- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #263.301
Yüzdeleri yaristiralimTamam canın saolsun kabul etme napalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüzdeleri yaristiralimTamam canın saolsun kabul etme napalım
fancynancy haftaya ailecek sağlıklı olursanız umarım,
nilsub bu hafta senin için daha güzel bir hafta olacak
moni hedefi verirse hele daha da iyi olacak.
toplight kaptanım 2018 senin yılın olacak desene.
lydznp ne varsa çocukluk oyunlarında var, hem eğlenceli hem de kilo düşmanı.
morordek şimdiden iyi eğlenceler @bluedolphin bence önerin çok güzel grubu beraberce motive edecektir.
Dirilisci hatun oğlun nasıl oldu canım?
Hepberaber başaracağız canım.Herkese neşe dolu, mutlu, sağlıklı haftasonları diliyorum.
Sevgilerimle.
Bugün sabah kahvaltıda 1 kibritkutusu taze peynir, 4 siyah zeytin, 1 haşlanmış yumurta ve 1 dilim esmer ekmek yedim. Şimdi de 1 bardak süt içiyorum otururken. Sonra 3 kuru kayısı ve 2 cevizimi de yiyeceğim.
İşlerim var biraz. Onları bitirdikten sonra da 1 fincan Türk kahvesi içmeyi planlıyorum.
1 saat yürüyüşümü yapacağım.
Sonra da bir arkadaşımla buluşacağız inşallah.
O da bizler gibi yediklerine dikkat ediyor, gün içerisinde egzersiz yapıyor, yürüyor ve beni kilo verme sürecimde çok olumlu motive ediyor. Sağolsun.
Vermem gereken 42,8kg'ın 14,5 kg'ını verdim çok şükür. Geriye vermem gereken 28,4 kg kaldı.
Azimle ve sizlerin desteğiyle kurtulacağım bu fazla kilolardan inşallah.![]()
Diyete başladığımdan 1,9 olan değer şimdi 0,48. Acaba neden düştü. Ölçme teknikleri farklı desem kilo vermem de hızlandı o nedenle 0,48 doğru sanki. Türkiyeye gelince ilk işim baktırmak olacak :)Hepberaber başaracağız canım.dennisgo Deniz bizim takımın idolu oldu bu konuda. Kız geldi takır takır kiloları verdi mezun oldu. 0.48 tsh haricinde ekstra tek numarası spor ve düzenli beslenmeydi. Yani bu numaraları bizde çevireceğiz ve takır takır kiloları vereceğiz inşALLAH.
Ben listenin altındamorordek yada
dennisgo gibi takılmak istiyorum
Metabolizma hizlandirici detoksun etkisi ve spor olmasın sebepDiyete başladığımdan 1,9 olan değer şimdi 0,48. Acaba neden düştü. Ölçme teknikleri farklı desem kilo vermem de hızlandı o nedenle 0,48 doğru sanki. Türkiyeye gelince ilk işim baktırmak olacak :)
Hiç bilmiyorum diyetisyene değil de endokrine sormak lazım diye bir şey de sormadım. Burada şikayetim olursa gideceğim doktora, sorun olmazsa oraya gelince kendi doktoruma tekrarlatırım testleri zaten.Metabolizma hizlandirici detoksun etkisi ve spor olmasın sebep![]()
Bence kendini kasma. Havuzda en az ip atlamak kadar çok kalori harcatıyor. Belki başlangıç 1- 2 1-2 atlar denersin.Selam kızlar
Biraz evle uğraşıyorum bugün temizlikyemek vs.dışarıya çıkmayıda düşünmüyorum.sonra belki havuza inerim ,haber bekliyorum ısıtılmış mı diye henüz ısıtmadılarsa giremem hasta olmayı göze alamıcam
Havuz sezonunu da açmış olurum bakalım.acaip ip atlayısım var tansiyondan korkuma atlayamıyorum![]()
Sakin ol kaptan.Iyi geceler
Kinadan geldim anam basim agridi ne ses gurultu yaw yaslanmisim ben cocuklarinkini zor cekiyorum
Neyse simdi valiz hazirlama zamani cocuklar esimle bahcede evde yalnizim bir garip geldi bu arada sunumda giymeyi dusundugum gomlegimi bulamadim sinir oldum kendime
Kızlar nerdesiniz elma dersem çık armut dersem çıkma![]()
Çoook teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Dilerim en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun arkadaşım.![]()