- 6 Nisan 2010
- 4.502
- 16.031
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #261.621
İnşallah canım. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Iyi sonuçlar alırsın inşALLAH![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Iyi sonuçlar alırsın inşALLAH![]()
Evet canım. Kapsül içinde.canım bu ektrakt dediğin hap gibi bir şey mi zeytinyaprağı çayını duydum da ekstrakt ı hiç duymadım
aktarlardan alacağın enginar suyu da iyi gelir karaciğer yağlanmasına bizzat eşimde test ettiğimiz için biliyorum
canım akşamları yatmadan yarım çay bardağı içeceksin 40 gün devam edeceksin sonuçta yağlanma kalmayacakEvet canım. Kapsül içinde.
Çok teşekkür ederim.Aktarlarda bulunabilen enginar suyunu da deneyeceğim.
Bravo sanaMerhabalar cok ozur dilerim iki gin oldu yazamadim hic musait olamadim gayet guzel bir tatil geciriyorum ama ne yazik yarin bitecek.gercekten burdada dikkat ettim yediklerime kahvaltilar acik bufe olmasina ragmen nefsime hakim oldum ve en guzeli kaldigimiz otellerde spor salonlarinda sporda yaptim.arti olarakta geldigimiz yerleri gezdik arti cimnastik. Hergun tatil olsa:)
Dirilisci hatun tatlım yarın senden güzel bir sonuç bekliyorum ona göre tatlım
Merhabalar cok ozur dilerim iki gin oldu yazamadim hic musait olamadim gayet guzel bir tatil geciriyorum ama ne yazik yarin bitecek.gercekten burdada dikkat ettim yediklerime kahvaltilar acik bufe olmasina ragmen nefsime hakim oldum ve en guzeli kaldigimiz otellerde spor salonlarinda sporda yaptim.arti olarakta geldigimiz yerleri gezdik arti cimnastik. Hergun tatil olsa:)
Kıs ka nan laaar çatlasın![]()
15 gündeki hedefim liste yolunu yarılamak.
Yani bu ay sonunda.
Sağol banuşum, inşallah.İnşallah canım dilediğinden fazlası bile gidecektir![]()
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Hele şükür evime gelebildimyine ayağı yanmış kedi gibiydim ama deydi
tam
11 221 adım atmışım bugün ki sporumla birlikte ( spor salonunda 6 653 adım atmıştım )
Eve gelince de mümkün olduğunca hafif bir şekilde atlatmak için kendime koca bir kase salata ve bir büyük kupa ayranla günümü de kapattım
Birazdan da şöyle güzel bir Şekersiz Kahveyle süper bir kapanış yapmış olacağım
Karşılığınıda yarın sabah süper ötesi bir rakamla alacağım inşallahhhhh ...Aminnnnnnn
Daha çoook çatlayacaklar
Kilolar gitsin de çatalayanlar çoğalsın![]()
![]()
Gerçi ben artık kem gözlüleri hayatımdan uzaklaştırdım hatta sosyal medyadan da engelledim her yerden meraktan çatlasınlar diye![]()
Banus yurume yarisi yapalim kiz ben bugun 13994 adim atmisim az sonra 6 adim daha atayim da 14000 olsunSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Hele şükür evime gelebildimyine ayağı yanmış kedi gibiydim ama deydi
tam
11 221 adım atmışım bugün ki sporumla birlikte ( spor salonunda 6 653 adım atmıştım )
Eve gelince de mümkün olduğunca hafif bir şekilde atlatmak için kendime koca bir kase salata ve bir büyük kupa ayranla günümü de kapattım
Birazdan da şöyle güzel bir Şekersiz Kahveyle süper bir kapanış yapmış olacağım
Karşılığınıda yarın sabah süper ötesi bir rakamla alacağım inşallahhhhh ...Aminnnnnnn
Daha çoook çatlayacaklar
Kilolar gitsin de çatalayanlar çoğalsın![]()
![]()
Gerçi ben artık kem gözlüleri hayatımdan uzaklaştırdım hatta sosyal medyadan da engelledim her yerden meraktan çatlasınlar diye![]()