Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayşemmm bu haftanın listesi yoksa benimkimi :D kız sendemi sıkı liste istedin nedir ;) gerçi benim en sevdiğim kahvaltı tarzı öğlende de bana uyar ;) Ay inşallah banada buna benzer bir liste gelir :D
Bak bu saat oldu hala 1 litre suyu geçemedim kendi kendimi dövesim var :KK67: ille o şişe gözümün önünde dolu olacak yoksa aklıma gelmiyor bu ara :(

moni moni canim :oops::KK23: tum sirinligimi de takindin
Oy oy şirin kaptanım benim:KK15:
Bilgisayarım bozuk bayadır,ipad den de alıntı yapamıyorum nasıl olcak liste ,bir hal çaresi bulmam lazım:KK64:
Listeleri yaparım yapmasınada kaptan maptan demem yolarım hepinizi söylemedi demeyin:sopa:ponçik moni kalmadı size oklavalıyı verelim:sinirli:

Ayşemmm bu haftanın listesi yoksa benimkimi :KK70: kız sendemi sıkı liste istedin nedir :KK66: gerçi benim en sevdiğim kahvaltı tarzı öğlende de bana uyar :KK66: Ay inşallah banada buna benzer bir liste gelir :KK70:
Bak bu saat oldu hala 1 litre suyu geçemedim kendi kendimi dövesim var :KK67: ille o şişe gözümün önünde dolu olacak yoksa aklıma gelmiyor bu ara :KK43:
Yok banum geçen listemde detoksluydu hatta 2200 bekliyorum demişti gide gide 500 gidince bide bunu deneyelim dedi ,bunda da 1 kg alıyomuşum ayy ne gülerim:KK48:
Senin listeyi niye yollamadı hala acaba:KK64:

Yok banum geçen listemde detoksluydu hatta 2200 bekliyorum demişti gide gide 500 gidince bide bunu deneyelim dedi ,bunda da 1 kg alıyomuşum ayy ne gülerim:KK48:
Senin listeyi niye yollamadı hala acaba:KK64:

Tahminimce son danışanıda gönderdikten sonra online olanları gönderiyor ;) büyük bir merakla bekliyorum valla nasıl bir liste atacak bana ;)

Oy oy şirin kaptanım benim:KK15:
Bilgisayarım bozuk bayadır,ipad den de alıntı yapamıyorum nasıl olcak liste ,bir hal çaresi bulmam lazım:KK64:
Listeleri yaparım yapmasınada kaptan maptan demem yolarım hepinizi söylemedi demeyin:sopa:ponçik moni kalmadı size oklavalıyı verelim:sinirli:
Ay çok korktum ponciğim :KK70::KK70::KK70:

Süüup riiiizzz sana liste yok. Bu hafta açsın dermiş :KK70::KK70::KK70:

:D :D :D valla aç kalınca gideceğini bilsem ağzımı bantlar kesinlikle yemem ;) artık neyse cezam çekeceğim de hatun hala yollamadı ya la :D hatırlatayım kendimi bari

Ne sapikligimi gördüm kız. moni moni sibelin konumu diye evinin konumunu atmıştı oradan biliyorum. Senin emine gafin gibi:KK70::KK70::KK70:

:D :D :D siz neler yapıyorsunuz bilmiyorum ama beni bir gülme aldı :D

:KK70: :KK70: :KK70: valla aç kalınca gideceğini bilsem ağzımı bantlar kesinlikle yemem :KK66: artık neyse cezam çekeceğim de hatun hala yollamadı ya la :KK70: hatırlatayım kendimi bari

:KK70: :KK70: :KK70: siz neler yapıyorsunuz bilmiyorum ama beni bir gülme aldı :KK70:
Ne sen sor ne ben söyleyeyim ortalık karıştırıyor bu nilsub nilsub :KK70::KK70::KK70:

Back
X