- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #261.421
Günaydın kızlar;
Güzel bir hafta olsun herkes cuma tartıda gülümsesin..
Güzel bir hafta olsun herkes cuma tartıda gülümsesin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani seninle aynı kaloriyi yakmak için 2 saat spor yapmamız lazım ki biz de akşam hafif yiyerek sabah dayanılmaz eksiyi görelim :) okulda 20 basamak var çıkarken ter bastı ve yoruldum şaka olmalı. Bu kadar spordan sonra 20 basamak çıkamamak nedir :)Günaydınlar
Dün akşamı erken ve hafif kapatmanın dayanılmaz eksisi: 65.7
Pili mi bitiyor tartının acaba? Bi kere daha tartılsaydın :)
A aa sen ki yarım saat ip atlamış insansın, cidden ilginç olmuş :) belki yorgun anına denk gelmiştir diyelim :)Yani seninle aynı kaloriyi yakmak için 2 saat spor yapmamız lazım ki biz de akşam hafif yiyerek sabah dayanılmaz eksiyi görelim :) okulda 20 basamak var çıkarken ter bastı ve yoruldum şaka olmalı. Bu kadar spordan sonra 20 basamak çıkamamak nedir :)
Günaydın canım ben de 3 etimek 2 light üçgen peynir 5 zeytin yedim ama hiç doymadım. Hani acıkırsın da hafif miden bulanır ya şu an o modadayım. Ama daha ne yiyeceğim sanki.her zamanki kahvaltı işte. Regl olacağım ya iştah tavan şu an :)1 haslanmıs yumurta,1 parca peynir ve 1 kupa ıhlamur ile kahvaltımı yaptım aclik var ama bisey yiyesim yoktu zorladim kendimi.
1 saat yürüyüş 6250 adımda aradan cıktı.![]()
Hiç anlamadım.. bu vücut benim değil,alın bunu benimkini verin :))) atlaya zıplaya çıkardım her gün ama bugün hiç keyfim yok. Ders bitse de uyusam modundayım. Spor falan da yapmam muhtemelen.A aa sen ki yarım saat ip atlamış insansın, cidden ilginç olmuş :) belki yorgun anına denk gelmiştir diyelim :)
Dayanılmaz eksi dediğim de zaten geçen cumaki kiloma yeni indim, artıları yeni verdim yani :)
Günaydınlar
79.1 çıktım indim tekrar çıktım bu sefer de 80.7 çıktı sasirdim valla hangisine inancam
Günaydın canım ben de 3 etimek 2 light üçgen peynir 5 zeytin yedim ama hiç doymadım. Hani acıkırsın da hafif miden bulanır ya şu an o modadayım. Ama daha ne yiyeceğim sanki.her zamanki kahvaltı işte. Regl olacağım ya iştah tavan şu an :)
Selam ,
Pazartesi kilom:82,6
Bencede pil durumu var. bi pili değiştir bakalım.
deniz etimek dediğin türkiyede de olan kızarmış ekmek mi?
harikasın ablacım![]()
Pilini kontrol et.79.1 çıktım indim tekrar çıktım bu sefer de 80.7 çıktı sasirdim valla hangisine inancam
Wooowwww. SüpersinGünaydınlar
Merdiven çıkmak cidden zor. Ne koşmaya benziyor ne de tempolu yürüyüşe. Üst geciti çıkamamak beni kilo vermeye zorlayan şeylerden biridir.Yani seninle aynı kaloriyi yakmak için 2 saat spor yapmamız lazım ki biz de akşam hafif yiyerek sabah dayanılmaz eksiyi görelim :) okulda 20 basamak var çıkarken ter bastı ve yoruldum şaka olmalı. Bu kadar spordan sonra 20 basamak çıkamamak nedir :)
Kesinlikle çok daha zor ama 20 tane de çıkılır dimi. Bizim Türkiye’deki ev 5. Kat kiloyuyken 3 zayıfken.5 katı zorlanmadan çıkıyorum ama bu sabah keyifsizdim ondandır. Kahve içiyorum kendime geldim :)Merdiven çıkmak cidden zor. Ne koşmaya benziyor ne de tempolu yürüyüşe. Üst geciti çıkamamak beni kilo vermeye zorlayan şeylerden biridir.
Evet canım kızarmış ekmeklerden. Tam tahıllı tuzsuz alıyorum kahvaltıda güzel bir alternatif oluyor. kıtır kıtır şeyleri çok severim zatenBencede pil durumu var. bi pili değiştir bakalım.
deniz etimek dediğin türkiyede de olan kızarmış ekmek mi?
harikasın ablacım![]()
Evet canım kızarmış ekmeklerden. Tam tahıllı tuzsuz alıyorum kahvaltıda güzel bir alternatif oluyor. kıtır kıtır şeyleri çok severim zaten