım salatalık biraz maydanoz
Ara yeşil elma
Öğle 3 tane fırında köfte salata
Ara 1 sb yeşil çay limonlu
Aksam pul biberli yoğurt
Akşamdan sonra acikirsam süt içmeyi düşünüyorum
Bu liste sizce nasıl kızlar az mı, sağlıksız olurmu

Back
X