Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün öğlen öğününü atlamış bir deniz var karşınızda yolun beni :)
Tatildi bugün geç kahvaltı ettim. Öğleni de 3 te yiyeceğim maalesef ama hemen ara öğün arttırdım.

Sabah ; 2 yumurtalı omlet domates salatalık maydanoz 3 dilim etimek

Ara; 1 mandalina 2 ceviz

Ara ; çikolatalı Light soya sütü

Akşamınsı öğlen; (15.00 civarı) 1 dilim ekmek, 6 kaşık fırında etli patlıcan yemeği

Ara öğünümsü akşam ; 1 kayısılı Activia, 2 kaşık yulaf ezmesi

Akşamımsı gece araöğünü; 3 kaşık yoğurt yarım limon, 1 bardak soda

-3 litre su, 1 litre metabolizma hızlandırıcı (hedefe yazmıştım)
- Yeşilçay,papatya çayı, hibiskus çayı, filitre kahve 1 er tane
Spor ; yarım saat ip atlama 15 dakika iç bacak basen 15 dakika karın 15 dakika kol

Bugün öğlen öğününü atlamış bir deniz var karşınızda yolun beni :)
Tatildi bugün geç kahvaltı ettim. Öğleni de 3 te yiyeceğim maalesef ama hemen ara öğün arttırdım.

Sabah ; 2 yumurtalı omlet domates salatalık maydanoz 3 dilim etimek

Ara; 1 mandalina 2 ceviz

Ara ; çikolatalı Light soya sütü

Akşamınsı öğlen; (15.00 civarı) 1 dilim ekmek, 6 kaşık fırında etli patlıcan yemeği

Ara öğünümsü akşam ; 1 kayısılı Activia, 2 kaşık yulaf ezmesi

Akşamımsı gece araöğünü; 3 kaşık yoğurt yarım limon, 1 bardak soda

-3 litre su, 1 litre metabolizma hızlandırıcı (hedefe yazmıştım)
- Yeşilçay,papatya çayı, hibiskus çayı, filitre kahve 1 er tane
Spor ; yarım saat ip atlama 15 dakika iç bacak basen 15 dakika karın 15 dakika kol
Sporu 1. Ara öğün ile 2. Araöğün arasında yaptım bu arada.

pek bi hevesli gelmişlerdi ama vazgeçtiler herhalde kaç gündür uğramıoyorlar

Dimi, dimi :)

Kaptanım ben 2 haftalık izin rica edeceğim. 2 haftalığına şehir dışına çıkacağız. 3 hafta olma durumu da var net olarak belli değil. Tartılma durumum zor gibi. O nedenle izinli yazabilirsek çok sevinirim.

mümkün oluyo mu acaba? yeni dönmüştün izinden ya? tam emin değilim belki o ilk kez listeye girip izne ayrılacaklar 8 hafta ayrılamıyolardı sanırım da.

Selamlar herkese
Bu hafta kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum uzun zaman oldu çünkü diyet e başlayalı gram gram gitti ama yinede gitti şükür hedefe az kaldı ama kendimi çok mutsuz hissediyorum.
Sorunlar çok uzun uzun anlatıp kimseyi üzmek sıkmak istemiyorum.
Bu cuma ayrılmak istiyorum
Bu gruptaki herkesi çok sevdim hepiniz iyi insanlarsiniz ama ben fazla yorgunum

Selamlar herkese
Bu hafta kendimi çok yorgun ve mutsuz hissediyorum uzun zaman oldu çünkü diyet e başlayalı gram gram gitti ama yinede gitti şükür hedefe az kaldı ama kendimi çok mutsuz hissediyorum.

Canım özel hayatla sıkıntılar mı? İzin hakkın varsa izne ayrıl olmazsa, kendini iyi hissedince dönersin. Bazen bazı dönemler oluyo öyle hayatımızda sakın vazgeçme.

