Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süpersin canım aradığımız iradeli tutum bu hepimize örnek ol sen :KK9:
Denizim irade diyince o isim sensin:KK60:
önceki listelerimde az da olsa kaçamak
Yaptığım için kilo veremememi ona bağlıyordum,bu hafta kaçamaksız devam ettiğim halde kilomun duraksaması baya bir endişelendiriyor beni:KK64:

Arkadaşlar merhaba :KK24:
Dün akşam bir azı dişim çekildi. Çok şükür çekim sorunsuz oldu.
Akşam yemekte 1 kase düğün çorbası ve karnabahar yemeği yedim. Yemekten sonraki ara öğünde de 1 muz yedim.
Yarım saat bacak inceltmeye yönelik egzersizler yaptım.
Bugün sabah 1 adet peynirli pastane sandviçi yedim. (Dişimin çekildiği tarafla çiğneme yapamadığımdan yumuşak birşeyler olsun diye pastane sandviçini tercih ettim.) Sonra 1 muz yedim.
Ara öğünde 3 kuru erik, 5 çiğ badem yedim. Yanında da 1 paket (40 gr) tam buğdaylı Torku Tam kraker yedim.
Öğle yemeğinde de 1 kase mercimek çorbası ve ızgara köfte yedim. Köftenin yanında yağsız nar ekşili salata ve 2 yemek kaşığı pirinç pilavı vardı. :kk77:
Akşam yemeğinde 1 porsiyon kapuska yiyeceğim.
Ara öğünde de elma ve light yoğurt yerim. :KK72:
Bugünün menüsü böyle arkadaşlar.
Soğukalgınlığını yeni atlattığım için akşamları yürüyüşe çıkmıyorum bu hafta. Akşam yine evde egzersiz yapmayı planlıyorum. :KK49:
Hepinize şimdiden iyi akşamlar diliyorum.
Sevgilerimle.:KK200::KK36:
Çok geçmiş olsun canım:KK200:
Enerjin harika:KK19:

Tövbe ettim monimmm. Yeniden eski irademi kazanmaya odaklandım. Bu kiloları yerleşmeden vereyim dedikçe ++++ gidiyorum. Yerleşmeden alıyorum gibi saçma bir durum gelişti. Toparlamak lazım ve ihtiyaç duyulan irade içimizde gizli..
Kesinlikle :KK9::KK9:

Denizim irade diyince o isim sensin:KK60:
önceki listelerimde az da olsa kaçamak
Yaptığım için kilo veremememi ona bağlıyordum,bu hafta kaçamaksız devam ettiğim halde kilomun duraksaması baya bir endişelendiriyor beni:KK64:
Bence tartıya takılma canım. Çünkü vücut strese girip veremeyebiliyor böyle olunca. Sen kaçamaksız devam ettiğin sürece bugün olmazsa yarın,yarın olmazsa diğer gün mutlaka o eksi gelecek. Sen rahatına bak ve diyetine dikkat et gerisini vücuduna bırak seni yalnız bırakmaz o..

Evet Deniz yapalım. Ben hem çorba hem ekmek deli gibi kh tükettim dün. Hâlâ da istiyorum ama durdurmam gerek kendimi :KK61:
Ben şu ana kadar iyi gidiyorum önümde kabak çekirdeği duruyor şu an için yemiyorum. Böyle de bir manyağım işte yemeyeceğim kararını alınca gözüme soksan da yemiyorum. Kararsız gezerken de ucu bucağı yok yediklerimin. yine de erken konuşmuş olmayayım önce geceyi kaçaksız atlayayım ondan sonra bitti bu iş derim :)
Sen de bu akşamı listeye uygun atlat yarın ikimize de kocaman bir aferin geliyor :)

Ben şu ana kadar iyi gidiyorum önümde kabak çekirdeği duruyor şu an için yemiyorum. Böyle de bir manyağım işte yemeyeceğim kararını alınca gözüme soksan da yemiyorum. Kararsız gezerken de ucu bucağı yok yediklerimin. yine de erken konuşmuş olmayayım önce geceyi kaçaksız atlayayım ondan sonra bitti bu iş derim :)
Sen de bu akşamı listeye uygun atlat yarın ikimize de kocaman bir aferin geliyor :)
:KK5:

Arkadaşlar merhaba :KK24:
Dün akşam bir azı dişim çekildi. Çok şükür çekim sorunsuz oldu.
Akşam yemekte 1 kase düğün çorbası ve karnabahar yemeği yedim. Yemekten sonraki ara öğünde de 1 muz yedim.
Yarım saat bacak inceltmeye yönelik egzersizler yaptım.
Bugün sabah 1 adet peynirli pastane sandviçi yedim. (Dişimin çekildiği tarafla çiğneme yapamadığımdan yumuşak birşeyler olsun diye pastane sandviçini tercih ettim.) Sonra 1 muz yedim.
Ara öğünde 3 kuru erik, 5 çiğ badem yedim. Yanında da 1 paket (40 gr) tam buğdaylı Torku Tam kraker yedim.
Öğle yemeğinde de 1 kase mercimek çorbası ve ızgara köfte yedim. Köftenin yanında yağsız nar ekşili salata ve 2 yemek kaşığı pirinç pilavı vardı. :kk77:
Akşam yemeğinde 1 porsiyon kapuska yiyeceğim.
Ara öğünde de elma ve light yoğurt yerim. :KK72:
Bugünün menüsü böyle arkadaşlar.
Soğukalgınlığını yeni atlattığım için akşamları yürüyüşe çıkmıyorum bu hafta. Akşam yine evde egzersiz yapmayı planlıyorum. :KK49:
Hepinize şimdiden iyi akşamlar diliyorum.
Sevgilerimle.:KK200::KK36:
Geçmiş olsun canım

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...oruz-cuma-zayiflama-yarismasi.627587/page-109
Denizcim bu topiği canlandırırsan eğer hem sana hem de korumada olan bir çok kişiye faydası olacağını düşünüyorum:KK56:
Benim okumaktan keyif aldığım bir topikti sevgili baharın yazılarını okumak özellikle,topik seninle can bulacak inanıyorum:KK19:
Monicim ben daha başaramadım ki korumayı.. kilo vermeye devam etmem gerekirken mezuniyet ile aldım maalesef bir kısmını. Ama bu işi çözdüğümde kesinlikle o topikte yazacağım. Çünkü biliyoruz ki koruma kilo vermekten daha önemli ve genelde orada başarısız oluyoruz.

Merhaba kızlar hepiniz hosgeldiniz..:KK3: Bende bir süredir yerinde sayan ve cok aktif olamayan takımın izinli üyelerinden biriyim.:KK22:

Duzenli menu paylasmak iyi olacaktir.

Menüm;
07:00
1 h.yumurta
150 ml.süt + 1yk bugday ruseymi

11:00
1 yesil elma

17:00
5 yk pırasa
3 yk yogurt
1 yk makarna

2 L su
2 t.kahvesi
1 kupa form cay

1 L 5&1 uyuyana kadar icecegim..

Spor:
2 saat yuruyus 15000 adım
200 ip atlama

Dort dörtluk olmasada listeme uymaya calıstım..

Back
X