Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam bayanlar
ben 32 yaşında evli, 7 yaşında bir erkek çocuk annesiyim. çalışıyorum muhasebeciyim. boyum 1,60 kilom 62 hedefim ilk önce 55 olmak çok değil ama inanın az kiloyu vermek daha zor. daha önce bu guruplarda yarışmıştım. istekli ve azimli bi insanım tek ihtiyacım olan motivasyon. Bunu da sizlerle burada sağlayabileceğime inanıyorum. beni gruba davet ettiğiniz için teşekkür ederim. Herkese fazla fazla kilo vermeler o zaman :KK49:
Sağol canım. Sana da. Hoşgeldin bu arada ;)

Ara öğün yaomadigin için acıkıyorsun. Akşam yediğinde yetmiyor haliyle. Ne zaman diyetisyen görüşmem? Bu kurs ne kadar sürecek. Bence saat ve ara öğünü ayarlayın birlikte. Yoksa yazık olur. Açlıktan gözünün dönmesine bakar iş:KK43:
Çok haklısın arkadaşım. Dün akşam 19:00'da kıymalı kabak yemeği yedim. Sonra meyve olarak araöğünde ayva yedim. Gece 23:00'de yine karnım acıktı. Kuru köftem vardı. 3 tane yedim. Tutamadım kendimi. Sabah tansiyonum filan düşmüştü, frenlemek istemedim kendimi; ama vicdan azabı duydum.
Geçen gün de yemem gerekenden çok daha fazla nestle lifita yedim gece vakti. O da ballı ve çok şekerli bir yulaf gevreği. Kalorisi fazla oluyor çok yiyince.
Dediğin gibi çok geç olmadan diyetisyenimle görüşmeliyim. 13 Kasım'da randevum. :KK43:
Kursum bu Cuma günü bitiyor. Diyetisyenime telefon açıp bu konuyu sorabilirim aslında. Olmazsa öyle yapayım.

Arkadaşlar öğlearasında tavuk döner yedim; ama dürüm idi. Lavaşın kalorisi çok mu?
1 lavaş 4dilim ekmek yerine geçiyor. Dürümü açıp yemek ve yarın lavaş yemek daha doğru oluyor. Ama sıkıntı yok. Akşam varsa kh. Onu yemez dengelersin;)
Ay aklıma dennisgo dennisgo Denizciğim geldi. O yazardı bu değişimleri hep. Denizciğim öptüm canım seni :KK15:

Kizlar ben ciktim dr dan mamografi ultrason herbisey oldu bi dahaki kontrol 1 yil sonraya ordan bobrek sonucu gostermeye gittim 24 saat idrar toplayacakmisim kan degerleri iyi imis sizlere de haber vereyim dedim alisveris yapip eve geldim simdi cocuklarin okuluna gidecegim anlayacaginiz bol kosturmaca daha ogle yemegi yiyemedim
Öğün atlama kaptaaaannn :skandal:
İmam ve cemaat işi olmasın lütfen yani En Büyük KK

Çok haklısın arkadaşım. Dün akşam 19:00'da kıymalı kabak yemeği yedim. Sonra meyve olarak araöğünde ayva yedim. Gece 23:00'de yine karnım acıktı. Kuru köftem vardı. 3 tane yedim. Tutamadım kendimi. Sabah tansiyonum filan düşmüştü, frenlemek istemedim kendimi; ama vicdan azabı duydum.
Geçen gün de yemem gerekenden çok daha fazla nestle lifita yedim gece vakti. O da ballı ve çok şekerli bir yulaf gevreği. Kalorisi fazla oluyor çok yiyince.
Dediğin gibi çok geç olmadan diyetisyenimle görüşmeliyim. 13 Kasım'da randevum. :KK43:
Kursum bu Cuma günü bitiyor. Diyetisyenime telefon açıp bu konuyu sorabilirim aslında. Olmazsa öyle yapayım.
Bence ihmal etme. Bunun için para alıyorlar

1 lavaş 4dilim ekmek yerine geçiyor. Dürümü açıp yemek ve yarın lavaş yemek daha doğru oluyor. Ama sıkıntı yok. Akşam varsa kh. Onu yemez dengelersin:KK66:
Ay aklıma dennisgo dennisgo Denizciğim geldi. O yazardı bu değişimleri hep. Denizciğim öptüm canım seni :KK15:
Tüh :( Lavaşı da çok sevmem aslında. Gittiğim yerde hep dürüm hazırlıyorlardı. Adı da "Diyet Düşmanı" :KK48:
Yani kendim ettim, kendim buldum. :KK70:
Bundan sonra lavaşın yarısına tavuk döneri koyup yiyeceğim. Bu çok iyi fikir.

Arkadaşlar öğlearasında tavuk döner yedim; ama dürüm idi. Lavaşın kalorisi çok mu?
Lavaş bana hep daha masum gelirdi ama lydznp lydznp yazmış 4 dilim ekmekmiş meğer :) Dikkatli tüketmek lazımmış
Kizlar ben ciktim dr dan mamografi ultrason herbisey oldu bi dahaki kontrol 1 yil sonraya ordan bobrek sonucu gostermeye gittim 24 saat idrar toplayacakmisim kan degerleri iyi imis sizlere de haber vereyim dedim alisveris yapip eve geldim simdi cocuklarin okuluna gidecegim anlayacaginiz bol kosturmaca daha ogle yemegi yiyemedim
Umarım böbrek sonuçların da iyi çıkar kaptanım
Tchibo nun türk kahvesini denemeyenlere tavsiye ederim,taze çektirdim miss gibi koktu gelene kadar .yapayım da içeyim.
Aklımda olsun monişim, çıktığımda alayım :)

image.webp Muhteşem bir hava eşliğinde 1 saat yürüyüş yaptım:21:

Tüh :KK43: Lavaşı da çok sevmem aslında. Gittiğim yerde hep dürüm hazırlıyorlardı. Adı da "Diyet Düşmanı" :KK48:
Yani kendim ettim, kendim buldum. :KK70:
Bundan sonra lavaşın yarısına tavuk döneri koyup yiyeceğim. Bu çok iyi fikir.
Sen gerçekten yanlış yere gitmişsin :KK70::KK70::KK70:

Back
X