Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aa tabiki ara öğündeki 10 fındıktan feragat ettim, sabah 5 zeytin yemedim 2 tatlı kaşığı yağ eksik yedim aslında bugün ama dışarıda kızartmanın telafisi koşu bandı bence. Evde kendim fırına atsam bu kadarla dengelerdim yağ kullanmadığım için. Ama sorun yok ben öyle çılgınlar gibi yemeyi bıraktım unutma parolamız "no cips no 4 dilim ekmek" acaba bu patates kızartması çips olmadı mı!!!! Ben felsefemizfen mi şaştım şimdi :sinirli::sinirli:
Yok yok kimse şaşmasın. Bugün diyetisyene dedim. Mutsuz olunca direkt ekmek yiyorum. Ama ondan da vazgeçebilirim diye. Beynim şok yaşadı. Nasıl yani dedi. Bende laf ağızdan çıktı bir kere. Geri dönüş yok. Ekmeksiz bir hayat baya baya yaşanır dedim :KK48:

Bende bugün geçen 15 gün yaptıklarım ve yapmadiklarimin sonucunu anladım. Aras 2dk ip atlamak ile 800gr kas yapıp 700gr yağ yakmışım. Daha iyisini yapabilirdim. Bunu bu hafta yapacağım. Haftada toplam 5 dilim ekmeğim var bu listede. Duraklamayi dengeleyeceğiz. Bakalım haftaya da iyi birşey bekliyorum.
Ya ip mükemmel birşey ben atlamıyorum bu ara kasık ağrım çok rahatsız ediyor.yürüyeceğim ama o bile fazla geliyor şu ara bana. Bugün yine dolaştım dışarıda ve yine ağrım var..doktora gidince soracağım bir an önce geçerse ben de başlarım zıplamaya. Ama bugün bir arkadaşımı gördüm sen hafta başına göre zayıflamışsın dedi. 3. Gün ölümüne yemiyorum süzüldüm resmen hasta olmasam bari :KK76:

Ya ip mükemmel birşey ben atlamıyorum bu ara kasık ağrım çok rahatsız ediyor.yürüyeceğim ama o bile fazla geliyor şu ara bana. Bugün yine dolaştım dışarıda ve yine ağrım var..doktora gidince soracağım bir an önce geçerse ben de başlarım zıplamaya. Ama bugün bir arkadaşımı gördüm sen hafta başına göre zayıflamışsın dedi. 3. Gün ölümüne yemiyorum süzüldüm resmen hasta olmasam bari :KK76:
Dikkat et canım. Sen çok aldım diye yemeden içmeden kesilmeden inşALLAH

Yok yok kimse şaşmasın. Bugün diyetisyene dedim. Mutsuz olunca direkt ekmek yiyorum. Ama ondan da vazgeçebilirim diye. Beynim şok yaşadı. Nasıl yani dedi. Bende laf ağızdan çıktı bir kere. Geri dönüş yok. Ekmeksiz bir hayat baya baya yaşanır dedim :KK48:
Sana bir şarkı armağan etmek isriyorum..Bu kiloda ve can sıkkınken şöyle söyleniyor " kendim ettim kendim buldum..ideal kiloya yaklaştıkça sözler değişiyor "İyi ki de ettim iyi ki de buldum " :)))

Dikkat et canım. Sen çok aldım diye yemeden içmeden kesilmeden inşALLAH
Yok ben kendimi açlıkla terbiye edebilecek insan hiç olmadım. Baş ağrısı mide bulantısından duramam aç olsam.öncesinde abur cuburda miktar kalmamıştı ölümüne yiyordum ya artık onu yapmıyorum demek istedim. Yesem de ölçülü yiyor dengeliyorum.. Hala artıdayım ama onlar da gider spora başlayayım.

Sabah

1 yumurta 1 kk otlu peynir 6 zeytin marul domates salatalık

Ara
1 cennet hurması

Öğlen
100 gr tavukla fajita
Salata
1 bardak ayran

Ara
1 elma

Aksam
Salata

Su 2 litre simdilik yatana kadar 3 olur
1 kupa hibiskus
1 kupa Yeşilçay
1500 ip atladım 2000 yapcam bugün fancynancy fancynancy
Akşam salatan sade olmasa bari içine bir etimek kır ne bileyim lor peyniri ekle mesela.. Böyle daha iyi olur bence. Yine de haftaya eksi getirecek bir menü olmuş. Meyvenin yanına yağlı tohum dedikleri fındık badem falan da ekleyebilirsin canım alternatif olarak.

