Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tekrar hoşgeldin ben Ayşe 43 oldum artık ya... kız büyüdü ben hiç yaş almadim:KK48:
17 yaşında oğlum 32 aylık kızım var. Özel sektörde köleyim :KK43:
tanıştığıma memnun oldum canım. maşşallah 42 yaşında doğurmuşsun demekki benim önümde bi tane daha yapmam için 10 yıl var. sizce o kadar ara vermek iyimi? şuan müthiş bi baskı var üzerimde 2. çocuğu yap diye ama eşimle ben daha zamanı değil diyoruz...

yok tatlım sen gelmeden önceki gün bende kızlara fırça kayıyordum nerdesiniz diye bir ara o kadar çok konuşma oluyordu ki yetişemiyorduk durulduk şu ara
iyi o zaman sevindim benim sadece hafta sonları zor olur katılmam bilgisayarım yok ama telden girmeye çalışıcam hiç denemedim

selam bayanlar
ben 32 yaşında evli, 7 yaşında bir erkek çocuk annesiyim. çalışıyorum muhasebeciyim. boyum 1,60 kilom 62 hedefim ilk önce 55 olmak çok değil ama inanın az kiloyu vermek daha zor. daha önce bu guruplarda yarışmıştım. istekli ve azimli bi insanım tek ihtiyacım olan motivasyon. Bunu da sizlerle burada sağlayabileceğime inanıyorum. beni gruba davet ettiğiniz için teşekkür ederim. Herkese fazla fazla kilo vermeler o zaman :KK49:
Hoşgeldiniz:KK24:

Ben Gülden. 42 yaşındayım. Kamudayım.
Tanıştığımıza memnun oldum.:KK200::KK5:

Selam kızlar
Bende kaçamak yok şükür. ayagimda iyileşti dün akşam yürüyüşe başladım tekrardan.
Kpss ye hazırlanıyorum tabi hazirlanmaksa bu oğlan uyuyunca 1 saat öğlen 1 saat akşam hayırlısı artık.
Bende eski kiyagetlerime sigiyorum çok şükür 36 beden yani :deli:
Ama göğüs ve göbek kısmı biraz oturuyor :KK47: napalım zamanla göbüste gider.

Günaydın 5.takimin güzelleri. Hiiiiç ses soluk yok. Ortam gayet sakin.
@0zlem ne zaman listedesin. Güya yarış yaptık önce kim girecek diye ben yarın 3.bildirimi yapacağım ardımdan gelen yok
:KK43::63:
Kuşhanımsıcılar siz ne alemdesiniz bakeemmm :KK48:
wendy wendy sen ne yapıyorsun şimdi? Kuşhan, Karatay, Dukan?
Taze mezun kaanin annesi kaanin annesi de terketti buraları sanıyorum.
@bluedolphin nasıl oldun? Tansiyon ne durumda?
Dirilisci hatun Dirilisci hatun Bu haftayı avans kabul et. Hasta olmasaydım sana sorardım ama... neyse hedeftesin ama süre sınırlamasını kaldırdım şimdilik :KK48:
@servey senide mezun edelim. Öyle 25 beden pantolan denemekle olmaz bu işler. 25 beden ne yaavvv. 34 beden mi olmak istiyorsun. Kadın dediğin biraz ele gelir. :KK70::KK70::KK70:
@morordek sen zaten arada takıl bizimle pek işin yok. Olmadığını da dün ispat ettin. O göbek ne yaaa:işsiz: öyle bir göbek mi var:skandal:Neyse maşallah sübhanallah diyelim nazara gelme :KK70::KK70::KK70:
Sen nasılsın lydznp lydznp iyi misin geçmiş olsun.
toplight toplight kaptanım geçmiş olsun umarım sonquclariniz iyi çıkmıştır.
@

Selam kızlar
Bende kaçamak yok şükür. ayagimda iyileşti dün akşam yürüyüşe başladım tekrardan.
Kpss ye hazırlanıyorum tabi hazirlanmaksa bu oğlan uyuyunca 1 saat öğlen 1 saat akşam hayırlısı artık.
Bende eski kiyagetlerime sigiyorum çok şükür 36 beden yani :deli:
Ama göğüs ve göbek kısmı biraz oturuyor :KK47: napalım zamanla göbüste gider.
sizinle hedefimiz aynı aslında bende 53 olmak istiyorum ama önce 55 o göbekleri napıcaz bilmem
bendede var acaba yoğurt kürü etkilimi deneyen varmı

sizinle hedefimiz aynı aslında bende 53 olmak istiyorum ama önce 55 o göbekleri napıcaz bilmem
bendede var acaba yoğurt kürü etkilimi deneyen varmı
Hoşgeldiniz inşallah istediğiniz kiloya ulasirsiniz. Doğumdan sonra kaldı benim göbek hedefe ulaştım şükür ama göbek fena zayiflayinca daha bi komik oldum :KK48:
Yoğurt kurunu akşam yatmadan önce yapmak gerekiyormuş ama ben o zaman demir hapı alıyorum.

