- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #263.321
Sıfır beden miyizBiz aslında yokuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıfır beden miyizBiz aslında yokuz![]()
Hadi kalk yeşil çayını demle iyi oldunuz dimi artıkselaaammmmm
Sıfır beden miyiz![]()
Bence de 38 yeterli çok zayıfta çirkin görünüyorİstersek olamaz mıyız sanki?
Hem zaten ben 0 beden yada 25 beden falan sevmem. 36-38 candır. Ondan kasmıyorum.
Yani canım. Kadının 42 beden olanı makbuldür diyede ben kasmıyorumİstersek olamaz mıyız sanki?
Hem zaten ben 0 beden yada 25 beden falan sevmem. 36-38 candır. Ondan kasmıyorum.
Dimi bende 42 bedenim bende makbulum o zamanYani canım. Kadının 42 beden olanı makbuldür diyede ben kasmıyorum![]()
Ahahha, olmazsa azıcık kasalım yaw, bayaa memnun gibiyiz halimizdenYani canım. Kadının 42 beden olanı makbuldür diyede ben kasmıyorum![]()
Maşallah sana kaptaniçemDimi bende 42 bedenim bende makbulum o zaman![]()
İyiyizzzz bebeğimHadi kalk yeşil çayını demle iyi oldunuz dimi artık
Kesinlikleeéeeeİstersek olamaz mıyız sanki?
Bence de öyle ya. Ne bileyim böyle kötü görünüyor.Bence de 38 yeterli çok zayıfta çirkin görünüyor
Tabiiii canımYani canım. Kadının 42 beden olanı makbuldür diyede ben kasmıyorum![]()
Ahahha, olmazsa azıcık kasalım yaw, bayaa memnun gibiyiz halimizden![]()
Kahvaltı
1,5 dilim tb ekmeği
Beyaz peynir
Öğle
Muzlu yulaf lapası
Akşamüstü
Pringles yedim.film izlerken kandırdı kocişim Allahtan kutunun çeyreğini yedim.
Bide azıcık çikilat yemiş olabilirim.
Akşam yemeğim böylece yalan oldu. Kahve içcem birazdan.
Su: 2 lt
Spor: bebelerimi uyutunca eliptigimle hasret gidereceğiz inşallah![]()
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Hani ayağı yanmış Kaptanınız diyip diyip duruyordum ya heh işte bugün hakikaten ayağı yanmış kedi gibiydim![]()
![]()
Sabah daha gün aydınlanmadan yollara düştük Maraton uğruna ama hayatımda geçirdiğim en keyifli günlerden biriydi
Ayşeyle sabah erkenden buluştuk sonra diğer arkadaşlarımlada bir araya gelip Maratona katıldık ama cidden çooook eğlendikbol bol resim çekildik
Gerçi ben resimlerde yine kendimi kilolu görüyorum birde tshirtümü her defasında düzeltmeyi akıl etmedim oda toplanınca ( ki altımda bir kat daha vardı üşümeyeyim diye
) budur diyemedim
Maratonu tamamladık ( 10 km ) birde bitiş çizgisinden sonra vasıta bulamayınca bir okadar daha yürümüşüz farkında olmadantabi benim ayaklara kara sular indi daha doğrusu yorgunluk tatlıydı ama ayakkabılardan sanırım bir ayağımın altı su toplamaya başladı
Bu arada daha Maratonun başlangıç noktasına Otobüslerle götürüldük ve okadar kalabalık olunca tabi kımıldayamadım derken boynum tekrar tutuldu muAha dedim yandım ben yürüyemeyeceğim hatta o ara eşim aradı gördüğün ilk ambulansa söyle sana bir kas gevşetici yapsınlar dedi ama şükür otobüsden inince bir iki dakika sonra geçti ve parkur bitene kadar hiç ağrım olmadı
Numaralarımızı da kaşelettik artık yarın gider madalyalarımızı alırım
Bu arada bugün tam tamına 28 915 adım atmışım( 20 km yol ve 4 saat 27 dakika yürüyüş süresi
)
En azından menü yazacak kıvamdasın kuzucum tebrikler :)
Çok isterdim sizinle yürümeyi yaa, maşallah size banucum resimleri gördüm cidden harikasınız.
Hadi Allah kabul etsin canım. Yarasın daBende hem nefsimi körelteyim hemde borçları azaltayım diye oruç tutucam bu hafta inşallah, eğer akşam ve sahurları saçma sapan geçmezsem Harika olucak benim için. Hadi bakalım hayırlısı, ne yiyip ne yemeyeceğimi çok iyi biliyorum, uygulayacağım inşallah.
Dimi bende 42 bedenim bende makbulum o zaman![]()
Ahahha, olmazsa azıcık kasalım yaw, bayaa memnun gibiyiz halimizden
Maşallah sana kaptaniçem![]()
Bizim burada ne işimiz var?İyiyizzzz bebeğimçok şükür
Kesinlikleeéeee
Bence de öyle ya. Ne bileyim böyle kötü görünüyor.
Tabiiii canım42 beden candır
![]()
Aleyküm selâm Banu.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Hani ayağı yanmış Kaptanınız diyip diyip duruyordum ya heh işte bugün hakikaten ayağı yanmış kedi gibiydim![]()
![]()
Sabah daha gün aydınlanmadan yollara düştük Maraton uğruna ama hayatımda geçirdiğim en keyifli günlerden biriydi
Ayşeyle sabah erkenden buluştuk sonra diğer arkadaşlarımlada bir araya gelip Maratona katıldık ama cidden çooook eğlendikbol bol resim çekildik
Gerçi ben resimlerde yine kendimi kilolu görüyorum birde tshirtümü her defasında düzeltmeyi akıl etmedim oda toplanınca ( ki altımda bir kat daha vardı üşümeyeyim diye
) budur diyemedim
Maratonu tamamladık ( 10 km ) birde bitiş çizgisinden sonra vasıta bulamayınca bir okadar daha yürümüşüz farkında olmadantabi benim ayaklara kara sular indi daha doğrusu yorgunluk tatlıydı ama ayakkabılardan sanırım bir ayağımın altı su toplamaya başladı
Bu arada daha Maratonun başlangıç noktasına Otobüslerle götürüldük ve okadar kalabalık olunca tabi kımıldayamadım derken boynum tekrar tutuldu muAha dedim yandım ben yürüyemeyeceğim hatta o ara eşim aradı gördüğün ilk ambulansa söyle sana bir kas gevşetici yapsınlar dedi ama şükür otobüsden inince bir iki dakika sonra geçti ve parkur bitene kadar hiç ağrım olmadı
Numaralarımızı da kaşelettik artık yarın gider madalyalarımızı alırım
Bu arada bugün tam tamına 28 915 adım atmışım( 20 km yol ve 4 saat 27 dakika yürüyüş süresi
)
ALLAH kabul etsin canımBende hem nefsimi körelteyim hemde borçları azaltayım diye oruç tutucam bu hafta inşallah, eğer akşam ve sahurları saçma sapan geçmezsem Harika olucak benim için. Hadi bakalım hayırlısı, ne yiyip ne yemeyeceğimi çok iyi biliyorum, uygulayacağım inşallah.
Günaydın wendyGünaydın hanımlar![]()