Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Karga kahvaltısını etmeden uyanmış olmamım sebebi küçük kuşum o_O Akşam hafif halsizliği vardı gece ateşlenmeye başlayınca benide ayağa dikti doğal olarak :KK53:
Eşim sağ olsun bir yarım saatçik bizimle oturduktan sonra hadi sen yat birde sen yamulma dedim :KK48:
Şükür kuzumun ateşi ufak ufak düşmeye başladı da sakinleyip TV izliyor bu saatte bende uykum açılsın diye KKda dolanırken sizlere de bir bakayım dedim :KK48: gerçi bu saatte kimi bulacağımı sanıyorsam :KK70:

Takıma hoş geldin canım :KK66: Eminim burada çok çok güzel kilolar verebileceksin :KK66:
Bendeniz 8. takım Kaptanı Banu :KK52: 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim :KK66:
Genelde konsumasyona çıkmış gibi takım takım dolanıyorum :KK70: :KK70: :KK70: Amaaa öyle her masayada gitmem :KK70: :KK70: :KK70:
Kilo olarak rakama takılma canım :KK66: benim rekorum 124.5 kg du :KK53: senelerce al ver dolandım durdum ve en son 6 ay evvel 118le diyetisyene başladım :KK76: ve şükür dün sabah kendi tartımda 89.5i gördüm :KK71::KK71::KK71::KK71: Gerçi diyetisyenimde 1 kg fark oluyor ama ben evdekine odaklanıyorum :KK66:
Ayşenin ( Moni ) dediği gibi biz verebiliyorsak herkes verir :KK48: Daha dün diyetisyendeyken bile çıkışta kaçamak hayalleri kuruyorduk :KK70: heee bizim de öyle bir sıkıntımız var hayalini kurduğumuzu bir türlü yapamayız :KK70: niyet var icraat sıfır :KK70: planlı olunca kaçamak olmuyor nedense bizde :KK70: çok şükür diyeyim :KK66:

Kesinlikle ben seninde burada düzenli paylaşım yaparsan ve az azim gösterirsen yakında 2li rakamları da görürsün :KK66: :KK48:Ben 2li rakamları hiç göremiyeceğim sanırdım ama inan biraz sıkı tutunca çok güzel gidiyor :KK66:
Aleyküm selâm Banu :KK60:
Kuzuya geçmiş olsun. ALLAH hepinize, şebnemlerimize ve sevdiklerimize sağlık versin inşALLAH;)

Aleyküm selâm Banu :KK60:
Kuzuya geçmiş olsun. ALLAH hepinize, şebnemlerimize ve sevdiklerimize sağlık versin inşALLAH:KK66:

Günaydın 5.takimin fıstıkları :KK36:

Sanada Günaydın canım ;)
Şükür şu anda baya ateşi düştü ama hala ara ara kontrol ediyorum ;) Cadı salonda yatarken tutturdu ben yatak odasında yatacağım orası daha rahat diye bende mecbur bir salon bir yatak odası gidip geliyorum ;) yatak odası karanlık orada oturayım dersem kesin uyuya kalırım diye :D

Sanada Günaydın canım :KK66:
Şükür şu anda baya ateşi düştü ama hala ara ara kontrol ediyorum :KK66: Cadı salonda yatarken tutturdu ben yatak odasında yatacağım orası daha rahat diye bende mecbur bir salon bir yatak odası gidip geliyorum :KK66: yatak odası karanlık orada oturayım dersem kesin uyuya kalırım diye :KK70:
Banum gecmis olsun kuzuya tatlim

Banum gecmis olsun kuzuya tatlim

Sağ olasın canım ;) şu anda uyuyor ama hala devamlı ateşini ölçüyorum :( 38 den aşağı düşmüyor birazdan olmadı uyandırıp ılık duş aldırırım ;) doktora da gitmenin alemi yok sonuçta benim yaptığımı yapacaklar ;) ateş düşürücü de veriyorum bakalım belki ufak ufak etki etmeye başlar ;)

Sağ olasın canım :KK66: şu anda uyuyor ama hala devamlı ateşini ölçüyorum :KK43: 38 den aşağı düşmüyor birazdan olmadı uyandırıp ılık duş aldırırım :KK66: doktora da gitmenin alemi yok sonuçta benim yaptığımı yapacaklar :KK66: ateş düşürücü de veriyorum bakalım belki ufak ufak etki etmeye başlar :KK66:
Canim coraplarini limonla islatip ayagina giydir hemen duser

Günaydın hanımlar
toplight toplight morordek morordek tüm hafta zıplayıp haftaya 2 kilo verip mezun olur muyum :)
Bence olursun şekerim :)
:KK55::sampiyon:1 OCAK 2018 MEZUNİYET YARIŞMASI:KK55::sampiyon:

@hedef38beden 76,5>>>muaf> 65
wendy wendy 68,2>68,5>- 0,3> -%0,30> 57
dennisgo dennisgo 66,6>64,1>2,5>3,75>58 :sampiyon:
toplight toplight 72,4>>72,5>-0,11>-%0,14> 65
morordek morordek 65,8>65,1>0,7>%1,06>62
@fancynancy 75,9 >>muaf > 67

Güncel kilo- haftalık değişim- haftalık yüzdesel değim-hedef kilo

Yolu açın kızlar, ben geliyorum :spor:
seke seke geliyorum, kupamı alıp ipimin yanına koyuyorum. Çok iyi arkadaş oldular haftaya tekrar isterim :)))
Iyi hadi ben de ikinci olmuşum :KK48: sen haftaya mezun ol da birincilik bana kalsın :KK48:

selamm:KK3:
gece uyuyamıyorum nedense yine sabah dalmışım,gözümü açtım yanım da rüzgar:emir_bebek:sarıldık sarmaşık olduk:anne::KK36:
Sibel'e , 6 öğün sıcak su yaz dedim ceza olarak:kahve:sağolsun 1 aydır neredeyse sadece peynir verdiği kahvaltıma 1 adet yumurta eklemiş ,herhalde gözü doysun diye düşündü:KK70:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Karga kahvaltısını etmeden uyanmış olmamım sebebi küçük kuşum o_O Akşam hafif halsizliği vardı gece ateşlenmeye başlayınca benide ayağa dikti doğal olarak :KK53:
Eşim sağ olsun bir yarım saatçik bizimle oturduktan sonra hadi sen yat birde sen yamulma dedim :KK48:
Şükür kuzumun ateşi ufak ufak düşmeye başladı da sakinleyip TV izliyor bu saatte bende uykum açılsın diye KKda dolanırken sizlere de bir bakayım dedim :KK48: gerçi bu saatte kimi bulacağımı sanıyorsam :KK70:

Takıma hoş geldin canım :KK66: Eminim burada çok çok güzel kilolar verebileceksin :KK66:
Bendeniz 8. takım Kaptanı Banu :KK52: 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim :KK66:
Genelde konsumasyona çıkmış gibi takım takım dolanıyorum :KK70: :KK70: :KK70: Amaaa öyle her masayada gitmem :KK70: :KK70: :KK70:
Kilo olarak rakama takılma canım :KK66: benim rekorum 124.5 kg du :KK53: senelerce al ver dolandım durdum ve en son 6 ay evvel 118le diyetisyene başladım :KK76: ve şükür dün sabah kendi tartımda 89.5i gördüm :KK71::KK71::KK71::KK71: Gerçi diyetisyenimde 1 kg fark oluyor ama ben evdekine odaklanıyorum :KK66:
Ayşenin ( Moni ) dediği gibi biz verebiliyorsak herkes verir :KK48: Daha dün diyetisyendeyken bile çıkışta kaçamak hayalleri kuruyorduk :KK70: heee bizim de öyle bir sıkıntımız var hayalini kurduğumuzu bir türlü yapamayız :KK70: niyet var icraat sıfır :KK70: planlı olunca kaçamak olmuyor nedense bizde :KK70: çok şükür diyeyim :KK66:

Kesinlikle ben seninde burada düzenli paylaşım yaparsan ve az azim gösterirsen yakında 2li rakamları da görürsün :KK66: :KK48:Ben 2li rakamları hiç göremiyeceğim sanırdım ama inan biraz sıkı tutunca çok güzel gidiyor :KK66:
banum kuzuya geçmiş olsun canım,daha iyidir inşallah :KK200:
kız Allah iyiliğini versin de 38 beden olasın inşallahhh hemiii :KK74:aminnnn:dua:güldürdün beni :KK70::KK70::KK70:sabahın köründe uykusuz geceden sonra bu kadar enerjiyi nerden buluyosun:KK64:bak gözümde canlanan banu böyle:KK71::KK71::KK71: :KK71::KK71:
ayyy:KK70::KK70::KK70:

selamm:KK3:
gece uyuyamıyorum nedense yine sabah dalmışım,gözümü açtım yanım da rüzgar:emir_bebek:sarıldık sarmaşık olduk:anne::KK36:
Sibel'e , 6 öğün sıcak su yaz dedim ceza olarak:kahve:sağolsun 1 aydır neredeyse sadece peynir verdiği kahvaltıma 1 adet yumurta eklemiş ,herhalde gözü doysun diye düşündü:KK70:

banum kuzuya geçmiş olsun canım,daha iyidir inşallah :KK200:
kız Allah iyiliğini versin de 38 beden olasın inşallahhh hemiii :KK74:aminnnn:dua:güldürdün beni :KK70::KK70::KK70:sabahın köründe uykusuz geceden sonra bu kadar enerjiyi nerden buluyosun:KK64:bak gözümde canlanan banu böyle:KK71::KK71::KK71: :KK71::KK71:
ayyy:KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70:

540. Etap birincisi dennisgo dennisgo tebrikler! :46: :nazar:

samp6610d23de2a8241f.jpg

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/

Back
X