Kaptanım ben 2 haftalık izin rica edeceğim. 2 haftalığına şehir dışına çıkacağız. 3 hafta olma durumu da var net olarak belli değil. Tartılma durumum zor gibi. O nedenle izinli yazabilirsek çok sevinirim.
canım bu hafta izne ayırırsak izin hakkın doluyor yılbaşına kadar izin kullanamıyorsun haberin olsun tatlım ona göre cuma gün kg nu bildir ayrıl izne
Selamlar herkese
tatlım ne oldu konuşup dertleşmek istersen biz buradayız mezuniyet durumun ne oldu eğer hedefe ulaştıysan mezun olarak yazabiliriz tatlım

Selamlar herkese
canım şimdi takıma 59 kg ile 534. etapta başlamışsın mezun olabilmen için 54,2 kg olman lazım hedefi 53 kg yazmışız sen son tartıda 55,7 kg sun maalesef 8 hafta olmadığı için izne de ayıramıyoruz bi daha düşün tatlım

Selamlar herkese

Hayırdır canım ne oldu sana böyle ya nereye gidiyon üzüldüm valla:KK43:

Selamlar herkese
Canım en iyisini sen bilirsin. bence burada olup istediğin kadar paylaşıp, istersen susup ama bizlerle geçirebileceğin bir süreçse burada kalmalısın.şu an belki gündeminde en alt sırada kilo vermek vardır ama emeklerini de düşünürsek bu da önemli bir konu senin için.

Dimi, dimi :)

mümkün oluyo mu acaba? yeni dönmüştün izinden ya? tam emin değilim belki o ilk kez listeye girip izne ayrılacaklar 8 hafta ayrılamıyolardı sanırım da.

Wendigocum hiç bilgim yok böyle bir kural var mı?
Acaba dönüş için bir süre var mı?
Kaptandan cevap bekleyelim :)

canım bu hafta izne ayırırsak izin hakkın doluyor yılbaşına kadar izin kullanamıyorsun haberin olsun tatlım ona göre cuma gün kg nu bildir ayrıl izne

tatlım ne oldu konuşup dertleşmek istersen biz buradayız mezuniyet durumun ne oldu eğer hedefe ulaştıysan mezun olarak yazabiliriz tatlım

Kaptanım, cuma tartılamazsam da yarın bildirim yaparım.
Yılbaşına bir şey kalmadı ama dönüş süresi var mıydı minimum?

Wendigocum hiç bilgim yok böyle bir kural var mı?
Acaba dönüş için bir süre var mı?
Kaptandan cevap bekleyelim :)

Kaptanım, cuma tartılamazsam da yarın bildirim yaparım.
Yılbaşına bir şey kalmadı ama dönüş süresi var mıydı minimum?
Hedefcim 8 haftalık izne ayrılamama süresi yeni üyeler için geçerli, sen izne ayrılabilirsin. Tüm üyelerde yılda maksimum 2 kez izne ayrılabilir kuralı var. Kaptanım da yazmış zaten bunu da kullanınca senin bu seneki izin hakların dolmuş oluyor. Izinde ise minimum 2 hafta kalman gerek, sen de öyle yazmışsın. Sonuç olarak izne ayrılmanda herhangi bir sorun yok :)

Hedefcim 8 haftalık izne ayrılamama süresi yeni üyeler için geçerli, sen izne ayrılabilirsin. Tüm üyelerde yılda maksimum 2 kez izne ayrılabilir kuralı var. Kaptanım da yazmış zaten bunu da kullanınca senin bu seneki izin hakların dolmuş oluyor. Izinde ise minimum 2 hafta kalman gerek, sen de öyle yazmışsın. Sonuç olarak izne ayrılmanda herhangi bir sorun yok :)

Teşekkür ediyorum ördekcim açıklamaların için. :KK37::KK37:
O zaman özleyin benii. :KK33::KK33:

Back
X