Yok ben kendimi açlıkla terbiye edebilecek insan hiç olmadım. Baş ağrısı mide bulantısından duramam aç olsam.öncesinde abur cuburda miktar kalmamıştı ölümüne yiyordum ya artık onu yapmıyorum demek istedim. Yesem de ölçülü yiyor dengeliyorum.. Hala artıdayım ama onlar da gider spora başlayayım.
Aman aman ALLAH kimseyi açlıkla terbiye etmesin

Beni de frenler belki diye menümü erken paylaşayım;)

Kahvaltı
1 armut. Öss geç kaldım ve saniyenin etrafında kahvaltılık alabileceğim bir yer yoktu.

Öğlen
Döner ve salata

Ara
1 simit
Ara
2 kuru incir 200ml süt

Aksam
4yk yesil mercimekten salata
Su 2.5 3ltye tamamlanacak
2kupa yeşil çay
Ve ip atlayacağım

Sabah

1 yumurta 1 kk otlu peynir 6 zeytin marul domates salatalık

Ara
1 cennet hurması

Öğlen
100 gr tavukla fajita
Salata
1 bardak ayran

Ara
1 elma

Aksam
Salata

Su 2 litre simdilik yatana kadar 3 olur
1 kupa hibiskus
1 kupa Yeşilçay
1500 ip atladım 2000 yapcam bugün fancynancy fancynancy

Kızlar sabah 2 dilim tb ekmegi vardı unutmusum yazmayı

Akşam salatan sade olmasa bari içine bir etimek kır ne bileyim lor peyniri ekle mesela.. Böyle daha iyi olur bence. Yine de haftaya eksi getirecek bir menü olmuş. Meyvenin yanına yağlı tohum dedikleri fındık badem falan da ekleyebilirsin canım alternatif olarak.

Tamam canım peynirli de seviyorum zaten olabilir
Dediklerini dikkate alicam tşk ederim

Beni de frenler belki diye menümü erken paylaşayım:KK66:

Kahvaltı
1 armut. Öss geç kaldım ve saniyenin etrafında kahvaltılık alabileceğim bir yer yoktu.

Öğlen
Döner ve salata

Ara
1 simit
Ara
2 kuru incir 200ml süt

Aksam
4yk yesil mercimekten salata
Su 2.5 3ltye tamamlanacak
2kupa yeşil çay
Ve ip atlayacağım
2 kuru incir 2 porsiyon meyve ediyor diye biliyorum bilerek mi öyle yedin yoksa küçüktü de ondan mı 2 tane yedin canım

Bugün ben diyetisyenime sordum. Bana genelde bağırsak sorunu olan kişilerde bu hassasiyetin olduğunu söyledi. Ben de ödemden dolayı düşünüyordum ama... Benim için de çok gerekli değil ama yaptırmak ıstersen yaptır dedi. Çok pahalı gerek var mi bilemedim. Tabi ki yine kendi adına diyorum. :110:
Canim benim gluten hassasiyetini gida tolerans testi ile yapmadi akapunkturcum tamamlayici tip yontemi ile yapti aslinda istiyorum detayli olarak cok pahali

2 kuru incir 2 porsiyon meyve ediyor diye biliyorum bilerek mi öyle yedin yoksa küçüktü de ondan mı 2 tane yedin canım
Günde 2 porsiyon meyve yemem gerekiyor normalde. Ama ben sabahki armutu unuttum. Rutinin dışına çıkınca. Normalde ara öğünde 2porsiyon meyve tuketiyorum :KK72:

Hedef listesi yapayımmı bilmiyorum ,geçen hafta yaptım kilo aldı herkes,benim de canım sıkılıyor böyle olunca :işsiz:
Ben bu hedef konusunu gönüllü birine devredeyim gerçekten içimden gelmiyor:ruh:
Eger sana zor gelmiyorsa yap tatlim hedef listesini degilse ptesi itibari ile ben yaparim canim

Back
X