Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin canım:KK19:
hoşbulduk canım :KK54:

Hellooo aşıları yaptırdık beyefendiye, tam 4 adet aşı oldu yaa, öeh yani minicik bebek nasıl tepki verecek vücudu. Bana yapsalar benim bile feleğim şaşar. Şimdi de okuldayım, hoca ile görüştüm, bi daha görüşeceğim falan filan.

Ebru Şallı beni beğenmez ama neyse :p

Nuri Alço varmış baksana kaç kaç :KK55::KK48:

Evet canım aynen öyle cuma sabahları bildirim yapıyoruz ve bol paylaşım bekliyoruz. Takımımız aslında canlıdır ama biraz durulduk bu ara :) Gerekli motivasyonu bulacağından eminim :)
sağol canım inşallah

İşteyken onları bulmam biraz zor :KK43:

eski üyesin ya sen, katılımın iyi olursa kaptanım daha erken de alabilir belki. zaten eksi yüzdeyle gireceksin ya, liste durumuna da bakılmalı.
buna sevindim o zaman ben çünkü hemen listeye girmek istiyorum. yarışmak beni çok hırslandırıyor....:halay:

günaydın kızlar.... bugün diyetime start verdim ve kendimi bişey yiyeceğim zaman sen daha önce bunları yedin tadınıda biliyosun istediğin kiloya ulaş tekrar yavaş yavaş yiyebiliceksin...bunları yememen seni öldürmücek gibi cümlelerle motive ediyorum. akşam mesela eşim baklava almış ve ben bi tane bile yemedim. sabah kalkınca bir adet yerim dedim ama sabah canım onuda istemedi :halay: ne güzel demi inşallah bu irademi hep kendimde bulurum...
İnşALLAH:)

Günaydınlaaar

şimdilik kuşhanla yoluma devam ediyorum canım, dukan yapayım diyorum ama kan değerlerimi çok etkilemişti, korkuyorum ondan.
Dukan'ı sen seviyorsun ama doğru bir diyet değil canım yaa... Bence son birkaç kolon kaldığında yap onu. Şimdi daha sağlıklı beslenmeye çalış "KAÇAMAKSIZ" bırak yiyecekler kısa bir süre aklında dursun. Zamanı gelince yiyeceksin :KK66:

250 gr çikolata :) sadece gece ara öğünü kalmışken hem de. Üstelik çeşit çeşit bitterli var, karamel, fındık fıstık ne ararsan. Dursam iyi üstüne de fıstık 500 kalori.. sabah gelsin artılar. Bu sabah dengelemek için klasik kahvaltı yerine kefir +mango yedim. Öğlen sağlam yiyip akşam ıspanak çorbası planlıyorum. Böyle bir kaçamaktan sonra yapılacak en büyük hata aç bir gün geçirmek. Çünkü böyle yapınca akşam acıkıp yeni kaçamaklara yelken açıyorsun :)
Sen bu işin pir-i olsun canım ;)

ben kuralları okudum ve kabul ediyorum arkadaşlar....
bu sayfanın bana iyi geleceğini biliyorum daha öncede yaşamıştım. çünkü kendimi daha sorumlu hissediyorum büyük faydasınıda görüyorum. umarım bol paylaşımlı ve bol kilo vermeli bir yolculuk olur. teker teker hepinizi de tanımaya çalışıcam.
Tekrar hoşgeldin ben Ayşe 43 oldum artık ya... kız büyüdü ben hiç yaş almadim:KK48:
17 yaşında oğlum 32 aylık kızım var. Özel sektörde köleyim :(

Kocaaaaman bi kase salata olabilir mesela şu an. o istek geçti şükür.

öğleyin barbunya varmış yemekte, onu yicem artık napim. protein diye öyle 6 kaşıkla falan duramıyorum, hata mı ki?
Nacizane olarak soyluyorum senin hatan ne biliyormusun?
Kısıtlı diyetler yapmak istiyorsun ve her istediğin an yiyecek birşey bulamıyorsun. Onun için hic diyet moduna giremiyorsun. Bunun için aç kalıyorsun ve gözün dönüyor. Bence zihnindeki kh kötü fikrini kır. Basit kh kötü. Ondan uzak duralım. Ama kompleks kh larıda tüketelim. Bugünkü barbunya bence çok doğru bir tercih olmuş. Birde yoğurt la ara öğün. Yaparsın mis gibi ;)

dennisgo dennisgo ayagım ıyılesınce halınustunde ve ayakkabı ıle atlayınca kacar adet ve kac gun yapmalıyım sence tekrar sısmemesı için
Sen önce dechatlon dan ayakkabı bak. O gelene kadar ayağın iyileşir. Senin o paylastigin ayakkabi günlük kullanım için degilmiydi?

Günaydın 5.takimin güzelleri. Hiiiiç ses soluk yok. Ortam gayet sakin.
0zlem 0zlem ne zaman listedesin. Güya yarış yaptık önce kim girecek diye ben yarın 3.bildirimi yapacağım ardımdan gelen yok
:KK43::63:
Kuşhanımsıcılar siz ne alemdesiniz bakeemmm :KK48:
@wendigo sen ne yapıyorsun şimdi? Kuşhan, Karatay, Dukan?
Taze mezun @kaanin annesi de terketti buraları sanıyorum.
@bluedolphin nasıl oldun? Tansiyon ne durumda?
@Dirilisci hatun Bu haftayı avans kabul et. Hasta olmasaydım sana sorardım ama... neyse hedeftesin ama süre sınırlamasını kaldırdım şimdilik :KK48:
servey servey senide mezun edelim. Öyle 25 beden pantolan denemekle olmaz bu işler. 25 beden ne yaavvv. 34 beden mi olmak istiyorsun. Kadın dediğin biraz ele gelir. :KK70::KK70::KK70:
@morordek sen zaten arada takıl bizimle pek işin yok. Olmadığını da dün ispat ettin. O göbek ne yaaa:işsiz: öyle bir göbek mi var:skandal:Neyse maşallah sübhanallah diyelim nazara gelme :KK70::KK70::KK70:
Likralı ya ondan yoksa 34 olmak ıstemem zaten ama
Sıze SOZ VERIYORUM onun duğmelerı kapalı sekılde sıze foto atacagım YILBASINDAN ÖNCE hem de

hoşbulduk canım....
bide listeye girme durumu vardı demi 2 hafta olsun bende şöyle hızlı bi giriş yaparım listeye keşke şöyle 2 aya bitirsemde yeni yıla kilosuz fit girebilsem
bu arada grup biraz sakin fazla kişi yok sanırım yada banamı öyle geldi
yok tatlım sen gelmeden önceki gün bende kızlara fırça kayıyordum nerdesiniz diye bir ara o kadar çok konuşma oluyordu ki yetişemiyorduk durulduk şu ara

Back
X