- 6 Nisan 2010
- 4.513
- 16.066
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #263.961
Arkadaşlar neredesiniz? Napıyorsunuz? 
Kolay gelsin işlerinizde.

Gününüz güzel geçsin.

Gününüz güzel geçsin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi yapmışsın kaptanı.benimde laktoza karşı var kendim keşfettim.belki başka şeylere karşıda var ama bilmiyorum yaptırmak lazım.günaydınlarrr
kızlar dün yazamadım 11 gibi bir arkadaşım ameliyat olacaktı onun yanına gittim hastaneye o ameliyattan çıkınca da kendim için başka bir hastaneye gittim 24 saatl,k idrar testi vermiştim ptesi gün onun sonuçlarını gösterdim ordan da 15 sene önce gittiğim akapunkturcuma gittim gıda tolerans testi yaptı glutene karşı hassasiyetim olduğu ortaya çıktı kabızlık vs gibi sorunlarımında bundan kaynaklandığını söyledi akapunkturları da taktırdım diyetimi aldım henüz glutene karşı bişey yapamadım haftasonu fırsatım olursa glutensiz un alıp ekmeğimi falan da kendim yapmaya çalışavağım bakalım başarılı olabilecekmiyim akapunkturumu yapan dr dahiliye uzmanı aynı zamanda bana gluteni kesersem diyete bile ihtiyaç olmayacağı ve vucudun direk kilo vereceğini söyledi ama bu gluten fena bişeymiş bi kere paketli gıdaların hepsinde var onun dışında bulgur normal un arpa yulaf hepsi yasak
canım ihmal etme seninde böyle bir durumun olabilirBazen gıda intoleransım olabileceğini düşünüyorum. Bende ödem oluyor çok oluyor. Tuzsuz yemek yememe rağmen ödem var. Bu durum diyetisyenimin de dikkatini çekiyor.
Kabızlık hep var zaten. Hipotiroide bağlıyordum kabızlığı; ama belki glutene karşı da intolerans olabilir.
Diyetisyenime bir danışacağım bu konuda.
canım senin ufaklığın hastalığı seni diyetten uzaklaştırdı o yüzden artık toparlanma vakti geldi ufaklık iyileşti dimiAslında biraz sabretsek bitecek zaten ama nr biliyim olmuyor eger böyle dagitmasaydm son 10 kilom kalmıştı
katılıyorum sana tatlım nerde bu devlet nerde bu milletArkadaşlar neredesiniz? Napıyorsunuz?
Gününüz güzel geçsin.![]()
Aynen kaptanım.katılıyorum sana tatlım nerde bu devlet nerde bu millet
Muhakkak araştıracağım.canım ihmal etme seninde böyle bir durumun olabilir
Diyetisyenim laktozsuz süt içmemi istedi. Acaba şişkinlik için mi?Çok iyi yapmışsın kaptanı.benimde laktoza karşı var kendim keşfettim.belki başka şeylere karşıda var ama bilmiyorum yaptırmak lazım.
Ben eve geldim yemek yedim serildim yatıyorum. Yoruldum, üşüdüm ve de sağım solum ağrıyor :)Arkadaşlar neredesiniz? Napıyorsunuz?
Gününüz güzel geçsin.![]()
Bu ara onu bir çok diyetisyen veriyor. Laktozsuz sütlerde normal sütlerden farklı olarak laktoz şekeri olmadığı içinmiş sanırım.Diyetisyenim laktozsuz süt içmemi istedi. Acaba şişkinlik için mi?
Bende genelde ödem çok oluyor.
Teşekkür ederim. Merak ediyordum ben de nedenini.Bu ara onu bir çok diyetisyen veriyor. Laktozsuz sütlerde normal sütlerden farklı olarak laktoz şekeri olmadığı içinmiş sanırım.
Maalesef öylegünaydınlarrr
kızlar dün yazamadım 11 gibi bir arkadaşım ameliyat olacaktı onun yanına gittim hastaneye o ameliyattan çıkınca da kendim için başka bir hastaneye gittim 24 saatl,k idrar testi vermiştim ptesi gün onun sonuçlarını gösterdim ordan da 15 sene önce gittiğim akapunkturcuma gittim gıda tolerans testi yaptı glutene karşı hassasiyetim olduğu ortaya çıktı kabızlık vs gibi sorunlarımında bundan kaynaklandığını söyledi akapunkturları da taktırdım diyetimi aldım henüz glutene karşı bişey yapamadım haftasonu fırsatım olursa glutensiz un alıp ekmeğimi falan da kendim yapmaya çalışavağım bakalım başarılı olabilecekmiyim akapunkturumu yapan dr dahiliye uzmanı aynı zamanda bana gluteni kesersem diyete bile ihtiyaç olmayacağı ve vucudun direk kilo vereceğini söyledi ama bu gluten fena bişeymiş bi kere paketli gıdaların hepsinde var onun dışında bulgur normal un arpa yulaf hepsi yasak
Hadi kaptan göster kendini. Bir de bu glutensiz beslenme sana iyi gelecek. Yılbaşı hedefin 65di değil mi?matilda cım hayırdır sağlık sorunları derken ne oldu tatlım?
ayşem bundan sonra gardımı aldım dr 10 kg fazlamın olduğunu bu yaşta 65 kg nun benim için yeterli olduğunu ve daha fazla vermemem gerektiğini söyledi bende artıkın menü paylaşacağım
aynen denizim artık listeler korksun benden
Boyun kaçtı canım senin?Günaydınlar
Bugün için menüm şöyle arkadaşlar
Sabah: 1 yumurta, 4 siyah zeytin, 1 kibrit kutusu beyaz peynir ve 1 dilim ekmek
Ara öğün: 1 muz
Öğle yemeği: 1 kase mercimek çorbası
Ara öğün: 5 çiğ badem
Akşam: 4 yemek kaşığı kıymalı fasulye yemeği, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa (çok az zeytinyağı ile yapıldı.)
Ara Öğün: 1 ekşi elma
Gün içerisinde 2,5 lt su içmeyi hedefliyorum. 1 fincan Türk kahvemi içtim. 1 fincan da yeşil çay içeceğim öğlene doğru.
Öğlearasında 30 dakika yürümeyi planlıyorum. Akşam da evde 30 dakika egzersiz yapacağım.Geçen gün 0,5 kg'lık ağırlıklar ve ip aldım.
Biraz daha zayıflayayım ip atlamaya başlayacağım. Sizce 90 kg'ın altına düşünce ip atlamaya başlayabilir miyim? Ne dersiniz?
Ooo.. . Iyi hatırlattınlydznp no cips no 4 dilim ekmekte 2. günümüz olsun. Birinciyi kazasız atlattık aferin bize
Bende de ödem çok oluyor. 1 haftadır ilacımı kullanmıyorum sabahları botumu zor giyiyorumBazen gıda intoleransım olabileceğini düşünüyorum. Bende ödem oluyor çok oluyor. Tuzsuz yemek yememe rağmen ödem var. Bu durum diyetisyenimin de dikkatini çekiyor.
Kabızlık hep var zaten. Hipotiroide bağlıyordum kabızlığı; ama belki glutene karşı da intolerans olabilir.
Diyetisyenime bir danışacağım bu konuda.
Ben 85in altına düşünce başladım. Ama benim boy 1.59 vki sanıyorum 31 küsur civarlarındaydı.Merhabalydznp
Nasılsın?
İp atlama ile ilgili daha evvel senden bilgi almıştım değil mi?
Hangi kiloya indikten sonra ip atlamaya başlamamı önermiştin?
Tam hatırlayamadım.![]()