Hoşgeldiniz inşallah istediğiniz kiloya ulasirsiniz. Doğumdan sonra kaldı benim göbek hedefe ulaştım şükür ama göbek fena zayiflayinca daha bi komik oldum :KK48:
Yoğurt kurunu akşam yatmadan önce yapmak gerekiyormuş ama ben o zaman demir hapı alıyorum.
Benimde tek sorunum göbeğim biraz sarktı biliyorum sporla düzelir ama biraz düzensiz spor yapıyorum tamamen vakitsizlikten çünkü ben televizyonun karşısında oturup keyif bile yapamyorum:KK12:

Nacizane olarak soyluyorum senin hatan ne biliyormusun?
Kısıtlı diyetler yapmak istiyorsun ve her istediğin an yiyecek birşey bulamıyorsun. Onun için hic diyet moduna giremiyorsun. Bunun için aç kalıyorsun ve gözün dönüyor. Bence zihnindeki kh kötü fikrini kır. Basit kh kötü. Ondan uzak duralım. Ama kompleks kh larıda tüketelim. Bugünkü barbunya bence çok doğru bir tercih olmuş. Birde yoğurt la ara öğün. Yaparsın mis gibi :KK66:

Yemek listemiz aylık olarak belli oluyo aslında biliyo musun? onu ay başı önüme alıp içinden uygun olanları seçsem uygun olmayan günlere evden getirsem mesela, o gün öğleyin kh yediysem akşama eve kh yapmasam falan güzel olabilir aslında. öf ya liste olcak illa bana işte.

wendy wendy hanı sçsubaı donusu tam gaz donuyorsun ne oldu sana hıc ısteklı degılsın kızıyorum sana

kız bana, tüm imkanlar elimde kullanmıyorum :KK42:

Arkadaşlar ben gün içerisinde her gün 8000 adım atmakta zorlanmıyorum; ama düzenli olarak 10000 adım veya üstü yapamıyorum genelde. Yazın daha iyi oluyordu. Gündüz pek yürüyemezsem, akşam iş çıkışı yürüyüş yapıp açığı kapıyordum. Havalar erken kararmaya başladığından beri akşamları çok tembelleştim. Bir saatten sonra kimse kalmıyor sokakta, sanırım bu da etkili oluyor yürümeyişimde.
Siz neler yapıyorsunuz? Bana neler önerirsiniz?
Bir arkadaşım evde squat egzersizleri yapıyor. Bu squat egzersizlerini yaptıran spor hocası bayana bir canlı yayınında bel fıtığı problemimden bahsettim ve bu squat egzersizlerini yapıp yapamayacağımı sordum.
Bel fıtığım olduğu için squat egzersizlerini yapmak yerine, bir hoca eşliğinde pilates yapmamı veya yüzmeye gitmemi ve iyi bir yürüyüş ayakkabısıyla yürüyüş yapmamı önerdi.
Dışarı çıkamadığım zamanlarda Leslie Sansone'un egzersizlerini de evde yapabilirim aslında.

Arkadaşlar ben gün içerisinde her gün 8000 adım atmakta zorlanmıyorum; ama düzenli olarak 10000 adım veya üstü yapamıyorum genelde. Yazın daha iyi oluyordu. Gündüz pek yürüyemezsem, akşam iş çıkışı yürüyüş yapıp açığı kapıyordum. Havalar erken kararmaya başladığından beri akşamları çok tembelleştim. Bir saatten sonra kimse kalmıyor sokakta, sanırım bu da etkili oluyor yürümeyişimde.
Bir arkadaşım evde squat egzersizleri yapıyor. Bu squat egzersizlerini yaptıran spor hocası bayana bir canlı yayınında bel fıtığı problemimden bahsettim ve bu squat egzersizlerini yapıp yapamayacağımı sordum.
Bel fıtığım olduğu için squat egzersizlerini yapmak yerine, bir hoca eşliğinde pilates yapmamı veya yüzmeye gitmemi ve iyi bir yürüyüş ayakkabısıyla yürüyüş yapmamı önerdi.
Dışarı çıkamadığım zamanlarda Leslie Sansone'un egzersizlerini de evde yapabilirim aslında.
canım leslie yapsana 1 mil 2 mile kaç mil istersen var evde gayet rahat yapabilirsin

Bugün menüm
Sabah kahvaltısı (08:45) :kk77:
5 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu taze beyaz peynir
cherry domates
Saat 10:00'daki ara öğünde bir şey yemedim.
Öğle Yemeği (13:00) :kk77:
1 kase domates çorbası
kıymalı yoğurtlu ıspanak
1 dilim kıymalı tepsi böreği
komposto (1 ince dilim elma ile az miktarda)
Ara Öğün (15:00) :kahve:
1 fincan türk kahvesi
1 su bardağı light yoğurt (17:00)
Akşam Yemeğinde yiyeceklerim ise şöyle: :kk77:
Evde kuru fasulye ve bulgur pilavı var. 5 yemek kaşığı kuru fasulye yiyeceğim.
Bugün kahvaltıda ekmek yemedim. Onun için 4 yemek kaşığı bulgur pilavı yemeyi planlıyorum.
Akşam ara öğününde :KK72: 1 porsiyon meyve ve yanında da 1 su bardağı yoğurt yerim.

Cnm 5 msj i geceni yazmadim

Cnm gecmis olsun haber ver

Geçmiş olsun. Neyi var canım?

Dün akşam kusmaya başladı 7 8 kere kusunca hemen acile gittik kan idrar tahlili yapıldı sistem cökunce sonuçlar çıkmadı öyle olunca birakmadilar sabaha kadar serum verdiler. Öğleye doğru çıktık çok şükür aksi gibi akşama da yemekli misaafirim var gelir gelmez evi temizledim hazırlık yaptım ama ölü gibiyim cok yorgunum ayakta bile uyuyabilirim

bencede canım leslie çok iyi tavsiye ederim.

Back
X