Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar efenim
Ben regl olduğum için pazartesi tartım kötü
Kilom 57
Regl döneminde çok sisiyorum 2 kilo kadar fazla oluyorum.2 haftaya hedef tutar diyordum ama bu hafta cuma hedefim tutmaz gibi geliyor.
Hayirlisi artık.

Hayırlısı canım regl olmak çok farkediyor gerçekten

Rica ederim. Amaçlar aynı. Birbirimizi takip edip eleştirmezsek nasıl olacak o iş? Kimse karışmadığı, destek olmadığı yada yol göstermediği için gelmedik ki bu kilolara. Gidecek hepsi gidecek. Nasıl sinsi sinsi bedenimizi ele geçirirlerse bizde onlara çaktırmadan yavaş yavaş kurtulacağız :KK19:
Gitsin de gelmesin birdaha kilo hiiiiccc
Bit dersin bitmez ki tartı laftan anlamaz kii :ıslık:

Tunaydin herkese bugun daha bir dikkatli basladim gune limonlu su ictim kahvaltida 5 zeytin 7 adet ceri domates 1 adet yumurta bitki cayi.ara ogun 5 adet badem
Tartida kilom ayniiii bir muddet cikmayi dusunmuyorum tartiya simdi cocuklarimla parka gidicem onlar oynarken bende parktaki spor aletlerini kullanayim diyorumm sevgiler

bizim buradaki beyaz ekmek bildiğim kadarıyla da o yüzden sordum.

tam tahıllısı var mı acaba bizde de??
BEn de ondan yazdım. Orada alırken sadece beyaz ekmek vardı ama uzun zamandır almadım belki artık orada da vardır. Bu tahıllı tohumlu ekmekler ciddi hayatımıza girdi çünkü

kızlar işyerinde işler biraz yoğun bir de odayı boyatacağım az sonra gelip boşaltacaklar cepten bakmaya çalışırım
fancynancy fancynancy tatlım öğlyin 1 saat 15 dk yürüyüş 9000 adım yaz şekerim bana
bu arada yeni başlayan arkadaşlar olmuştu gecen hafta haftasonu uğramadılar sanki ben mi yanlış hatırlıyorumo_O

Back
X