- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #262.061
Aleyküm selâm BanuSelamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Karga kahvaltısını etmeden uyanmış olmamım sebebi küçük kuşumAkşam hafif halsizliği vardı gece ateşlenmeye başlayınca benide ayağa dikti doğal olarak
Eşim sağ olsun bir yarım saatçik bizimle oturduktan sonra hadi sen yat birde sen yamulma dedim
Şükür kuzumun ateşi ufak ufak düşmeye başladı da sakinleyip TV izliyor bu saatte bende uykum açılsın diye KKda dolanırken sizlere de bir bakayım dedimgerçi bu saatte kimi bulacağımı sanıyorsam
Takıma hoş geldin canımEminim burada çok çok güzel kilolar verebileceksin
Bendeniz 8. takım Kaptanı Banu37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim
Genelde konsumasyona çıkmış gibi takım takım dolanıyorum![]()
![]()
Amaaa öyle her masayada gitmem
![]()
![]()
Kilo olarak rakama takılma canımbenim rekorum 124.5 kg du
senelerce al ver dolandım durdum ve en son 6 ay evvel 118le diyetisyene başladım
ve şükür dün sabah kendi tartımda 89.5i gördüm
Gerçi diyetisyenimde 1 kg fark oluyor ama ben evdekine odaklanıyorum
Ayşenin ( Moni ) dediği gibi biz verebiliyorsak herkes verirDaha dün diyetisyendeyken bile çıkışta kaçamak hayalleri kuruyorduk
heee bizim de öyle bir sıkıntımız var hayalini kurduğumuzu bir türlü yapamayız
niyet var icraat sıfır
planlı olunca kaçamak olmuyor nedense bizde
çok şükür diyeyim
Kesinlikle ben seninde burada düzenli paylaşım yaparsan ve az azim gösterirsen yakında 2li rakamları da görürsün![]()
Ben 2li rakamları hiç göremiyeceğim sanırdım ama inan biraz sıkı tutunca çok güzel gidiyor
![]()

Kuzuya geçmiş olsun. ALLAH hepinize, şebnemlerimize ve sevdiklerimize sağlık versin inşALLAH